Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@14:19:31 GMT

محدودیت‌های صادرات کاغذ رفع می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۱۶۹۴۹

فرشاد مقیمی در نشست مشترک با سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران و انجمن مدیران صنایع کارتن و ورق ایران که با حضور نیازی مدیر کل دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت برگزارشد، اظهار داشت: صنعت کاغذ در کشور در حوزه تولید در شرایط مناسبی قرار داشته و با توجه تاکید تشکل‌های تخصصی این صنعت به ایجاد ثبات قیمت در بازار و تولید مازاد برنیاز داخلی تصمیمات جدیدی در حوزه کاغذ اتخاذ شد که با این تصمیم بخش قابل توجهی از محدودیت‌های مربوط به صادرات این محصول رفع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به ضرورت برنامه ریزی برای دورنمای صنعت، افزود: پیش بینی از وضعیت صنعت کاغذ مستلزم ارایه اطلاعات دقیق از سوی سندیکا و تشکل‌های تخصصی است و باید دغدغه‌های این بخش قبل از بروز مشکل از سوی سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران و انجمن مدیران صنایع کارتن و ورق ایران در اسرع وقت به وزارت صمت اعلام شود.

وی به افزایش میزان تولید و صادرات در این بخش اشاره کرد و گفت: بستر‌های لازم برای توسعه ظرفیت تولید این صنعت وجود دارد و تشکل‌های تخصصی می‌توانند پیشنهادات کارشناسی خود را با ارایه راهکار‌های اجرایی به این بخش اعلام نمایند تا براساس گزارش‌های کارشناسی برنامه ریزی جامعی برای بهبود وضعیت صنعت کاغذ با همکاری سندیکا و اتاق بازرگانی صورت گیرد.

مقیمی تشکیل شرکت‌های مدیریت صادرات را در توسعه صادرات این صنعت موثر برشمرد و افزود: تولیدکنندگان با توجه به ظرفیت‌های موجود در این صنعت با تشکیل شرکت‌های مدیریت صادرات می‌توانند بخش عمده‌ای از دغدغه‌های مربوط به صادرات کاغذ را حل کنند.

معاون صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با تاکید بر تسهیل فرآیند تامین مواد اولیه این صنعت گفت: با توجه به وابستگی صنعت کاغذ بسته بندی به کاغذ باطله و عدم تکافوی کاغذ باطله داخلی در تأمین نیاز کل کشور، تسهیل شرایط واردات و رفع مشکلات تولیدکنندگان با برخی از قوانین سازمان حفاظت محیط زیست مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

مقیمی افزود: سندیکای کاغذ از جمله تشکل‌های متحدی است که می‌تواند به صورت متمرکز واردات مواد اولیه را انجام دهد و وزارت صمت نیز برای همکاری با این سندیکا اعلام آمادگی می‌کند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تولید کنندگان با تجمیع واردات مواد اولیه کاغذ به کشور علاوه بر کاهش هزینه تمام شده، در مدت زمان کوتاه تری می‌توانند مواد مورد نیاز خود را دریافت کنند.

مقیمی در خصوص بازگشت ارز حاصل از صادرات کاغذ به چرخه اقتصادی کشور و تامین ارز مورد نیاز برای واردات نیز افزود: تولیدکنندگان می‌توانند ارز حاصل صادرات را صرف واردات مواد اولیه کنند که با اجرای این سیاست علاوه بر بازگشت ارز به کشور مواد اولیه مورد نیاز این صنعت نیز تامین خواهد شد.

وی در خصوص تامین سرمایه در گردش و تسهیل فرآیند واردات نیز از آمادگی وزارت صمت برای کمک به این صنعت خبر داد و گفت: درجهت رفع مشکلات تولید، وزارت صمت برای بهبود شرایط، ازاین صنعت حمایت خواهد کرد.

معاون صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با اشاره به مشکلات گمرکی که از سوی تولیدکنندگان مطرح شد، افزود: دوجلسه از کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید به مشکلات گمرکی صنایع اختصاص یافت که در سومین جلسه موضوعات مطروحه نهایی خواهد شد.

مقیمی گفت: در این جلسات رفع مسایل گمرکی در ۶ محور با ۳۵ مشکل شناسایی که یکی از مشکلات مربوط به سیستم TSC و ارزشگذاری در این سیستم است.

وی افزود: برای رفع مسایل گمرکی باید اطلاعات لازم ازسوی تولیدکنندگان کاغذ و کارتن در خصوص قیمت پایه صادراتی به معاونت امور صنایع جهت اصلاح اعلام شود.

سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران و انجمن مدیران صنایع کارتن و ورق ایران در این نشست به موضوعاتی نظیر روند طولانی ترخیص مواد اولیه تولید از گمرک و نارضایتی از قوانین ومقررات محیط زیست در واردات مواد خام به کشور اشاره کردند.

وجود محدویت‌های صادراتی و احتمال از دست دادن بازار‌های صادراتی، مشکلات بازگشت ارز حاصل از صادرات و نحوه تخصیص ارز برای واردات مواد اولیه، کاهش ظرفیت تولید کاغذ بدلیل انباشت محصولات در انبار‌ها و تولید مازاد بر نیاز داخلی نیز از دیگر نکاتی بود که از سوی تشکل‌های تخصصی مطرح و تصمیاتی در راستای رفع این مشکلات اتخاذ شد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ایران واردات صنعت معدن کارشناسی معدن و تجارت مشکلات سازمان حفاظت محیط زیست تجارت کاهش هزینه ارز سرمایه گمرک محیط زیست ایران صنعت گمرک مشکلات معاون وزیر صنعت معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۶۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها مجاز است

به گزارش خبرگزاری مهر، ضوابط تأمین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد.

بر اساس سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، واردات گروهی از کالاها صرفاً از محل صادرات گروه مشخصی از کالاها امکان پذیر است؛ به عنوان مثال واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها (مانند سیب) مجاز است؛ بنابراین در زمان ثبت درخواست تأمین ارز واردات موز، الزاماً باید کوتاژ صادراتی گروه مجاز ارائه شود، در غیر این صورت امکان تأمین ارز و پیشبرد فرآیند واردات وجود نخواهد داشت.

کد خبر 6087587

دیگر خبرها

  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها مجاز است
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند