Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

 رئیس انجمن رانندگان کامیون‌های یخچال‌دار استان تهران، یکبار دیگر در خصوص عدم همکاری سازمان راهداری برای ثبت اطلاعات نیمه یدک‌ها در سالنامه آماری این سازمان شکایت کرد و گفت نبود بانک اطلاعاتی کامل ازنیمه یدک ها؛ به معیشت رانندگان صدمه زده است.

عبدالله خانعلی رئیس انجمن رانندگان کامیون‌های یخچال‌دار استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار تین‌نیوز  دراین‌باره گفت: گمرک مرتباً به سازمان راهداری نامه می‌زند که دیگر امکان کاپوتاژ نیمه‌یدک‌ها نیست و نمی‌توانیم مجوز ورود نیمه یدک‌ها را به کشورهای دیگر صادر کنیم چراکه شماره شاسی و سند و کارت هوشمند ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان راهداری هم به‌جای ایجاد یک دیتا بانک از نیمه یدک‌ها؛ درخواست می‌کند که یک سال دیگر این مهلت توسط گمرک داده شود و مجوزها تمدید شود.

وی با بیان این‌که سازمان راهداری حتی آمار بوژی‌ها، کمرشکن و حتی تانکرهای حمل مواد سوختی را هم ندارد، ادامه‌داد: کارت هوشمند به‌وسیله نقلیه‌ای داده می‌شود که موتور دارد و چون نیمه یدک‌ها موتور ندارند جزو ناوگان حساب نمی‌شوند و برای آن‌ها کارت هوشمند داده نمی‌شود.

او توضیح‌داد: اکنون و به دلیل عدم ثبت آمار یدک‌کش‌ها و کامیون‌های یخچال دار در سالنامه سازمان راهداری ماشین‌های ترک و روسی بار ایران را حمل و صادر می‌کنند. چراکه شرکت حمل‌ونقلی و صاحب کالا اصلاً نمی‌داند ناوگان یخچال دار در ایران تا چه اندازه وجود دارد. وقتی نمی‌داند ناوگان یخچالی به‌اندازه کافی وجود دارد بار را به ناوگان خارجی می‌دهد.

به گفته‌ی خانعلی این در شرایطی است که بیش از هر زمان دیگر کامیون‌دار ایرانی مجبور به خرید کامیون باقیمت بالا و هزینه‌های اضافی هستند و بار ایران را کامیون‌های خارجی جابجا می‌کنند و راننده داخلی از آن بی‌بهره است.

خانعلی ادامه داد: برای مثال در سال گذشته 2هزار کیلوگرم کیوی به ایتالیا صادر شد. در این شرایط تاجر در ابتدا به سالنامه آماری سازمان راهداری مراجعه می‌کند و می‌بیند هیچ آماری از نیمه یدک و ناوگان یخچال‌دار نیست و شرکت حمل‌ونقلی از ناوگان خارجی برای صادرات استفاده می‌کند.

سمانه واحدی راد خبرنگار

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۵۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد

یک مقام ارشد سازمان ملل متحد می‌گوید حدود ۳۷ میلیون تن آوار از جنگ غزه به جا مانده که ممکن است فرایند آواربرداری ۱۴ سال طول بکشد.

به گزارش مشرق، «پیر لودهامار» از مقامات ارشد سازمان ملل متحد در امور مین‌روبی، بعدازظهر امروز (جمعه)، در کنفرانسی مطبوعاتی در ژنو گفت که برداشتن حجم عظیم آوارها و بمب‌های منفجرنشده در غزه ممکن است ۱۴ سال طول بکشد.

حملات اسرائیل به نوار غزه باعث شده است بخش عظیمی از این منطقه باریک با ۲.۳ میلیون جمعیت، به آوار تبدیل شود و بسیاری از غیرنظامیان آواره شوند و با خطر گرسنگی و ابتلا به انواع بیماری‌ها دست و پنجه نرم کنند.

براساس گزارش خبرگزاری «رویترز»، لودهامار می‌گوید جنگ در غزه حدود ۳۷ میلیون تن آوار در منطقه پرجمعیت غزه به جا گذاشته است.

او اضافه کرد با آنکه مشخص کردن میزان دقیق مهماتی که در غزه منفجر نشده‌اند، ممکن نیست؛ اما پیش‌بینی می‌شود آواربرداری در غزه از جمله ساختمان‌های ویران‌شده حدود ۱۴ سال طول بکشد.

این مقام سازمان ملل در پایان اشاره کرد: «ما می‌دانیم که معمولا حداقل ۱۰ درصد مهماتی که پرتاب شده، عمل ناموفق بوده و عمل نکرده است. ما از ۱۴ سال کار با ۱۰۰ کامیون صحبت می‌کنیم.»

ارتش رژیم اسرائیل با حملات گسترده به نوار غزه بسیاری از تاسیسات این منطقه از جمله تاسیسات درمانی، آموزشی و عبادتگاه‌ها را ویران کرده است.

مردم غزه تحت محاصره نیروهای اسرائیلی هستند و نیاز مبرمی به دارو و مواد غذایی دارند.

نظامیان اسرائیلی به کامیون‌های حاوی کمک‌های بشردوستانه به‌سختی اجازه ورود به غزه را می‌دهند و این کامیون‌ها بعد از بازرسی‌های سختگیرانه به صورت محدود وارد غزه می‌شوند.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد
  • ایران به عضویت سازمان جهانی ارزیابی و انطباق درآمد
  • عضویت ایران در سازمان جهانی ارزیابی و انطباق
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • جالوروسی در منطقه کسب سهمیه UCL / ده‌روسی اودینه را با ۳ امتیاز ترک کرد
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین 
  • بیشترین نگرانی ما در اربعین کمبود ناوگان حمل و نقل است
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود