Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

شرکت فولاد مبارکه در سومین جشنوارۀ ملی نوآوری محصول برتر ایرانی با کسب دو لوح زرین در بخش سیستــــم کنتـــــرل فراینـــد دیسک‌های گندله‌سازی و نوآوری محصول گالوانیزه افتخار آفرید.

به گزارش نبض بازار، در این جشنواره که با هدف معرفی شرکت‌های نوآور در روز 27 دی‌ماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، مدیر برنامه‌ریزی و تحقیقات بازاریابی شرکت فولاد مبارکه پس از کسب لوح زرین نوآوری محصول برتر ایرانی «کلاف گالوانیزه» گفت: استحکام بالا و مقاومت در برابر خوردگی‌های اتمسفری ویژگی محصول جدید فولاد مبارکه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


غلامرضا طاهری گقت: با تولید این محصول در داخل کشور، از خروج بیش از 80 میلیون دلار ارز از کشور در طول سال جلوگیری می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: محصول جدید شرکت فولاد مبارکه جزو محصولات پوشش‌دار گالوانیزه با مشخصۀ S350GD است که دو ویژگی استحکام بالا و مقاومت در برابر خوردگی‌های اتمسفری ازجمله خصوصیات متمایزکنندۀ این محصول است.
وی با اشاره به این‌که این محصول در گذشته از خارج از کشور وارد می‌شده است ادامه داد: در فرایند طراحی‌ فولاد، غالبا محصولات تجاری مدنظر قرار می‌گیرد. درخصوص این کالا تلاش فولاد مبارکه بر آن بود که این دو ویژگی در تولید این محصول لحاظ شود تا این‌که خوشبختانه توانستیم این محصول را به بازار عرضه کنیم.
مدیر برنامه‌ریزی و تحقیقات بازاریابی شرکت فولاد مبارکه اذعان کرد: نکتۀ کلیدی تولید این محصول این بود که در فرایند تولید آن از کل زنجیرۀ بازار استفاده شود؛ به‌گونه‌ای که بخش‌هایی از این محصول همچون کلاف خام در فولاد مبارکه تأمین شد و در شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری که در حوزۀ تخصصی صنعت خودرو فعالیت می‌کند، ادامۀ این سیکل فناورانه پیگیری و عملیاتی شد و در نهایت این محصول به صنایع خودروسازی کشور معرفی گردید.
وی با اشاره به این‌که این محصول در صنایع  خودروسازی و در سازه‌های مرتبط با ماشین‌های سنگین اتوبوس و کامیون استفاده می‌شود خاطرنشان کرد: طبق برآوردهای صورت‌گرفته، سالانه 150 هزار تن از این محصول وارد کشور می‌شد که هم‌اکنون امکان تولید همین میزان در کشور به وجود آمده است؛ این در حالی است که رویکرد فولاد مبارکه تولید این محصول برای مصرف داخل کشور است.
طاهری از جلوگیری از خروج 80 میلیون دلار ارز از کشور ناشی از تولید و بومی‌سازی فولاد گالوانیزه پوشش‌دار و تولید محصولات خاص فولادی پوشش‌دار به‌صورت رنگی در آیندۀ نزدیک در فولاد مبارکه خبر داد و تصریح کرد: به لحاظ کیفی فولاد پوشش‌دار گالوانیزه قابل‌رقابت با انواع مشابه وارداتی است؛ به‌گونه‌ای که به‌خوبی می‌توان آن را به بازارهای جهانی نیز صادر کرد.

