Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزت الله نباتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگارایرنا افزود: این طرح ها شامل چهار کانال آب بر، یک واحد بسته بندی عرقیات و گیاهان دارویی و واحد صنعتی پروار بندی بره است که در روستاهای بخش مرکزی شامل روستاهای طنجور، قشلاق، سنگ سفید، گیجالی علیا، قلعه محمد ضیا و قلعه میرزاعلی واقع شدند.
وی اظهار داشت: برای بهره برداری از این طرح ها 14میلیارد و 250میلیون ریال اعتباراختصاص یافته که از این میزان هشت میلیارد و 200میلیون ریال در قالب تسهیلات پایدار برای احداث و بهره برداری 2واحد صنعتی پرواربندی و واحد بسته بندی داروهای گیاهی هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بروجرد با اشاره به اینکه طول کاناهای آب بر ایجاد شده در روستاها 2هزار و 60 متر است، بیان کرد: با بهره برداری از این طرح ها زمینه اشتغال 19 جوینده کار فراهم می شود.
نباتی اضافه کرد: هم اکنون 35 هزار تن از جمعیت این شهرستان دربخش کشاورزی، زراعت و باغبانی در232 روستای 2 بخش مرکزی و اشترینان بروجرد فعالیت دارند.
وی ادامه داد: حدود 12 هزارهکتار معادل 25 درصد باغات لرستان در بروجرد واقع شدند که نقش مهمی در تولید انواع میوه مانند سیب پاییزه، گلاب، گردو، بادام، هلو و انگور استان دارد.
مدیرجهاد کشاورزی بروجرد یادآور شد: 38 مزرعه پرورش ماهی سرد آبی با میزان اشتغال400 جوینده کار در بروجرد فعال است و سالانه 2هزار تن انواع ماهی سردآبی را روانه بازار مصرف می کند.
نباتی گفت: سالانه هشت میلیون بچه ماهی در 38 مرکز تکثیر و پرورش آبزیان شهرستان تولید می شود.
وی افزود: هم اکنون در این شهرستان 2 کارگاه تولید ماهیان تزیینی، 35 مرکز فروش ماهی و11 فروشگاه توزیع ماهیان تزیینی و آکواریومی، 145 واحد مرغداری گوشتی، سه واحد مرغ تخمگذار و 67واحد دام شیری و پرواری فعال است.
مدیرجهاد کشاورزی بروجرد اظهارداشت: هم اکنون حدود 69 هزارهکتار اراضی زراعی و باغی در این شهرستان وجود دارد که 35هزار هکتار آن آبی و مابقی دیم هستند.
6052/7273
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها اشتغال پرورش ماهی دهه فجر کشاورزی بروجرد جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۹۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود

محمد رضا حاجی رضا گفت: با توجه به نیاز استان به افزایش تولید گوشت مرغ، موضوع احداث واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در یک سال گذشته در اولویت برنامه‌های معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوده‌است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم افزود: برای تحقق این هدف، جلسات و مکاتبات مرتبط صورت گرفته و طرح‌های فنی و توجیه اقتصادی تهیه و ارائه شده‌است، همچنین استاندارد‌های لازم مشخص شده و با تعدادی از سرمایه گذاران و متقاضیان جلسات هماهنگی و معرفی برگزار گردید و موضوع با جدیت در حال پیگیری است.

حاجی رضا با اشاره به این که استان قم در اسفند ماه سال گذشته و فروردین ماه امسال رتبه اول جوجه‌ریزی مرغ گوشتی نسبت به تعهد را در سطج کشور کسب کرد، ادامه داد: با همکاری بهره‌برداران روند افزایش ظرفیت تولید گوشت مرغ در قم طی ماه‌های آینده بر اساس نیاز بازار دنبال خواهد شد.

گفتنی است افزایش تعداد واحد‌های مرغداری فعال در زمینه پرورش مرغ گوشتی از مهمترین اولویت‌ها برای جذب سرمایه‌گذاران در حوزه کشاورزی قم است و این موضوع در قالب تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی استان دیده می‌شود که نقش مهمی در تامین امنیت غذایی مردم خواهد داشت.

بر اساس اعلام نظر مسئولان سازمان جهاد کشاورزی قم در راستای تامین امنیت غذایی پایدار در قم، سطح تولید محصولات راهبردی همچون گوشت مرغ در این استان با مشارکت فعال بخش خصوصی افزایش می‌یابد و در همین رابطه از حضور سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این عرصه حمایت می‌شود.

به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • بهره برداری از ۳۴۸ رشته قنات در استان قزوین
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال