Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@04:58:36 GMT

توسعه گردشگری حیات وحش در مهدیشهر مطالعه می شود

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۲۶۹۶۳

توسعه گردشگری حیات وحش در مهدیشهر مطالعه می شود

حسن ارگی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مهدیشهر با برخورداری از منطقه حفاظت شده پرور و جاذبه های طبیعی بکر ظرفیت قابل توجهی در توسعه گردشگری حیات وحش در منطقه دارد.
وی خاطرنشان کرد: فرهنگ سازی گردشگری حیات وحش با حفاظت از عرصه های طبیعی و محیط زیست در دستور کار قرار دارد و بعد از تکمیل طرح های مطالعاتی با همکاری دستگاه های اجرایی این برنامه مهم اشتغال آفرین در مهدیشهر اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار مهدیشهر اضافه کرد: نقش سازمان های مردم نهاد برای توسعه بخش گردشگری حیات وحش برجسته باشد و تفاهم نامه ای با اداره کل های حفاظت محیط زیست و میراث فرهنگی استان برای اجرای این طرح مهم در آینده نزدیک منعقد می شود.
ارگی تصریح کرد: توانمند سازی جوامع محلی یکی از راهبردهای اساسی با اجرای این طرح گردشگری در مهدیشهر است و با برگزاری برنامه های گروهی، گردشگری اشتغال در روستاهای مهدیشهر افزایش می یابد.
وی اضافه کرد: اجرای این طرح نیازمند رفع مشکلات زیرساختی در بخش راه است و با برنامه ریزی اصولی علاوه بر اشتغال زایی می توان در شناساندن گونه های جانوری و گیاهی منطقه به گردشگران اقدام کرد.
فرماندار مهدیشهر گفت: این شهرستان ظرفیت های قابل توجهی در گردشگری سلامت، جاده ای و حیات وحش دارد که در چند سال گذشته برای اجرای طرح های اشتغال آفرین از دست برنامه های کاربردی در مهدیشهر اجرایی شد.
گردشگری حیات وحش (Wildlife Tourism)، به اعتقاد کارشناسان امر، شاخه‌ای از صنعت گردشگری است که روز به روز گسترده شده و بر طرفداران آن افزوده می شود و اهداف بسیار زیادی را دنبال می‌کند.
به تاکید کارشناسان توسعه این شاخه صنعت گردشگری به اعتلای فرهنگ حفاظت از محیط زیست و اشتغالزایی زیاد و کسب درآمد کلان اقتصادی منجر می شود.
به گزارش ایرنا، شهرستان مهدیشهر در فاصله 20 کیلومتری مرکز استان سمنان بیش از 50 هزار نفر جمعیت دارد.
7339/7408
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها اشتغال حفاظت از محیط زیست صنعت گردشگری محیط زیست جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۶۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی نوری عصر چهارشنبه در آئین رونمایی از مرکز توسعه کار آفرینی کردستان اظهار کرد: کردستان دارای مرز مشترک با کشور عراق بوده و نیاز است از دانش فناوری ارتباطات برای کمک به ایجاد زیرساخت استفاده کنیم.

وی افزود: در سنوات قبل در زمینه نرخ بیکاری کردستان عمدتاً در رتبه‌های یکم تا پنجم نرخ بیکاری کشور بودیم اما در تابستان سال قبل بهترین عملکرد را در کاهش نرخ بیکاری داشتیم.

وی تصریح کرد: توجه به زیرساخت‌های فناوری ارتباطات و اطلاعات در راستای افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری مهم است و باید زیرساخت‌ها تقویت شوند.

نوری ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را لازمه توسعه استان دانست و خاطرنشان کرد: براساس دستور رئیس جمهور باید به اشتغال فارغ التحصیلان زاگرس‌نشین بیشتر توجه شود تا در زمینه اشتغال و توسعه کردستان قدم مثبتی برداشته شود.

معاون اقتصادی استاندار کردستان یادآور شد: کردستان استانی صنعتی نیست و توجه به تولید در توسعه کردستان مهم است و در این راستا سال قبل هر هفته یک روز را به نام «دوشنبه‌های تولید» نامگذاری کردیم که ۷۰ واحد تولیدی به عرصه تولید بازگشت.

وی اضافه کرد: امسال «شنبه‌های تولید» را راه‌اندازی کردیم که در راستای احیای واحدهای تولیدی بویژه واحدهای تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز قدم برخواهیم داشت و هدفگذاری کردیم تا بتوانیم موفق عمل کنیم.

نوری به وضعیت معادن استان پرداخت و گفت: کردستان در حوزه معدن رتبه یکم تولید طلای کشور را دارد و در حوزه ذخیره این ماده معدنی رتبه دوم کشور را داراست.

وی اعلام کرد: در حوزه کشاورزی و تولید توت فرنگی، گندم و انار رتبه‌های خوبی در کشور داریم و در حوزه صادرات و واردات نیز جا برای توسعه وجود دارد.

معاون امور اقتصادی استاندار کردستان اذعان کرد: اگر نتوانیم علم روز را به این حوزه‌ها وارد کنیم مسیر توسعه و تحول را نخواهیم دید بنابراین باید از همه ظرفیت‌ها در استان بهره ببریم.

نوری خاطرنشان کرد: به مدیران و مسؤولان دستگاه‌های مختلف اجرایی تاکید شده که ۲۰ درصد از تسهیلات را به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص دهند.

وی اضافه کرد: انتقال دانش‌های فناوری به کشور عراق نیز از اولویت‌هایی است که مورد توجه خواهد بود.

کد خبر 6088063

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه ملی ریشه کنی بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک در خوشاب
  • منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • تعاونی خیرین با هدف توسعه اشتغال و تولید ایجاد شود
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • توسعه گردشگری نیازمند توجه به آموزش اصولی است/نبود برنامه ریزی چالش بزرگ گردشگری
  • استفاده از ظرفیت رودخانه‌های خلخال برای توسعه گردشگری
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل