Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@19:26:42 GMT

تصمیمات حوزه جوانان باید اجرایی باشد

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۳۶۷۹۰

تصمیمات حوزه جوانان باید اجرایی باشد

کرمان - ایرنا - استاندار کرمان گفت: طرح ها و تصمیمات در حوزه جوانان باید عملیاتی و اجرایی باشد تا در مدت زمان کوتاهی اجرایی شوند زیرا اگر طرح ها بدون اشکال باشند، در اجرا با مشکلی مواجه نخواهند شد.

به گزارش ایرنا، محمدجواد فدائی عصر شنبه در مجمع جوانان استان کرمان افزود: همه ما مسئولان چه بخواهیم و چه نخواهیم در مقابل جوانان مسئولیت و رسالت داریم و باید کشور را تحویل این قشر دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه درباره نحوه ارتباط مدیریت اجرایی استان و سایر مدیران استانی با جوانان بحث های زیادی وجود دارد، گفت : تشکیل گروه های مشاور جوان و یا انتخاب مشاور در امور جوانان را یک نیاز می دانم و در این باره نیاز به جمع بندی برنامه ها دارم.
استاندار کرمان خاطرنشان کرد: اگر نتوانیم جوانان را توانمند کرده و مسئولیت ها را به عهده آنها واگذار کنیم، در حقیقت کوتاهی کرده ایم.
فدائی با اشاره به این مطلب که انتظار داریم جوانان در عمل نشان دهند که پای کار، منظم و متعهد به کار هستند، عنوان کرد: آماده هستیم مسئولیت ها را به جوانان دارای تجربه و مسئولیت پذیر واگذار کنیم و در این رابطه جوانان باید کارآمدی خود را به نمایش گذارند.
وی خاطرنشان کرد: تلاش شده که ظرفیت های کرمان به عنوان گردشگری هنری کشور شناسایی و بررسی شده و در این زمینه اقدامات ماندگاری انجام شود.
فدائی استفاده از پتانسیل و انرژی جوانان را ضروری برشمرد و گفت: از تمامی امکانات موجود برای حل مشکلات جوانان استفاده می کنیم تا برنامه های حوزه جوانان در همه جوانب روشن و واضح باشد.
استاندار کرمان ادامه داد: یکی از انتظارات مجموعه مدیریتی استان کرمان از سازمان های مردم نهاد این است که ما را از لایه های زیرین جامعه آگاه کنند تا متناسب با این آگاهی ها، تصمیم گیری و برنامه ریزی کنیم.
* جامعه نیازمند نشاط اجتماعی است
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان در این نشست گفت : امروز جمع کشور و استان کرمان نیاز به تحرک و نشاط اجتماعی دارد.
محمدصادق بصیری افزود: در سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به استان بیش از 10 در حوزه فرهنگی و هنری افتتاح می شود و مطمئن هستیم که اثرات بسیار خوبی در جامعه و در حوزه جوانان و نشاط اجتماعی خواهد داشت.
* خروجی سمن ها خدمت به جامعه است
مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری کرمان در این نشست گفت: ماهیت سمن ها و تشکل های جوانان دارای ارزش است زیرا در این سمن ها، گفت و گو شکل گرفته و خروجی آن قطعا خدمت به جامعه خواهد بود.
محمدرضا وفائی افزود: احساس سمن های جوانان بر این است که جامعه و نسل جوان را بهتر از مدیران می شناسند و لازم است آئین نامه ای تدوین شود که مدیران در شوراهای تخصصی خود از حضور سمن ها استفاده کنند تا نقش جوانان در تصمیم سازی محقق شود.
وی اظهارداشت: سمن ها علاقه مند هستند که در عرصه اجرایی و عملی نیز کار کنند و در این حوزه متکی به وزارت ورزش و جوانان می شوند.
وفایی بیان کرد: سمن ها در ابتدای شکل گیری نیاز به مکانی برای دور همنشینی دارند تا پس از آنکه این نهال ریشه دار شد، به صورت مستقل فعالیت کنند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان نیز گفت: استان کرمان در دوم و سوم بهمن ماه سال جاری میزبان دومین نشست مجمع ملی سمن های جوان استان و اولین دوره انتخابات مجمع ملی سمن های کشور خواهد بود.
محمدتقی امیری خراسانی با اشاره به اینکه 213 جوان به عنوان نماینده سمن ها از سراسر کشور در مجمع ملی سمن های جوان استان کرمان و اولین دوره انتخابات مجمع ملی سمن های کشور حضور خواهند داشت، گفت: این مجمع با حضور معاون اول رئیس جمهوری و وزیر ورزش و جوانان، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان و استاندار کرمان برگزار می شود.
وی اظهارداشت: برگزاری پنل های تخصصی از دیگر بخش های مجمع ملی سمن های جوان استان و اولین دوره انتخابات مجمع ملی سمن های کشور خواهد بود.
7440/ 5054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي جوانان مردم نهاد استاندار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۶۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا

مجمع جهانی بیداری اسلامی در واکنش به سرکوب اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا در بیانیه‌ای تاکید کرد: اعتراضات دانشجویی در آمریکا نشان داد که شکاف بین حاکمیت و جامعه مدنی به ویژه دانشگاه فراتر از آن چیزی است که دولتمردان و سیاسیون آمریکایی تصور می‌کنند.

به گزارش ایسنا، متن بیانیه مجمع جهانی بیداری اسلامی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
 
تاریخ در حال تکرار است و دانشگاه‌های آمریکایی بعد از ۵۷ سال که از جنبش دانشجویی دانشگاه کلمبیا می‌گذرد، مجدداً به صحنه اعتراض و انتقاد از سیاست‌های جنگ‌طلبانه  آمریکا در قبال مسأله فلسطین و غزه تبدیل شده است.
 
در آوریل ۱۹۶۸ دانشگاه کلمبیا مبدأ اعتراضاتی در آمریکا شد که باعث عقب‌نشینی این کشور از جنگ ویتنام گردید. در هفته‌های اخیر نیز این دانشگاه که دژ اصلی لابی صهیونیسم در آمریکاست، پیشگام خیزش بزرگ دانشجویی علیه سیاست‌های حمایتی آمریکا از رژیم صهیونیستی شده است که در حال حاضر به بیش از ۱۰۰ دانشگاه معتبر آمریکایی تسری کرده است.  

اعتراضات دانشجویان و اساتید به دلیل آنکه دانشجویان هیچ وابستگی  به موسسات اقتصادی و احزاب و گروه‌ها و لابی رنت‌های تکنوکراسی ندارند و نوعا باطن پاک‌تر و ضمیر صاف‌تری دارند از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالایی و در نتیجه اثرگذاری بیشتری برخوردار  می‌باشند و دولت آمریکا را عملاً در «وضعیت سخت و دشوار» قرار داده است که این مسأله در اظهارنظر مقامات کنونی و سابق آمریکایی به وضوح مشخص است.
 
برخلاف اظهارات مضحک بایدن رئیس جمهور آمریکا که با فرار به جلو و توسل به حربه یهودستیزی تلاش می‌کند دانشجویان و اساتید معترض را به یهودستیزی متهم کند، اساتید و دانشجویان یهودی به ویژه در دانشگاه کلمبیا نقش مؤثر و برجسته‌ای در تحرک و سازماندهی جنبش دانشجویی دارند.

اینک لازم است افکار عمومی جهان و منطقه را به نکات زیر جلب می‌نماید:
 
یک؛ اعتراضات دانشجویی در آمریکا، قطعاً پدیده جدید و عجیبی است که تا پیش از این کمتر قابل پیش‌بینی و تصور بود. اولین‌بار در دهه‌های اخیر است که مسأله‌ای سیاسی تبدیل به جنبش دانشجویی با این گستردگی می‌شود و این یعنی نخبگان جامعه آمریکا علی‌رغم سانسور گسترده رسانه‌ای پیام مهمی را می‌گیرند و به درک درستی از آنچه که در فلسطین می‌گذرد رسیده‌اند.
 
دو؛ با وجود روایت‌گری دروغین دولت آمریکا و محافل رسانه‌ای و سیاسی همسو با آن پیرامون تحولات فلسطین و جنگ غزه، لیکن اعتراضات دانشجویی در آمریکا نشان داد که شکاف بین حاکمیت و جامعه مدنی به ویژه دانشگاه فراتر از آن چیزی است که دولتمردان و سیاسیون آمریکایی تصور می‌کنند. امروز در جامعه آمریکایی عملاً با پدیده‌ای مواجه هستیم که نشان می‌دهد دولت و حامیان رژیم صهیونیستی در داخل آمریکا عملاً قدرت اقناع جامعه مدنی، اساتید و دانشجویان در خصوص سیاست‌های حمایتی خود از اسرائیل را از دست داده‌اند که این مسأله قطعاً به مبدأ و نقطه آغازی بر تحولات و دیدگاه‌های ضد دولتی در آمریکا تبدیل خواهد شد.
 
سه؛ دولت آمریکا برخلاف ادعاهای حقوق بشری، برخورد خشن و سرکوبگرانه را با دانشجویان و اساتید معترض که مطالبات کاملاً برحق، مشروع، قانونی و انسان‌دوستانه دارند، در دستور کار قرار داده است. ماهیت و چگونگی رفتار آمریکا با معترضان و بازداشت هزاران دانشجو و استاد معترض، در حقیقت نقاب از چهره دموکراسی آمریکایی انداخته و رژیم آمریکا را بیش‌ازپیش در افکار عمومی جهان بی‌اعتبار ساخته است.
 
چهار؛ با توجه به اینکه دانشگاه نقش برجسته‌ای در زیست اجتماعی و روندهای سیاسی دارد و به عنوان لوکوموتیوی که جامعه را هدایت می‌کند و در مقام نیروی محرکه راهبردی، تمام فرآیندهای اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و ... را در جنبه‌های مختلف تحت تأثیر قرار می‌دهد، بنابراین هرگونه برخورد خشن واشنگتن با جنبش دانشجویی معترض نه تنها راه به جایی نمی‌برد بلکه برعکس جماعت بیشتری از مردم بی‌طرف را در آمریکا به سمت «حمایت از فلسطین» و «ضدیت با رژیم جنایتکار صهیونیستی» سوق می‌دهد؛ آنهم در شرایطی که آمریکا بزرگ‌ترین متحد راهبردی اسرائیل در دنیا محسوب می‌شود و صهیونیست‌ها نیز به لطف حمایت‌های آمریکا افزون بر ادامه نسل‌کشی در غزه، در سال‌های اخیر تلاش‌های فراوان و هزینه‌های هنگفتی برای به حاشیه راندن فلسطین از متن تحولات منطقه و جهان کرده‌اند.
 
پنج: سیاست سرکوب دانشجویان آزاده قطعا نتیجه عکس خواهد داد و استمرار و توسعه اعتراضات انسانی دانشجویان در دیگر نقاط جهان و از جمله کشورهای اروپایی را موجب خواهد شد.

شش؛ حمایت از فلسطین و اعلام انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی، بلندترین صدایی است که امروز در کشوری که موتور محرک ادامه حیات و بقاء موجودیت اسرائیل در دنیا است، شنیده می‌شود. این از پدیده‌ها و تحولات عجیبی است که برای نخستین بار در بیش از ۷۵ سال گذشته که از تأسیس اسرائیل می‌گذرد در آمریکا در حال وقوع است. بدون شک اتفاقات کنونی دانشگاه‌های آمریکایی که باعث وحشت سران صهیونیستی و کابینه جنگ نتانیاهو شده است، با وجود سرکوب و مقاومت در مقابل درخواست معترضان، دیر یا زود به ثمر خواهد نشست و بر روندهای تصمیم‌ساز دولت آمریکا در قبال جنگ غزه و رویکردهای حمایتی شدید از رژیم صهیونیستی اثر خواهد گذاشت.  
 
با توجه به تعمیم خواسته دانشجویان آمریکایی در جهت توقف نسل کشی صهیونیست ها در غزه، دیگر ملت ها و به خصوص طبقه منورالفکر و تحصیل کرده و در حال تحصیل در سراسر جهان برانگیخته شده و حلقه محاصره را علیه صهیونیست ها و حامیان آنها تنگ‌تر خواهد کرد.

مجمع جهانی بیداری اسلامی ضمن محکوم کردن سرکوب گسترده این اعتراضات دانشجویی از همه ملت های آزادی‌خواه اعم از مسلمان و غیر مسلمان می‌خواهد اقدامات لازم را در جهت متوقف کردن جنایات این  رژیم صفاک انجام دهند.
 
 مجمع جهانی بیداری اسلامی

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هاشمی: طرح آمایش سرزمینی، ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • شقاقی: تصمیمات سخت کنترل تورم مشاهده نمی‌شود؛ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • ۵۱ میلیون ایرانی گواهی‌نامه رانندگی دارند
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • ضرورت آماده سازی زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور
  • دستگیری اعضای چند تیم تروریستی در استان کرمان توسط سربازان گمنام امام‌زمان(عج)
  • واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا