Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - شبکه خبری الجزیره قطر گزارش داد، نهاد حقوق بشری 'رایتس رادار' در امور خاورمیانه با انتقاد از اوضاع وخیم زندان های امارات در جنوب یمن خواستار دخالت فوری سازمان ملل برای توقف جنایت های 'ابوظبی' در این زندان ها شد.

به گزارش ایرنا، الجزیره روزپنجشنبه افزود، نهاد حقوق بشری 'رایتس رادار' هلند با صدور بیانیه ای از وخامت اوضاع زندانیان یمنی در زندانهای تحت کنترل امارات خبر داد و از سازمان ملل خواست با یک اقدام فوری این زندانیان را نجات دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به نوشته الجزیره، این نهاد حقوق بشری از 'مارتین گریفیتث' نماینده سازمان ملل در امور یمن خواست مساله بازداشتی های جنوب یمن در زندان های اماراتی را جدی بگیرد و در این باره اقدامات فوری انجام دهد.
این نهاد هلندی افزود: زندانیان یمنی در زندان 'بئر احمد' (زندان تحت کنترل امارات در عدن - استان جنوبی یمن) در اعتراض به بازداشت بدون محاکمه با دوختن لب های خود دست به اعتصاب غذا زده اند، این زندانیان با این اقدام می خواهند صدای خود را به گوش جهانیان برسانند.
پیشتر نیز نیز 18 نفر از بازداشت شدگان همین زندان بر اثر ضعف ناشی از اعتصاب غذا به کما رفته بودند.
در ادامه بیانیه این نهاد حقوق بشری آمده است، بازداشت شدگان زندان بئر احمد زیر فشار شدید ترین آزارهای روحی و جسمی قرار دارند.
امارات متحده عربی به عنوان اصلی‎ترین هم پیمان عربستان در جنگ علیه یمن، 17 زندان سری در جنوب این کشور ایجاد کرده است که در آن‌ زندانیان را شکنجه می‌کند‌.
در همین راستا، روز پنجشنبه، در امان پایتخت اردن گفت وگوهایی میان دولت مستعفی و فراری 'منصور هادی' از یک سو و نمایندگان مردم یمن (انصار الله) از سوی دیگر برگزار شد که محور اصلی آن تبادل اسرا و زندانیان میان دو طرف بود.
به نوشته اسپوتنیک در جریان همین گفت وگوها، 'عبدالقادر مرتضی' رئیس کیمته اسیران و زندانیان انصار الله گفت که امارات در مساله تبادل اسیران کارشکنی می کند.
عربستان سعودی از ششم فروردین 94 با تشکیل ائتلافی متجاوز از چند کشور عربی، جنگی ویرانگر را علیه یمن با هدف تسلیم کردن مردم این کشور در برابر سیاست‌های خود و جلوگیری از تشکیل دولت مستقل و غیر وابسته به خود آغاز کرده است که این حملات نتیجه‌ای ‌جز چندین هزار قربانی و آواره شدن انسان های بیگناه و ویران شدن زیرساخت‌های حیاتی یمن نداشته است.
خاورم*9208*شبس**1613

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي ائتلاف عربي زندان هاي امارات در يمن حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۵۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا

حجت الاسلام مصطفی رستمی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره جریان اعتراضات دانشجویی در آمریکا و نحوه برخورد پلیس با معترضان علیرغم اینکه ادعای آزادی بیان و دمکراسی دارند گفت: یکی از ابزارهای غرب برای کنترل جوامع، برچسب‌زنی و فشار با ابزارهای مختلف، رسانه‌ها، امکانات و توانمندی‌هایی که دارد برای سرکوب و ساکت کردن جریان‌های مخالف خود است.

وی ادامه داد: این ها تا جایی‌که بتوانند از نیروهای نظامی، مسیر نفوذ فرهنگی و مسیر قدرت رسانه‌ای برای تغییر جهت مخالفین خود استفاده می‌کنند.

رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها افزود: یکی از اتهاماتی که غربی ها دائم به کشورهای مخالف خود می‌زنند، موضوع منع آزادی بیان، رعایت حقوق‌بشر، منع تجاوز، دفاع از ملت‌ها و محکومیت اشغالگری است، در قصه اوکراین و نظایر آن در برخورد با مخالفان خود در جنگ جهانی دوم فراوان از این نمونه‌ها دیدیم.

وی افزود: اما امروز در صحنه‌ دانشگاه‌های آمریکا شاهد هستیم اساتید و دانشجویان آمریکایی نسبت‌به قراردادها و حمایت دانشگاه خود از یک رژیم کودک‌کش، جلاد، غاصب، اشغالگر و متهم به نقض حقوق بشر، اعتراض دارند و برخوردی که با این‌ها می‌شود، گارد ملی، نیروی مسلح پلیس و برخوردهای خشن، و دستگیری در درون دانشگاه است، استاد، دانشجو و رییس دانشگاه مورد برخوردهای خشن قرار می‌گیرند این درحالی است که آنها اعتراض‌آمیز مسالمت‌آمیز نسبت‌به یک مسئله بدیهی دارند که این موضوع را نیز نمی‌توانند تحمل کنند.

رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها افزود: ما این را مقایسه کنیم با اتفاقی که در کشورهای دیگر رخ می‌دهد حتی براندازها؛ حتی فحاش و هتاک ها و کسانی که برای امنیت ملی کشورها حاشیه درست می‌کنند اگر برخورد قضایی با این‌ها صورت گیرد به‌شدت مورد اعتراض این مدعیان حقوق بشر انجام می‌گیرد.

وی ادامه داد: این اتفاق های اخیر فرصت و موقعیتی است که پرده‌ تزویر بسیاری از جریان‌های مدعی آزادی دارای دو رویی و نفاق کنار برود و جهانیان شاهد حقیقت تمدن غرب، حقیقت این تمدن وحشی که ماسکی از مهربانی و دفاع از حقوق انسان‌ها بر چهره خود قرار داده است را بشناسند.

رییس نهاد نمایندگی رهبری افزود: در داخل کشور، مجموعه تشکل‌ها تندترین نقدها را ممکن است نسبت‌به دولت‌ها و جریان‌های سیاسی و حتی مواضع داخلی و موضوعات داشته باشند ولی همیشه فرصت‌ها در اختیار آنان برای ارائه نقدهای خود قرار می‌گیرد.

کد خبر 6094947

دیگر خبرها

  • استان ۲ میلیون نفری هرمزگان فقط ۱۵۶ زندانی دارد
  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • جنایت زندان دوله‌تو + تصاویر | خود مشاهده کردم که آنان را جلوی کاروان‌های عروسی سر می‌بریدند...
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • اختصاص اولین حقوق به آزادی زندانیان غیر عمد
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی