Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آرش بهاروند پیش از ظهر یکشنبه در نشست کارگروه کاهش آلودگی هوای اراک اظهار داشت: طی دو دهه اخیر یعنی از سال ۷۶ تاکنون، استان مرکزی همواره با مشکل کمبود بارش و خشکسالی مواجه بوده است.

مدیرکل هواشناسی استان مرکزی افزود: در سال آبی جاری طی چند ماه اخیر استان مرکزی از نظر بارش به طور کلی وضعیت مطلوبی داشته و ۷۵درصد بارش مورد نیاز امسال نیز تاکنون در استان دریافت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهاروند بیان کرد: در کشور در حال حاضر ۹۸درصد مناطق درگیر خشکسالی از خشکسالی شدید تا خفیف و متوسط هستند و در استان مرکزی نیز طی سال آبی گذشته(۹۶) دچار کمبود بارش بودیم.

مدیرکل هواشناسی استان مرکزی خاطر نشان ساخت: خوشبختانه در سال آبی جاری استان مرکزی از نظر بارش نسبت به میانگین دراز مدت، بیش از ۸۱ درصد افزایش داشته است.

وی تصریح کرد: برمبنای برآورد صورت گرفته در سال آبی جاری استان مرکزی از نظر میزان بارش رتبه چهارم را در کشور به خود اختصاص داده است.

مدیرکل هواشناسی استان مرکزی ادامه داد: طبق پیش بینی انجام شده، تا پایان سال جاری استان مرکزی از نظر بارش وضعیت مطلوبی خواهد داشت، اما از نظر دمایی نسبت به میانگین گرم تر خواهد بود.

بهاروند اضافه کرد: با وجود برخورداری از بارش مطلوب، ارزیابی وضعیت دمایی در استان طی دو ماه اخیر نشانگر بالاتر بودن ۲.۵ درجه ای دما نسبت به وضعیت میانگین دما است و در سال گذشته نیز افزایش دما و کاهش بارش کاملا در نقاط مختلف استان مشهود بود.

کد خبر 4518294

منبع: مهر

کلیدواژه: آب و هوا بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۴۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میانگین بارش سال زراعی سیستان و بلوچستان مثبت شد

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: میانگین بارش بلند مدت سال زراعی استان ۱۰۰.۷ میلیمتر است که تاکنون ۲۱ درصد نسبت به بلند مدت سال زراعی مشابه افزایش یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محسن حیدری اظهار داشت: میزان بارش استان سیستان و بلوچستان از ابتدای سال زراعی تاکنون 121.8 میلیمتر بوده که 49.4 درصد بیشتر از میانگین بلند مدت این دوره محسوب می‌شود.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: همچنین میانگین بارش بلند مدت سال زراعی استان 100.7 میلیمتر است که تاکنون 21 درصد نسبت به بلند مدت سال زراعی مشابه افزایش یافته است.

وی درباره بارش‌های مونسون عنوان کرد: احتمال بارش‌های خوب تابستانه مونسونی در جنوب شرق کشور و استان پیش‌بینی می‌شود.

حیدری با اشاره به اینکه  استان سیستان و بلوچستان 20 سال درگیر خشکسالی بوده، گفت: این بارش‌ها می‌توانند اثرات خشکسالی را قدری کاهش دهد. همچنین با توجه به ادامه‌دار بودن روند خشکسالی در استان در مدت زمان 10 ساله 99.3 درصد پهنه استان درگیر خشکسالی شدید و بسیار شدید است.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان عنوان کرد: میانگین دمای استان تا خرداد ماه 0.5 تا 1درجه بیشتر از نرمال خواهد بود و از نیمه خرداد تا شهریور در نیمه شمالی استان 1 تا 2 درجه بیشتر از نرمال و در نیمه جنوبی 0.5 درجه بیشتر از نرمال پیش بینی می‌شود.

وی درباره میانگین دمای استان گفت: از ابتدای سال زراعی تاکنون، 19.5 درجه سانتی‌گراد اعلام کرد و از افزایش 1.3 درجه‌ای دمای استان نسبت به دوره بلند مدت مشابه خبر داد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • یزد؛ همچنان کم بارش ترین استان کشور/ سامانه جدید بارشی در استان یزد+ فیلم
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان و بلوچستان مثبت شد
  • میانگین بارش سال زراعی استان مثبت شد
  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • بارش ها در ایران ۱۲ درصد کاهش داشته است
  • پیش بینی افزایش ابر در استان مرکزی
  • پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور