Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@12:34:40 GMT

دانلود معروف‌ترین سرودهای انقلابی

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۴۱۰۲۳

دانلود معروف‌ترین سرودهای انقلابی

همزمان با ایام خجسته دهه فجر زمزمه سرودهای انقلابی یاد و خاطره مجاهدت‌ها را زنده می‌کند، با معروف‌ترین سرودهای انقلابی آشنا شوید.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام وب‌سایت نیو سانگ، همزمان با فرارسیدن ایام دهه فجر و طنین‌انداز شدن دوباره سرودهای ماندگار و زیبای انقلابی بر آن شدیم تا به سراغ کارشناسان موسیقی و شعر برویم تا آن‌ها از خاطره‌انگیزترین سرود انقلابی سخن بگویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد گلریز (خواننده)

سرود انتخابی: «بانگ آزادی»

شاعر: روانشاد حمید سبزواری

آهنگساز: احمدعلی راغب

خواننده: محمد گلریز

توضیحات محمد گلریز: من خودم سرودهای زیادی را خوانده‌ام، خیلی از آن‌ها را هنوز هم زمزمه می‌کنم و انتخاب یکی واقعا دشوار است اما به نظرم شاخص‌ترین سرود انقلابی ما همان «بانگ آزادی» است که در آن به زیباترین شکل پیام انقلاب بیان‌ شده است.

در این سرود ما ابتدا نام امام را داریم که می‌گوید: «الله‌اکبر، خمینی رهبر» در واقع نام امام و همچنین یاد شهدای انقلاب و همین مجاهدت‌های مردم به خوبی در کلمات این سرود نمود دارد و به تصویر کشیده شده است، جا دارد یادی هم از استاد مرحوم حمید سبزواری داشته باشیم که این شعر را سرود و واقعا خاطره‌انگیز و ماندگار است، خداوند ایشان را با شهدا و امام شهدا ان‌شاء الله محشور کند.

برای دانلود این آهنگ بر روی لینک زیر کلیک کنید

دانلود سرود انقلابی

 ***

محمد میرزمانی (آهنگساز)

سرود انتخابی: خمینی ای امام

شاعر: روانشاد حمید سبزواری

آهنگساز: حمید شاهنگیان

خواننده: گروهی ۵۰ نفره

توضیحات میرزمانی: به نظر من این سرود، شعر محکم و خوبی دارد، از ساختار موسیقایی فوق‌العاده‌ای بهره می‌برد، در کنار یکدستی و وحدتی که بر آن حاکم است اما تنوع در بخش‌های آن را به خوبی می‌توان دید، بار عاطفی ملودی بسیار دلنشین و جذاب است و می‌تواند در سریع‌ترین زمان ممکن با مخاطب ارتباط برقرار کند و از طرفی حالت حماسی هم دارد و مخاطب به راحتی می‌تواند آن را زمزمه کند.

دانلود آهنگ جدید در رابطه با انقلاب جمهوری اسلامی ایران در سایت نیو سانگ

علیرضا قزوه (شاعر):

سرود انتخابی: خمینی‌ای امام

شاعر: روانشاد حمید سبزواری

آهنگساز: حمید شاهنگیان

خواننده: گروهی ۵۰ نفره

توضیحات قزوه: ابتدا باید یادی کنم از استاد مرحوم حمید سبزواری که در این عرصه یک تنه به عنوان یک انقلابی مؤمن کارهای ماندگار انجام داد. کارهایی که با خاطرات بسیاری از مردم پیوندی ناگسستنی خورده است. باید جوانان ما که امروز به ترانه و فضاهای محفلی سوق یافته‌اند موضوع سرود انقلابی را جدی بگیرند. حمید سبزواری بیش از ۲۰۰، ۳۰۰ ترانه خوب برای مناسبت‌های مختلف انقلاب سرود. این یک رکوردی است که هیچ‌کدام از شاعران و ادبای ما ندارند. به علاوه اینکه حمید سبزواری از جهت فنی هم شاعر پخته و بزرگی در سبک‌های مختلف بود که نمونه‌اش را به خوبی می‌توان در این شعر خمینی ‌ای امام دید من فکر می‌کنم این سرود را باید جزیی ارزشمند از گنجینه‌های هنری‌مان قلمداد کنیم.

 ***

احمدعلی راغب (آهنگساز)

سرود انتخابی: بانگ آزادی

شاعر: روانشاد حمید سبزواری

آهنگساز: احمدعلی راغب

خواننده: محمد گلریز

توضیحات راغب: شاید اگر من بخواهم یکی از کارهای خودم را انتخاب کنم بگویید خب این که کار خودش است اما واقعا سرودی مانند «بانگ آزادی» دیگر آنقدر شناخته‌شده هست که مردم فارغ از نام‌ها آن را پذیرفته‌اند و با خود زمزمه کرده‌اند. البته خمینی ای امام هم کاری بسیار ارزشمند است اما من فکر می‌کنم این کار بیشتر جنبه معرفی و معارفی دارد تا انقلابی برای همین انتخابم بانگ آزادی است که اتفاقا آغاز آن هم با نام و یاد خدا و امام راحل است.

برای دانلود آهنگ به سایت نیو سانگ مراجعه کنید.

در این سایت می‌توانید تمامی آهنگ‌های سروده شده برای ۲۲ بهمن و انقلاب را به همراه متن دریافت کنید.

ادیتور: زهرا میعادی

انتهای رپورتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: 22 بهمن سرود و نماهنگ وب سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۱۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لرستان در سوگ بنیانگذار مکتب تشیع

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، مردم لرستان در شب شهادت بنیانگذار مکتب تشیع، امام جعفر صادق (ع) بر سر و سینه زدند و اشک ماتم ریختند.
امام صادق (ع) در ۱۷ ربیع الاول سال ۸۳ هجری قمری در شهر مدینه به دنیا آمد.

برخی منابع تولد ایشان را در سال ۸۰ هجری قمری ذکر کرده اند. پدر بزرگ ایشان امام سجاد (ع)، پدر بزرگوارشان امام محمد باقر (ع) و مادرشان معروف به ام فروه، دختر قاسم بن محمد بن ابی بکر است.

به عقیده شیعه، دوران امامت امام جعفر صادق (ع) ۳۴ سال بود که با اواخر حکومت امویان و اوایل حکومت عباسیان مصادف بوده‌است. امام صادق (ع) با پنج تن از خلفای بنی امیه، هشام بن عبدالملک، ولید بن یزید بن عبدالملک، یزید بن ولید بن عبدالملک، ابراهیم بن ولید و مروان بن محمد ملقب به حمار و دو تن از خلفای بنی عباس ابوالعباس (عبدالله بن محمد) معروف به سفاح و ابوجعفر معروف به منصور دوانیقی معاصر بود.

یکی از خصوصیات بارز امام صادق (ع) علم فراوان ایشان است. امام صادق (ع) به جهت ضعف حکومت اموی، فعالیت علمی بسیار بیشتری نسبت به دیگر امامان شیعه داشتند. ایشان بسیار اهل زهد، عبادت، روزه داری و تلاوت قرآن بودند. امام صادق (ع) به فقرا کمک بسیار می‌کردند و در بیشتر شب‌ها به صورت ناشناس برای فقرا غذا می‌بردند به طوری که بخشندگی ایشان در بین مردم زبانزد بود.

عصر امام صادق (ع)، عصر جنبش فرهنگی و فکری و برخورد فرق و مذاهب گوناگون بود. پس از زمان رسول خدا دیگر چنین فرصتی پیش نیامد تا معارف اصیل اسلامی ترویج شود به خصوص که قانون منع حدیث و فشار حُکّام اموی باعث تشدید این وضع شده بود بنابراین خلأ بزرگی در جامعه آن روز که تشنة هرگونه علم و دانش و معرفت بود، به چشم می‌خورد.

امام صادق (ع) با توجه به فرصت مناسب سیاسی و نیاز شدید جامعه، دنباله نهضت علمی و فرهنگی پدر بزرگوارشان را گرفتند و حوزه وسیع علمی و دانشگاه بزرگی به وجود آوردند و در رشته‌های مختلف علمی و نقلی شاگردان بزرگی تربیت کردند.

هشام بن حکم، مفضل بن عمر کوفی جعفی، محمد بن مسلم ثقفی، ابان بن تغلب، هشام بن سالم، مؤمن طاق و جابر بن حیان از شاگردان ایشان بودند. تعداد شاگردان امام را تا چهار هزار نفر نوشته اند. ابوحنیفه رئیس یکی از چهار فرقه اهل سنت، مدتی شاگرد امام صادق (ع) بود و خودش به این موضوع افتخار کرده است.

امام جعفر صادق (ع) از فرصت‌های گوناگونی برای دفاع از دین و حقانیت تشیع و نشر معارف صحیح اسلام استفاده می‌برده است. مناظرات زیادی نیز در همین موضوعات میان ایشان و سران فرقه‌های گوناگون انجام پذیرفت که طی آنها با استدلال‌های متین و استوار، پوچی عقاید آنها و برتری اسلام ثابت می‌شد.

بیشترین احادیث از امام صادق (ع) نقل شده است، اولین علت این امر مربوط به شرایط خاص زمان امامت ایشان و دومین دلیل این است که ایشان از دیگر امامان بیشتر عمر کردند و به همین علت امام صادق (ع) را شیخ الائمه نیز می‌نامند.

همچنین فقه شیعه امامیه که به فقه جعفری مشهور است منسوب به امام جعفر صادق (ع) است، زیرا بخش عمده احکام فقه اسلامی بر طبق مذهب شیعه امامیه از ایشان است و آن اندازه که از آن حضرت نقل شده است از هیچ یک از ائمه نقل نشده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • امیر تتلو در مدح امام علی (ع) شعر سرود + عکس
  • امیر تتلو در مدح امام علی (ع) شعر سرود + عکس | اجازه ساختن آهنگ داده می شود؟
  • استقرار نخستین موتور هواپیما در دانشگاه حکیم سبزواری
  • برگزاری یادواره شهدای طلبه و فرهنگی در شهر خرو
  • آیین سوگواری شهادت ششمین ستاره تابناک آسمان امامت و ولایت امام جعفر صادق (ع) در خراسان رضوی
  • دانلود نوحه شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • مداحی میثم مطیعی برای شهادت امام صادق(ع) + دانلود
  • آبشار لوه این هفته برای دومین بار قربانی گرفت؛ امروز مسافر سبزواری سقوط کرد
  • لرستان در سوگ بنیانگذار مکتب تشیع
  • ستار اورکی از علاقه‌اش به موسیقی فیلم گفت/همکاری با مسعود کیمیایی