Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از زنجان، فرامرز نیک‌سرشت در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان زنجان، با تاکید بر این‌که در اسرع وقت کمیته تخصصی تغذیه و امنیت، با ماهیت حقوقی خاص تشکیل شود، گفت: دانشگاه علوم‌پزشکی در راستای عملیاتی کردن سند تغذیه و امنیت غذایی، فرم‌های ارزیابی داشته باشد تا بتوان میزان توفیق سازمان‌ها و دستگاه‌ها در عملیاتی کردن این سند را بررسی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیک سرشت، با اشاره به تحقیقات میدانی و نتایج حاصل از تحقیقات علمی، در مورد سلامت محصولات کشاورزی جای نگرانی وجود ندارد، ولی شرایطی پیش آمده است که شهروندان امنیت روانی ندارند و احساس می‌کنند که مقداری بیش از حد استاندارد از باقی‌مانده کود و یا سم را مصرف می‌کنند.

وی افزود: در خصوص نگرانی از آبیاری تولیدات کشاورزی جنوب شهر زنجان با آب فاضلاب نیز، معاونت عمرانی استانداری، سالم‌سازی و به‌سازی مسیر رودخانه را در دستور کار دارد ولی آگاهی‌بخشی بسیار مهم است و این آگاه‌سازی باید با محوریت فرمانداری و جهادکشاورزی سامان داده شود.

نیک‌سرشت با اشاره به این‌که خوشبختانه استان زنجان به عنوان پایلوت غذای سالم انتخاب شده است و این خبر بسیار مسرت‌بخش است، تصریح کرد: باید در چنین زمینه‌هایی الگوی کشوری باشیم و برای پیشبرد بهتر اهداف، ضروری است که دستگاه‌ها ارتباط مشترکی با سازمان‌های مردم‌نهاد داشته باشند؛ چراکه سمن‌ها دغدغه شهروندان را به جد و بدون چشمداشت دنبال می‌کنند.

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری زنجان یادآورشد: برای این‌که همه سازمان‌های دارای مراکز درمانی، در مواقع بحرانی هم‌افزایی داشته باشند و تقسیم کار بکنند، باید تفاهم‌نامه چند جانبه داشته باشیم . علاوه بر این، طراحی مسیرهای سلامت نیز باید در دستور کار قرار گیرد و در خصوص برگزاری ورزش‌های محلات، محله‌های کم‌برخوردار حتما باید شناسایی شود.

عصمت عباسی کارشناس مسئول گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان نیز تصریح کرد: کاهش 50 درصدی سوء‌تغذیه کودکان با اجرای برنامه‌های مشارکتی و حمایتی بهبود رشد و تغذیه کودکان زیر 5 سال، کاهش شیوع گواتر از 69 درصد در سال 65 به 8.4 درصد در سال 86، همچنین کاهش تولد نوزاد کم‌وزن و کاهش بیماری‌های کودکان از دستاوردهای نظام امنیت غذا و تغذیه در کشور به شمار می‌رود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۲۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم زمانی مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی گفت: در پنج سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوز‌ها است بعلت بحث حرائم و فواصل بهداشتی رد شده است.   خانم زمانی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحد‌های فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهمتر از همه با عنایت به این که بعد ازیک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید ، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.    مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که درخصوص فواصل بهداشتی داشته ایم.، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولید کننده کاهش دهند.    خانم زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحد‌های تولیدی را کم کنیم.    وی افزود: به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیرو‌های انسانی که دامپزشک‌های محترم هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه اینها دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهمتر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفر‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.   گفتنی است: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.  

دیگر خبرها

  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • دولت بدون مماشات با سوداگران امنیت اقتصادی کشور مبارزه کند