ارادۀ فولاد مبارکه ساخت کارخانه‌های جدید فولاد با دانش فنی داخلی است

مدیر تحقیق و توسعۀ شرکت فولاد مبارکه نیز در این جشنواره پس از کسب لوح زرین سیستم کنترل فرایند دیسک‌های گندله‌سازی گفت: اراده و چشم‌انداز فولاد مبارکه توسعۀ تکنولوژی صنعت فولاد و ساخت کارخانه‌های جدید فولادسازی با بهره‌گیری از دانش فنی داخلی است.
شهرام عباسی با اشاره به این‌که بخش تحقیق و توسعه شرکت فولاد مبارکه از ابتدای تأسیس تاکنون بر روی تحقیق و نوآوری کار کرده و در داخل و خارج از سازمان، ساختارهای حمایتی برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی ایجاد نموده است گفت: در چند سال گذشته، بازنگری‌هایی در بخش تحقیق و توسعه صورت گرفته و طی آن سعی شده است اکوسیستم نوآوری فولاد مبارکه ایجاد شود. در این راستا ساختارهایی مثل پژوهشکدۀ فولاد با مشارکت دانشگاه صنعتی اصفهان، شرکت فولاد مبارکه و شرکت فولاد هرمزگان ایجاد گردید. همچنین نسبت‌به انعقاد تفاهم‌نامه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدام شد که هدف آن کمک حاکمیت به ایجاد اکوسیستم نوآوری فولاد مبارکه بود و در هر دو مورد توفیقات خوبی به دست آمده است.
وی موفقیت فولاد مبارکه در ارزیابی‌ها و دریافت جوایز مختلف را ازجمله دستاوردهای این شرکت برشمرد و گفت: دریافت جایزۀ مدیریت فناوری و نوآوری و جایزۀ محصول برتر نوآورانۀ ایرانی ازجمله این موفقیت‌ها بوده و تقدیر از دو محصول برتر فولاد مبارکه به‌عنوان محصولات نوآورانه برتر کشوری در جشنوارۀ ملی نوآوری محصول برتر ایرانی از دیگر افتخارات این شرکت است.
مدیر تحقیق و توسعۀ شرکت فولاد مبارکه گفت: فولاد مبارکه علاوه‌بر این‌که در مسیر نوآوری و توسعۀ محصولات خود حرکت می‌کند، با چشم‌انداز جدیدی که برای خود تعریف کرده، گام‌های بلندی برمی‌دارد تا بتواند تکنولوژی صنعت فولاد را توسعه دهد و دانش فنی ساخت کارخانه‌های جدید فولادسازی را در اختیار گیرد.
عباسی ضمن توصیف خصوصیات این محصول گفت: این محصول یک تولید بی‌نظیر نوآورانه است که علاوه‌بر افزایش تولید در واحد گندله‌سازی، هزینه‌های ناشی از تولید محصول نامرتبط را کاهش می‌دهد و باعث افزایش بهره‌وری نیروی انسانی می‌شود.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۹۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید

نشست مشترک رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی و مدیرعامل بانک ملت با هدف بررسی زمینه‌های توسعه همکاری‌های مشترک جهت کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ و رشد و شکوفایی بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد.

به گزارش ایسنا، این نشست مشترک با حضور دکتر محمدصادق خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر فرشید فرخ نژاد مدیرعامل بانک ملت، دکتر روح‌الله ذوالفقاری معاون تسهیلات و تجاری‌سازی، دکتر کمیل شاعری معاون سرمایه‌گذاری و دکتر یاسر عرب‌نیا معاون توسعه منابع و پشتیبانی صندوق نوآوری و شکوفایی و جمعی از معاونان بانک ملت در محل صندوق نوآوری برگزار شد.

نقش‌آفرینی جدی بانک ملت در همکاری مشترک با صندوق نوآوری در جهت تحقق شعار سال ۱۴۰۳

دکتر محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دکتر رضا دولت آبادی، مدیرعامل فقید بانک ملت که همواره یکی از حامیان جدی مجموعه دانش‌بنیان کشور محسوب می‌شد و تبریک به مدیرعامل جدید این بانک گفت: مجموعه بانک ملت را یکی از بانک‌های پیشرو در حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور می‌دانیم و معتقدیم، با اصلاح برخی روندها و استفاده از ابزارهای نوآورانه می‌توانیم همکاری‌های دو جانبه را بیش از گذشته توسعه دهیم.

