Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر حمید رادمنش، مجری طرح «سامانه حذف نویز صوتی ناشی از موتور جنگنده و هلیکوپتر از صدای صحبت خلبان» در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پرنده  های نظامی از جمله جنگنده ها و هلیکوپتر ها از اجزای مهم نیروی هوایی ارتش یک کشور هستند و یکی از مشکلات پیش روی در جنگنده ها و هلیکوپتر ها این است که همواره در داخل کابین خلبان ها صدای شدید ناشی از موتور جنگنده و همین طور چرخش بال های هلیکوپتر  وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محقق پسا دکتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: معمولا این صدای شدید ناشی از موتور جنگنده و چرخش بال های هلیکوپتر ، نویز شدید صوتی است و خلبان ها به علت داشتن کلاه خلبانی، نویز شدید صوتی ناشی از موتور را متوجه نمی شوند.

وی افزود: اما هنگامی که صحبت خلبان برای برج مراقبت ارسال می شود در برج مراقبت این نویز صوتی بسیار آزاردهنده است از این رو در صدد آمدیم تا سامانه ای طراحی کنیم که این مشکل را برطرف کند.

به گفته استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در این پروژه یک سامانه حذف نویز صوتی را طراحی کردیم که بتواند صدای خلبان را از هر گونه نویز صوتی ناشی از موتور جنگنده و هلیکوپتر پاکسازی کرده و در نهایت صدای صحبت خلبان به طور واضح و عاری از هر گونه نویز صوتی  را برای برج مراقبت ارسال کند.

وی با بیان اینکه دانش فنی ساخت این سامانه را بدست آورده ایم، گفت: این سامانه پس از مطالعات فراوان مبتنی بر الگوریتمی خاص طراحی شده که می توان با استفاده از این سامانه قابلیت اطمینان پرواز را افزایش داد.

به گفته رادمنش، این محصول کاربرد نظامی داشته و صنایع هوافضا و نیروهای مسلح می توانند از آن به خوبی بهره ببرند.

این محقق با تاکید بر اینکه تست های میدانی از این سامانه گرفته شده و نتیجه خوب بوده است، بیان کرد: همچنین این طرح ثبت اختراع شده و اکنون آماده برای سرمایه گذاری و ساخت نمونه نیمه صنعتی است.

به گزارش مهر، طرح «سامانه حذف نویز صوتی ناشی از موتور جنگنده و هلیکوپتر از صدای صحبت خلبان» در دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری دکتر مجتبی حاجی آبادی به نتیجه رسیده است. این طرح در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار ارائه شد.

کد خبر 4516210 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: خلبانان دانشگاه صنعتی امیرکبیر هلی کوپتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۸۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار

تین نیوز

داریوش تیمسار متولد 1302 در تهران است. وی که از دوران نوجوانی علاقه ویژه ای به پرواز داشت پس از فارغ التحصیلی از دبیرستان البرز ، برای فراگیری فنون خلبانی در باشگاه هواپیمایی که بعدها به نام باشگاه هواپیمایی کشوری معروف شد ثبت نام کرد و در سال 1323 از این باشگاه فارغ التحصیل شد.

وی اولین خلبان ایرانی می باشد که با گذراندن دوره خلبانی غیرنظامی موفق به دریافت گواهینامه خلبانی بازرگانی گردید و با نظر موافق مرحوم رضا افشار از سال 1325 در شرکت سهامی هواپیمایی ایران که توسط مرحوم افشار راه اندازی شده بود ، به عنوان اولین کمک خلبان ایرانی استخدام شد و مدتی بعد با هواپیمای داکوتا DC-3 شروع به پرواز نمود.

وی بعدها به عنوان کاپیتان با هواپیمای مذکور به پرواز خویش ادامه داده و همزمان معلم خلبان این نوع از هواپیماها شد.با شکل گیری شرکت هواپیمایی ملی ایران "هما" در سال 1340 ، وی نیز به این شرکت منتقل شد و خلبانان بسیاری را تربیت و به عملیات پرواز هواپیمایی ملی ایران تحویل داد. مرحوم تیمسار سال ها مدیرکل عملیات پرواز ایران ایر بود و همچنین خلبانی است که آخرین پرواز مسافری ما بین تهران به نیویورک را به هواپیمای بوئینگ747 سری SP در تاریخ 13 آبان 1358 به انجام رساند و به دلیل تصرف سفارت ایالت متحده در تهران ، با هماهنگی ایستگاه "هما" در فرودگاه جان اف کندی نیویورک ، هواپیما در شهر مونترال کانادا به زمین نشست و پس از آن این خط هوایی برای همیشه بسته شد.

کاپیتان تیمسار به عنوان یکی از بهترین خلبانان تاریخ کمپانی هواپیماسازی بویینگ ، از این کمپانی دارای نشان افتخار است.مرحوم داریوش تیمسار بر اثر عارضه قلبی در سال 1377 بدرود حیات گفت و آسمانی شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • قریشی: داور برای اخراج نکردن چشمی توجیهی ندارد
  • تام کروز از خلبانان ایرانی الهام گرفت
  • اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه
  • روایت اوکراینی‌ها از آموزش خلبان‌های ایران برای هدایت 24 سوخو 35
  • «آذرخش و رقص فانتوم‌ها» به نمایشگاه می‌رسد
  • آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند
  • شیائومی یک ساعت فوق‌مقاوم با ۱۵ استاندارد نظامی ساخت!/ عکس
  • تصاویر هوایی یافتن یسنا از مزارع کشاورزی توسط خلبان پلاگلایدر + ویدئو
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع