Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-04@04:38:59 GMT

۱۰۳هزار تن گوشت گاوی به تازگی وارد کشور شده

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۴۴۱۰۰

 حمیدرضا حاجی‌بابایی رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس جلسه امروز(یکشنبه 30 دی ماه) فراکسیون متبوعش با محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی را تشریح کرد.

افزایش قاچاق گوسفند ماده یکی از عوامل افزایش قیمت گوشت

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در ابتدای  این جلسه نمایندگان عضو کمیسیون ولایی سوالات و موضوعات موردنظر خود را با وزیر جهاد کشاورزی در میان گذاشتند که برخی از این مطالب عبارتند از: چرا خوراک مورد نیاز واحدهای صنعتی تامین نمی‌شود، قیمت بالای گوشت و مرغ برای مردم به‌ویژه اقشار کم درآمد جامعه مشکلاتی سختی ایجاد کرده است، دلیل افزایش قاچاق گوسفند ماده به‌عنوان یکی از عوامل افزایش قیمت گوشت توضیح داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدم اعمال استهمال وام‌های کشاورزی

وی به دیگر سوالات و موضوعات مطروحه ازسوی نمایندگان در این جلسه خطاب به وزیر کشاورزی اشاره کرد و افزود: لایحه بودجه متناسب با برنامه ششم توسعه در حوزه کشاورزی تدوین نشده است لذا وزارتخانه کشاورزی چه تدبیری دارد؟، دلیل عدم اعمال استهمال وام‌های کشاورزی، همچنین مشکلات مربوطه به قنات‌ها به ویژه در روستاها از دیگر مضوعات مطرح شده ازسوی  نمایندگان بود.

گوشت90هزار تومانی و عدم تنظیم بازار

عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس ممنوع شدن وام دامداری سنتی، قیمت گوشت90هزار تومانی در سایه عدم تنظیم بازار، برنامه‌های جهاد کشاورزی جهت تنظیم بازار برای سال 98،  جلوگیری از ورود بیش از بیش دلالان و نظارت بیشتر به حوزه گوشت و مرغ را به‌عنوان دیگر سوالات و موضوعات مطروحه در جلسه با وزیر کشاورزی عنوان کرد.

ضرورت اعلام قیمت‌ها توسط خود وزارتخانه کشاورزی

حاجی بابایی ادامه داد: نمایندگان فراکسیون ولایی همچنین دلیل عدم واردات گوشت از کشورهای همسایه همچون افغانستان، قرقیستان، تاجیکستان و...را جویا شده و درخصوص انحصار در حوزه نهادهای دامپروری به‌ویژه مرغداری، ضرورت اعلام قیمت‌ها توسط خود وزارتخانه کشاورزی، نبود وحدت‌رویه میان بانک‌ها در ارائه وام که سبب بروز مشکلاتی شده است، تشدید اعتراض‌ها نسبت به عدم همکاری بانک‌ها در استهمال وام‌های کشاورزی براساس مصوبه مجلس و... نیز در این جلسه صحبت کردند.  

انعقاد تفاهم‌نامه‌های مشترک با برخی از کشورها در حوزه واردات گوشت، سویا، ذرت

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس همچنین در ادامه به اهم صحبت‌ها و پاسخ‌های وزیر جهاد کشاورزی در جلسه با نمایندگان کمیسیون ولایی اشاره کرد و گفت: آقای حجتی با بیان اینکه معیشت مردم دغدغه اصلی وی و همکارانش در وزارتخانه جهادکشاورزی است از انعقاد تفاهم‌نامه‌های مشترک با برخی از کشورها در حوزه واردات گوشت، سویا، ذرت و.. خبر داد.

سال 97 چندین برابر سال قبل از کشورهای همسایه گوشت وارد کشور شد

وی ادامه داد: به گفته وزیر کشاورزی گوشت از آسیای میانه و قفقاز وارد کشور می‌شود، همچنین به تازگی میزان 103 هزار تن گوشت گاوی وارد کشور شده و هیچ محدودیت و کمبودی در این زمینه وجود ندارد این در حالی است که سال 97 چندین برابر سال قبل از کشورهای همسایه گوشت وارد کشور شده است.

هیچ مجوز رسمی برای صادرات گوشت و دام وجود ندارد

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اضافه کرد: به زعم وزیر کشاورزی هیچ مجوز رسمی برای صادرات گوشت و دام وجود ندارد و گوشت و مرغ باید هدفمند توزیع شوند تا به دست گروه‌های هدف برسند.

احیای قنوات نیاز به همراهی و کمک دولت و مجلس دارد

حاجی بابایی به تاکید وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر اینکه لایحه بودجه تدوین شده برای سال 98 در حوزه کشاورزی هیچ تناسبی با برنامه ششم توسعه ندارد، به دیگر صحبت‌های وی در این جلسه اشاره کرد: به گفته محمود حجتی متاسفانه نگاه و برنامه خوبی طی چند دهه گذشته به‌دنبال قنوات نبوده لذا احیای آن‌ها نیاز به همراهی و کمک دولت و مجلس دارد.

گوجه بیش از 30درصد سال گذشته

رئیس فراکسیون ولایی مجلس صدور گوجه بیش از 30درصد سال گذشته، تاکید بر پرورش دام‌های پربازده و سرمایه‌گذاری در این بخش، برنامه وزارت کشاورزی برای حمایت از خانواده‌های روستایی در حوزه دامداری را از دیگر موضوعات مطروحه ازسوی وزیر کشاورزی در جلسه با فراکسیون ولایی مجلس عنوان کرد. 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: قاچاق افزایش قیمت مجلس شورای اسلامی جهاد کشاورزی خوراک گوشت درآمد کشاورزی لایحه بودجه وزارتخانه مشکلات بودجه تنظیم بازار واردات تاجیکستان قفقاز دولت و مجلس لایحه دولت قاچاق گوشت قیمت گوشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۴۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی آجودان‌زاده» از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

در حوزه سلامت و بهداشت شاهد برخی مشکلات هستیم که باید مورد توجه قرار گیرد. مازوت‌سوزی نیروگاه حرارتی تبریز، سلامت مردم این شهر و شهرهای اطراف را به خطر انداخته است و باید استفاده از این سوخت متوقف شود. آلودگی هوا در کشور به ویژه تبریز از معضلات جامعه بوده و استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه‌های حرارتی از دلایل اصلی بروز این آلودگی است.

هدف نظام جمهوری اسلامی و خواست ملی، تأمین و حفظ سلامت مردم است و در این راستا باید مازوت سوزی در منطقه متوقف شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون بهداشت و درمان

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

آرزوی دیرینه مردم این منطقه تشکیل شرکت مس آذربایجان همانند شرکت مس سرچشمه است. جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی استان ضروری است. تشکیل این شرکت و ایجاد کارخانجات فرآوری مواد معدنی در این استان برای ایجاد ارزش افزوده و رونق اقتصادی منطقه و اشتغالزایی برای بیش از ۲ هزار نفر افراد جویای کار استان ضروری است.

آذربایجان شرقی، استان صنعتی بوده و با برخورداری از صنایع مادرتخصصی مانند ماشین سازی، تراکتورسازی، ایدم، پیستون سازی و بلبرینگ سازی، مزیت‌ها و قابلیت‌های زیادی در این حوزه دارد.

بر اساس نظر اندیشمندان اقتصادی توسعه صنعت کشاورزی زیربنای توسعه اقتصادی است و باید به بخش کشاورزی در کشور توجه بیشتری شود.در بخش کشاورزی با مشکلات اساسی مواجه هستیم، در صورت تصویب طرح ارائه شده از سوی صندوق توسعه بخش کشاورزی برای تهیه نهاده‌های دامی باکیفیت بالا و قیمت پایین و توزیع آنها بدون استفاده از رانت و ابزارهای فسادانگیز در بین کشاورزان، بخشی از مشکلات کشاورزان و دامداران حل می‌شود.

آذربایجان شرقی دارای صنایع مختلفی در زمینه‌های کفش، چرم، فرش و صنایع مادرتخصصی است و با توجه به وجود ۲۰۰ معدن در این استان، می‌توان با دعوت از سرمایه گذاران در جهت اشتغالزایی، حمایت از تولید و صادرات و توسعه اقتصادی استان قدم‌های اساسی برداشت.

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

وجود مجلس شیشه‌ای و شفافیت آرا مهمتر از تقسیم بندی حزبی است چراکه موجب می‌شود تا مردم بدانند که نمایندگان آنها در مجلس به چه طرح‌ها و مصوباتی رأی مثبت یا منفی داده‌اند. ایجاد مجلس قوی و پاسخگو نیازمند حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های رأی است و امیدوارم مردم در دور دوم انتخابات حضور پرشور و پرتعدادی داشته باشند.

کد خبر 6091799

دیگر خبرها

  • آمادگی وزارت کشور برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا
  • خرید ۵۳۰ تن گوشت مرغ منجمد در استان قزوین
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • برگزاری آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش»؛ فردا جمعه/ ۱۹ هزار مربی اول مهر وارد مدارس می‌شوند
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • تشدید مناقشات بین ایرلند و انگلیس بر سر مسئله مهاجران
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد