Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-07@04:39:29 GMT

واقعیت پوشالی ابرقدرت قرن بیستم

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۲۸۳۲۶

واقعیت پوشالی ابرقدرت قرن بیستم

آمریکا که سیاست حداکثر فشار علیه ایران را در پیش گرفته آنچنان مستأصل شده است که از یک گوینده خبر و مستند ساز آمریکایی..

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «مهدی فضائلی» تحلیلگر مسائل سیاسی، در یادداشتی نوشت:بسیاری آمریکا را از این جهت کشور مدافع آزادی می‌دانند که گمان می کنند اتباع آن در داخل و خارج این کشور علیه دولتمردان و سیاست های این کشور آزادانه اظهار نظر می کنند و هیچ مشکلی هم برایشان ایجاد نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


البته این گمان مانند بسیاری گمان های دیگر در باره غرب و از جمله آمریکا، با واقعیت فاصله بسیار دارد و آنانی که اخبار این کشور را دنبال می کنند می دانند ورای تصاویر هالیوودی از آمریکا، چه واقعیت های تلخی در این کشور ظاهرا" دموکراتیک جریان دارد.
مشکلات و محدودیت های ایجاد شده برای برخی مهمانان همایش "افق نو"، اخراج هلن توماس، باسابقه ترین خبرنگار کاخ سفید از کاخ سفید به دلیل مخالفت با رژیم صهیونیستی و اخراج جیم آکوستا خبرنگار CNN از کاخ سفید(البته پس از پیگیری ها و اعتراض ها مجددا" به کاخ سفید بازگشت)تنها نمونه های محدودی از بی اعتباری گمان آزادی بیان کامل در آمریکاست.
جدیدترین نمونه این رفتار استبدادی و ضد حقوق بشری، آنچیزی است که برای خانم مرضیه هاشمی گوینده خبر PRESS TV اتفاق افتاد.
مرضیه هاشمی با نام اصلی ملانی فرانکلین خبرنگار و مستند ساز آمریکایی که برای عیادت از برادر درگیر با سرطان خود به کشور متبوعش سفر کرده بود،در فرودگاه بین المللی لامبرت ست لوی آمریکا دستگیر و بدون تفهیم اتهام مستقیما" به زندانی در واشنگتن منتقل شد.
حجاب از سر او کشیدند و خوراک گوشت خوک برایش تدارک دیدند و اینها خصوصا" برای یک زن مسلمان یعنی شکنجه!
البته بر اساس اطلاعات جسته و گریخته ای که بدست آمده، او که اسلامش را سی و پنج سال قبل و پس از دو سال تحقیق در دوران دانشجویی انتخاب کرده بود، مظلومانه در برابر این فشارها مقاومت کرده است که خود درسی است برای ما!
آمریکا که سیاست حداکثر فشار علیه ایران را در پیش گرفته آنچنان مستأصل شده است که از یک گوینده خبر و مستند ساز آمریکایی همکار با یک رسانه ایرانی هم نمی تواند بگذرد و همه اینها نشان از یک حقیقت بزرگ دارد و آن فروریختن آخرین تصویرسازی های دروغین و آشکار شدن واقعیت پوشالی این ابرقدرت قرن بیستم است!
آمریکایی‌های مستکبر، بی سابقه ترین فشارها و تحریم ها را علیه ایران اسلامی به اجرا گذاشته اند اما پایگاه آمریکایی المانیتور دیروز اعلام کرد: دولت ترامپ در یک ارزیابی داخلی از سیاست فشار حداکثری خود علیه ایران به این جمع‌بندی رسیده که این سیاست در تحقق اهداف اولیه خود شکست خورده است و این یعنی نمایان شدن طلیعه بی سابقه ترین شکست آمریکا!

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مهدی فضائلی واقعیت آمریکا قرن بیستم فشار علیه ایران گوینده خبر مستاصل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۸۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی

پوران درخشنده که این روزها دو پروژه سینمایی و ادبی را همزمان پیش می‌برد، در گفت‌وگو با خبرنگار سینما صبا، گفت: همچنان در حال نگارش رمان «مادرم ایران» هستم.
او درباره این کتاب که پیش‌تر اعلام شده بود آن را بر مبنای زندگی مادرش می‌نویسد، اظهار داشت: کار نگارش این رمان در مراحل آخر خودش است و پس از انتشار کتاب، مقدمات تولید یک سریال برای شبکه نمایش خانگی بر اساس آن آغاز خواهد شد.
کارگردان تحسین شده «پرنده کوچک خوشبختی»، «شمعی در باد» و «هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند» همچنین درباره آخرین وضعیت پروژه جدید سینمایی‌اش گفت: همچنان در تدارک ساخت فیلم «عشق» با موضوع مهاجرت هستم.
او که عضو انجمن‌های فیلمسازان زن آمریکا و کارگردانان مستقل آمریکاست و در سال ۱۳۷۷، فیلم «عشق بدون مرز» را به عنوان محصول مشترک در آمریکا با حضور ۴۰ بازیگر آمریکایی و ۱۰ بازیگر ایرانی ساخته بود، درباره کتسنیگ فیلم تازه خود اظهار داشت: مذاکره با بازیگران مدنظر ایرانی و خارجی ادامه دارد و هنوز با کسی توافق نهایی حاصل نشده است.
درخشنده که غالبا در کارهای داستانی خود نیز به مبنای پژوهش و مستندنگاری وقایع توجه می‌کند، درباره این که «عشق» تا چه حد بر اساس ماجراهای واقعی پیش می‌رود، گفت: بله، این بار هم مثل همیشه کار بر مبنای واقعیت‌های اجتماعی شکل می‌گیرد.

منبع: پایگاه خبری صبا خبر

دیگر خبرها

  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی
  • چرا دولتمردان آمریکا از خشونت‌ علیه دانشگاهیان این کشور در برابر دوربین‌ها ابایی ندارند؟
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی + ویدئو
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • حمایت مجلس یمن از تشدید مبارزات علیه رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا
  • آیت‌الله حسینی همدانی: هنوز سران بعضی کشورها که باید در خط مقدم مبارزه با اسرائیل باشند خوابند/ دانشجویان باطن حقوق بشر آمریکایی را نمایان کردند/ هیچ‌کدام از رسانه‌هایشان نمی‌توانند برخورد پلیس را عادی جلوه دهند
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی