Web Analytics Made Easy - Statcounter

چین، هند، ژاپن، کره و ترکیه احتمالا پس از اتمام مهلت معافیت های فعلی در ماه مه ، دوباره معافیت می‌گیرند و ایتالیا، یونان و تایوان از لیست معافیت های فعلی تحریم نفتی ایران حذف می شوند .

به گزارش گروه اقتصاد قدس آنلاین، آمریکا احتمالا معافیت از تحریم واردات نفت از ایران را در ماه مه تمدید می‌کند، ولی تعداد کشورهای دریافت کننده این تحریم ها را کاهش می دهد تا خشم خریداران اصلی نفت ایران، چین و هند را آرام کند و احتمال افزایش قیمت نفت را پایین بیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واشنگتن پس از اعطای معافیت به هشت کشور خریدار نفت ایران برای واردات نفت، بازارهای نفت را شوکه کرد. شاخص نفت خام برنت در ماه نوامبر ۲۲ درصد کاهش یافت و معافیت ها باعث شدند اوپک در دسامبر برای کاهش تولید نفت در ۲۰۱۹ با متحدانش به توافق برسد .

کاهش تعداد معافیت ها صادرات نفت از ایران را محدود میکند ولی آمریکا را به هدفش برای صفر کردن این صادرات نمی رساند .

چین، هند، ژاپن، کره و ترکیه احتمالا پس از اتمام مهلت معافیت های فعلی در ماه مه، دوباره معافیت می‌گیرند. ایتالیا، یونان و تایوان از لیست معافیت های فعلی حذف می شوند .

تحلیلگران گروه اوراسیا گفتند:« سایر اولویت های ژئوپلیتیکی تمایل دولت برای متوقف کردن صادرات را متعادل می کند مخصوصاً با دو خریدار بزرگ نفت ایران چین و هند ».

این کاهش ها احتمالا به اقتصاد ایران ضربه می‌زند مخصوصاً چون  دولت حسن روحانی، رئیس جمهور ایران قصد دارد بودجه را بر اساس انتظاری غیر واقعی از درآمد بالای نفتی ببندد .

واردات نفت آسیا از ایران در نوامبر پس از آغاز تحریم ها به پایین ترین حد در طی ۵ سال گذشته رسید .  

چین و هند به واردات نفت از ایران ادامه دادند، در حالی که ترکیه در دسامبر واردات از ایران را از سر گرفت .

انتظار می‌رود کره جنوبی در ماه جاری پس از ۴ ماه میعانات گازی از ایران دریافت کند، در حالیکه محموله های ژاپن هنوز منتظر تاییدیه بانک ها برای روند پرداخت هستند .

به نظر می رسد آمریکا نتواند کاملا نفت ایران را از بازار خارج کند چون کمبود عرضه نفت باعث افزایش قیمت آن میشود .

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تمدید معافیت خرید نفت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۱۹۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت آزاد با اوراسیا در انتظار مصوبه مجلس/ واردات گوشت از آفریقا

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق قنادزاده امروز در حاشیه نشست دومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در جمع خبرنگاران، گفت: مذاکرات تجارت آزاد با کشور پاکستان آغاز شده است، تاکنون ۴ دوره مذاکره داشته‌ایم و قبل از سفر رئیس جمهور به این کشور در خصوص مذاکرات تجارت آزاد تبادل فهرست و سند کرده‌ایم و در انتظار هستیم تا طرف پاکستانی پاسخ دهد.

وی افزود: سال گذشته برنامه‌ریزی شد تا در یک سند ۵ ساله تجارت دو کشور به ۵ میلیارد دلار دست یابیم. همچنین رؤسای جمهور ایران و پاکستان برای تحقق تجارت ۱۰ میلیارد دلاری توافق کرده‌اند.

معاون سازمان توسعه تجارت ایران افزود: موافقت‌نامه تجارت آزاد با اوراسیا نیز در انتظار مصوبه مجلس است. طرف‌های مقابل ما قول داده‌اند که تا پایان بهار امسال مصوبه مجلس را می‌گیرند و لذا ما نیز امیدواریم قبل از پایان دوره مجلس فعلی مصوبه مجلس را دریافت کنیم.

وی در خصوص تجارت ایران و قاره آفریقا اظهار کرد: قاره آفریقا هزار و ۲۰۰ میلیارد دلار تجارت دارد لذا بازار کشورهای آفریقایی بسیار بزرگ است و در حوزه‌های مختلف از جمله معدن، نفت، گاز، پتروشیمی و … می‌توان در این کشور فعالیت کرد و در حوزه‌های مختلف با توجه به مواد اولیه موجود در این کشور می‌توان برای تولید مشترک برنامه‌ریزی کرد.

قنادزاده در پاسخ به این سوال که آیا قرار است یک هیأت تجاری از کره شمالی نیز برای بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی به ایران بیاید، گفت: هنوز هیأتی وارد نشده است. تا قبل از برگزاری نمایشگاه و حضور کشورهای مختلف در نمایشگاه نمی‌توانیم بگوییم به طور قطع چه کشوری برای بازدید از این نمایشگاه حضور خواهد داشت.

وی در خصوص گوشت‌های وارداتی از آفریقا بیان کرد: گوشت گرم از کنیا، آفریقای جنوبی و تانزانیا به ایران وارد می‌شود.

کد خبر 6087885 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • آمادگی رم و اسپیناتزولا برای تداوم همکاری؛ احتمال تمدید دو ساله قرارداد
  • واردات گوشت آفریقایی و تانزانیایی به ایران
  • واردات گوشت گرم از آفریقا
  • واردات گوشت از آفریقا به کشور
  • تجارت آزاد با اوراسیا در انتظار مصوبه مجلس/ واردات گوشت از آفریقا
  • دیپلماسی اقتصادی، برگ برنده همسایگی
  • هواشناسی ایران / احتمال وقوع سیلاب در ۶ استان کشور
  • بخشی از حق‌آبه ایران از هیرمند پرداخت شد
  • آیفون ۱۴ رجیستر نمی‌شود، اما اجازه خرید جت شخصی داده می‌شود؟