وی در ادامه یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۴۰۳ را حرکت هدفمندتر و اولویت‌بندی دقیق برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه خواهد بود. سال ۱۴۰۲ همکاری خوبی را با ۳ بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود ۷ هزار میلیارد تومان (۷ همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که ۳ هزار میلیارد تومان (۳ همت) پرداخت شده است و منجر به ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش‌بنیان شده است که رقم قابل‌توجهی است. در راستای کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم)، برنامه‌های جدی در دستور کار داریم و انتظار داریم بانک ملت در این زمینه، نقش‌آفرینی جدی داشته باشد.  

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و گفت: فرآیند این کار نیاز به تسهیل‌گری دارد و بانک ملت می‌تواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد. 

خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب می‌شود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.

بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ و همچنین موضوع سرمایه‌گذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد. 

تعامل و همکاری خوب میان بانک ملت و صندوق نوآوری برای حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور

دکتر فرشید فرخ نژاد، مدیرعامل بانک ملت نیز در این نشست تأکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی مهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش‌های مورد توجه نظام و دولت، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. بانک ملت تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های نظام و متناسب با ظرفیت‌های مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها عمل کند. 

وی افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره ۱۸) تلاش می‌کنیم به تعهدات خود عمل کنیم. 

فرخ‌نژاد تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می‌شوند و تلاش می‌‎کنیم در قالب چند تفاهم‌نامه، دامنه فعالیت‌های مشترک در این حوزه‌ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می‌کند بیش از پیش از ظرفیت‌های موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده خواهد کرد. 

برنامه صندوق نوآوری برای کمک به تبدیل ۱۰۰۰ شرکت نوپا به شرکت فناور 

دکتر روح‌الله ذوالفقاری، معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی می‌کنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد. 

وی افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و طی دو سال اخیر ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است؛ همچنین ۱۰۰۰ میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها صادر شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌های بسیار خوش‌حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می‌شوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیت‌هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می‌گیرد. 

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی تأکید کرد: در صندوق نوآوری، برنامه‌های ویژه‌ای را برای کمک به تحقق شعار سال و گسترش حمایت‌ها از شرکت‌های دانش‌بنیان تدارک دیده‌ایم. یکی از مواردی که در سال جدید باید مورد توجه قرار گیرد، تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ است که بخشی از آن پرداخت شده و بخشی دیگری باقی مانده است که امیدواریم با همکاری بانک ملت به زودی پرداخت شود. 

ذوالفقاری افزود: یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری در سال ۱۴۰۳ بحث کمک به تبدیل‌ ۱۰۰۰ شرکت نوپا به شرکت فناور است که بحث منابع تکلیفی در این زمینه باید مورد توجه قرار بگیرد. نیازهای مالی زیست بوم نوآوری کشور به سرعت درحال رشد هستند و ما نیز در صندوق نوآوری در این زمینه برنامه‎‌های توسعه‌ای مدنظر داریم. امیدواریم بانک ملت رقم خوبی را برای پرداخت تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۳ در نظر بگیرد.

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، وی خاطرنشان کرد: در حوزه انتشار اوراق صکوک و صدور ضمانت‌نامه‌ها به خصوص بحث صدور ضمانت‌نامه‌ها توسط صندوق‌های پژوهش و فناوری در سراسر کشور، می‌توانیم در قالب انعقاد تفاهم‌نامه‌های مشترک، اتفاقات خوبی را رقم زده و به توسعه هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان کمک کنیم.

تأسیس شرکت مشترک میان صندوق نوآوری و بانک ملت

دکتر کمیل شاعری، معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی نیز ضمن اشاره به موضوع تأسیس شرکت مشترک میان این صندوق با بانک ملت گفت: توافقاتی برای تأسیس شرکت مشترک انجام شده است و امیدواریم این شرکت در سال ۱۴۰۳ تأسیس شود. این شرکت می‌تواند در حوزه‌هایی مانند فناوری‌های مالی، هوش مصنوعی و بلاکچین فعالیت کند. 
 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • افزایش سلامت دام‌ها با تولید محصول ایرانی
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • دعوت هندبالیست های سپاهان به اردوهای تیم ملی
  • نقش کلیدی کارگران در رونق اقتصادی
  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری