Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ؛ مسعود هندیان در تشریح اهمیت استان هرمزگان برای اجرای طرح های سرمایه گذاری عنوان کرد: هرمزگان به عنوان یکی از استان های هدف و مقصد برای سرمایه گذاری در سال های اخیر توانسته است سهم بزرگی از سرمایه گذاریها را در سطح ملی و منطقه ای جذب نماید.

وی افزود: روند سرمایه گذاری در استان هرمزگان دارای پیشرفت قابل توجهی بوده است و در حال حاضر طرح های مهمی در حوزه های مختلف اقتصادی و سرمایه گذاری در دست اجرا می باشند که با اجرای آنها شاهد تغییرات اساسی در زمینه اشتغال خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری تابعی از میزان ریسک است، هرچه ریسک سرمایه گذاری کمتر باشد صاحب سرمایه شجاعت بیشتری برای سرمایه گذاری پیدا می کند.

هندیان در همین رابطه تصریح کرد: سرمایه گذاران خارجی با بررسی شاخص های سرمایه گذاری در هر جامعه ای، تصمیم به سرمایه گذاری گرفته و نسبت به آن اقدام می نمایند و شاخص هایی مانند بهبود کسب و کار، بهره وری، ریسک پذیری، توسعه منابع، رونق اقتصادی، دانش و مهارت، حاکمیت قانون، توسعه منابع انسانی در تحقق این مهم نقش بسزایی دارند.

وی در خصوص راههایی کاهش ریسک سرمایه گذاری گفت: وجود روابط اجتماعی، ساختار، جمعیتی مناسب، رفتار سیستمی و انسانهای سازمانی می تواند ریسک سرمایه گذاری را کاهش دهد.

مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری هرمزگان افزود: از طرفی برای جذب و اختصاص سهم بیشتری از سرمایه گذاری ها درکشور باید زیرساخت ها را ارتقاء دهیم.

هندیان تصریح کرد: ثبات اقتصادی، سیاسی و برخورداری از صلح، آرامش و امنیت داخلی ، حمایت دولت ،  برخورداری از موقعیت جغرافیایی و مکانی مناسب ، پذیرفتن هدف های آزاد سازی اقتصادی و برخورداری از قوانین و مقررات مناسب، برخورداری از آزادی نقل و انتقال سرمایه، قوانین کار همسو با بخش خصوصی و سرمایه گذاری ، تاسیسات زیربنایی، لجستیک ، حمل و نقل و خطوط ارتباطی ، دسترسی به امکانات، نیروی کار ماهر ، دسترسی به مواد خام ، دسترسی به بازار مصرف مناسب، سهولت انجام کسب و کار،  قابلیت اطمینان از زیرساخت ها، موسسات و شرکت های بیمه ای ، خطوط ارتباط مخابراتی و اینترنی، مراکز آموزشی ، زمین مناسب، ثبات قوانین و مقررات، عدم وجود بوروکراسی اداری و اجرایی، مکان یابی درست، منابع انسانی کار آمد، بازدهی نیروی کار، قوی بودن سیستم های خدمت رسان، تخصیص اعتبارات لازم، وجود شرکت های حرفه ای مشاوره ای ، منابع انرژی، مالیات ها، عوارض، هزینه های تولید و قیمت تمام شده کالا، کادر مدیریت، سطح فساد، امنیت و میزان جرم ، وجود ساختار اجتماعی و سیاسی مناسب، فرهنگ سازی رفتار توسعه ای و اصلاح رفتارهای جمعیتی از مواردی هستند که می توانند در جذب سرمایه گذاری موثر باشند.

وی اظهار داشت: هفت عامل مهم سرمایه گذاری شامل سرمایه، نیروی انسانی، مواد اولیه ، انرژی، تکنولوژی، توان بهره وری، حمل و نقل در استان هرمزگان متمرکز شده است و این عوامل سرعت سرمایه گذاری ها را بالا برده است.

مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری هرمزگان گفت: هدف اصلی مدیران استان ایجاد توازن و ارتقاء شاخص های اقتصادی و سرمایه گذاری و زیرساخت های آن در نقاط مختلف بخصوص در شرق و غرب استان می باشد.

هندیان  خاطرنشان کرد: براساس گزارش مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در سال 96 در ارزیابی 21 مولفه پیمایش سرمایه گذاری، استان هرمزگان در ردیف 12 و براساس 8 نماگر در رتبه 5 کشور قرار داشته است.

وی افزود: براساس نماگر ثبات اقتصادی استان هرمزگان در رتبه دوم کشور ، در فرهنگ وفای به عهد و صداقت و درستی، رتبه سوم ، شفافیت و سلامت اداری، رتبه ششم ، مصونیت جان و مال شهروندان از تعرض رتبه چهارم و براساس شاخص های ملی امنیت سرمایه گذاری نیز رتبه چهارم را در کشور دارد.

مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری هرمزگان اظهار داشت: بر اساس گزارش پژوهشکده مطالعات توسعه سازمان جهاد دانشگاهی تهران، منتشره شهریور 97، در خصوص پایش شاخص های ملی محیط کسب و کار در راستای سنجش و ارتقای بهره وری  در سال 1396، شاخص ثبت مالکیت استان هرمزگان با امتیاز 52.6 رتبه 13 ،در شاخص الزام آور بودن اجرای قراردادها با امتیاز 57.2 رتبه 15، در شاخص سرمایه اجتماعی با امتیاز 14.6 رتبه 1 را در کشور دارد. 

وی در تشریح اهم اقدامات و فعالیت های حوزه سرمایه گذاری استان در 9 ماهه سال جاری خاطرنشان کرد: در استان هرمزگان بیش از 766 پروژه فعال به ارزش 33 هزار میلیارد تومان و با اشتغال زایی بیش از 34 هزار نفر در دست اجرا می باشد.

هندیان در همین رابطه گفت: در مناطق ویژه اقتصادی نیز 6 میلیارد دلار طرح و پروژه در دست اجرا می باشد که نشانگر اهمیت جذب سرمایه گذاری در استان بوده است.

مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری هرمزگان تصریح کرد : در سال97، بیش از 156 طرح سرمایه گذاری جدید از طریق دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری پیگیری و به مرکز خدمات سرمایه گذاری ارسال و در پنجره واحد سرمایه گذاری ثبت شده است که با اجرایی شدن 24 طرح مهم آن بالغ بر 62/5 میلیارد یورو  به صورت ارزی و 19 هزار و 850 میلیارد تومان به صورت ریالی سرمایه گذاری جدید در استان و بیش از 12 هزار اشتغال به صورت مستقیم ایجاد خواهد شد.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری هرمزگان در خصوص مهمترین طرح های سرمایه گذاری استان خاطرنشان کرد: پترو پالایش مکران، اسید سولفوریک، روغن های پایه اسلاک،  شیشه فلوت هرمز،  صنایع محصولات بهداشتی ، فولاد، حمل و نقل ریلی،  پایانه های دریایی، بانکرینگ، صنایع  و همچنین طرح های پالایشگاهی، پتروشیمی، گردشگری ، شیلات و کشاورزی  می باشند.

وی تصریح کرد: استان هرمزگان با مبلغ 70میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی مصوب و میزان 20 میلیون دلار  سرمایه گذاری بهره برداری شده در میان استانهای کشور رتبه دوم به خود اختصاص داده است.

هندیان اظهار داشت: در استان هرمزگان در سال 1397 تا کنون بیش از 7/228 میلیارد تومان تسهیلات مشاغل روستایی پرداخت شده است.

مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: میانگین ایجاد شغل سالیانه در استان 34 هزار نفر می باشد که در 9 ماهه سال جاری بیش از 26 هزار شغل ایجاد شده که از این تعداد 4670 نفر اشتغال ثبت شده در سامانه کارا ، تعداد 20000 نفر اشتغال ثبت شده در سامانه رصد و تعداد 1534 نفر اشتغال ثبت شده در سامانه مشاغل خانگی می باشد.

وی گفت: براساس آمار جمعیت نیروی کار مرکز آمار ایران در پاییز 97، نرخ مشارکت اقتصادی 3/38 درصد و نرخ بیکاری استان 10درصد می باشد.

هندیان اظهار داشت: بررسی اشتغال در بخش های عمده اقتصادی در پاییز 1397نشان می دهد که بخش خدمات با 8/52 درصد و رتبه 6 بیش ترین سهم اشتغال را به خود اختصاص داده است و  بخش صنعت با 4/29 درصد و رتبه 17 و کشاورزی با 8/17 درصد  با رتبه 20 در میان استانهای کشور، در رده های بعدی قرار دارند.

مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری هرمزگان  در پایان گفت: امید داریم تا پایان سال با جذب  156 پروژه سرمایه گذاری جدید شاهد تحول جدیدی در حوزه سرمایه گذاری و اقتصادی استان باشیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال پتروشیمی سرمایه گذاری شاخص هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۹۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه

به گزارش قدس خراسان به نقل از آستان نیوز، احسان سابقی نیا به تشریح اقدامات این شرکت در سال گذشته و برنامه‌های پیش رو در حوزه فناوری و دانش‌بنیان اشاره و اظهار کرد: این شرکت به عنوان اولین و تنها سرمایه‌گذار خطرپذیر در شرق کشور، از ابتدای تاسیس تاکنون در ۱۱ پروژه سرمایه‌گذاری کرده است.

مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی بیان کرد: اولویت شرکت در سال ۱۴۰۲ به ارتقا وضعیت سرمایه‌گذاری‌های گذشته اختصاص یافت که بدین منظور برای شرکت‌هایی که فرآیند استقرارشان کامل شده بود، به بازارسازی برای تجاری شدن فعالیت آن‌ها پرداختیم و برای شرکت‌هایی هم که در مرحله قبل از بهره‌برداری قرار داشتند، با انجام اقدامات حمایتی شاهد شروع تولید در مجموعه‌های مذکور بودیم.

وی میزان افزایش تولید در شرکت‌های سرمایه‌پذیر را حداقل دو برابر عنوان کرد و افزود: با حمایت و کمک شرکت صنایع پیشرفته رضوی، عمده شرکت‌های سرمایه‌گذاری شده وارد مرحله تولید شدند که همراه با افزایش میزان اشتغالزایی در آن‌ها بود.

سابقی نیا سرمایه‌گذاری خطرپذیر در فناوری‌های پیشرفته را ماموریت اصلی این شرکت دانست و خاطرنشان کرد: در سال جاری همچنین در راستای اولویت‌های اساسی کشور و زنجیره ارزش آستان قدس رضوی، نسبت به سرمایه‌گذاری‌های جدید اقدام خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی با اشاره به فلسفه برگزاری رویداد دعوت تصریح کرد: در دو سال گذشته شرکت صنایع پیشرفته رضوی با هدف برقراری ارتباط میان فناوران و سرمایه‌گذاران، سلسله رویدادهایی را با حضور این دو گروه برگزار کرد که در سال ۱۴۰۲ شاهد دومین رویداد دعوت با محوریت حوزه سلامت و درمان بودیم.

وی ادامه داد: از بین ۷۰ طرح واصله به دبیرخانه رویداد دعوت و پس از بررسی‌ها و داوری‌های اولیه صورت گرفته، ۱۲ طرح به مرحله داوری نهایی راه پیدا کرد و در نهایت سه طرح انتخاب شد. این اقدام در سال ۱۴۰۳ نیز مد نظر است و در حال بررسی‌های اولیه هستیم.

سابقی نیا افزود: در بستر رویداد دعوت دو، از یک شرکت دانش‌بنیان فعال که در حوزه توانبخشی توانسته بود با بهره‌گیری از علم و نیروی خلاق خود ربات کمک حرکتی برای معلولین با ضایعه نخاعی را طراحی و تولید کند تقدیر و از محصول آن رونمایی شد.

مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی با اشاره به تشکیل انجمن‌ها و اتاق خدمت توسط این شرکت در سال گذشته اظهار کرد: با ایجاد اتاق‌های خدمت در حوزه‌های مورد نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌هایی که با مشکلات متعددی در حوزه‌های مختلف قضایی، گمرک، بازرسی، جذب سرمایه‌گذار خارجی و... روبرو هستند، می‌توانند در این اتاق خدمت حضور یابند و مشکلات خود را مطرح و مشاوره لازم را دریافت کنند. علاوه ‌براین می‌توان ارتباط بین شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران را برقرار کرد.

وی ادامه داد: در سال گذشته همچنین نشست‌های مختلفی به میزبانی شرکت صنایع پیشرفته رضوی و با حضور مسئولان و نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد تا این شرکت‌ها بتوانند سوالات خود را در حوزه‌های مختلف نظیر بازار، صادرات و... راحت و بی واسطه با مسئولان در میان بگذارند.

سابقی‌نیا از برقراری ارتباط میان شرکت صنایع پیشرفته رضوی با مجموعه دانشگاه‌های استان خراسان رضوی خبر داد و افزود: چتر حمایتی این شرکت در حوزه دانشگاهی باز است و در تلاش هستیم از طریق برقراری ارتباط با دانشگاه‌ها، گام‌های بزرگی را در حوزه زنجیره ارزش آستان قدس رضوی با شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان برداریم.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد
  • تحقق ثبات اقتصادی با کم شدن هزینه‌های دولت
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • رتبه نخست استان همدان در تحقق اشتغال به رزن رسید
  • بهبود سرعت و کیفیت اینترنت با اجرای فیبرنوری در خوزستان
  • نقش برجسته صنعت نفت در تحقق رشد اقتصادی ۱۴۰۲
  • تعهد ۱۵۹۹ نفری اشتغال در کبودراهنگ