Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حمیدگرمابی نماینده مردم شهرستان‌های نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: بودجه خراسان رضوی نسبت به جمعیت آن کم است که بیش از دو درصد کمتر دیده و در شهرستان نیشابور نیز همین وضعیت موجود است.
وی افزود: پیش بینی‌ها حاکی از آن است که تا ۵ سال آینده وضعیت تامین آب شرب استان با مشکل مواجه می‌شود که در این راستا مطالعات طرح انتقال آب از دریای عمان به سه استان سیستان و بلوچستان خراسان جنوبی و خراسان رضوی انجام شده به طوری که در هر سال ثانیه ۲۴۰۰۰ هزار لیتر آب شیرین معادل ۷ هزار و ۵۰۰ میلیون لیتر در سال حجم آب رسانی آن است که سرمایه گذار خارجی نیز برای انجام آن اعلام آمادگی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حمید گرمابی ادامه داد: همچنین جهت ساخت کتابخانه مرکزی با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و نمایندگان بانک ملت در خصوص تخصیص اعتبار ۲۰ میلیارد دلاری گفتگو شده است وهمچنین برای روز‌های ملی عطار و خیام مباحث فرهنگی نیز تقاضای بودجه کرده ایم.
وی افزود: من با استانی شدن انتقال انتخابات موافق هستم چرا که استانی شدن انتخابات موجب پررنگ‌تر شدن نقش احزاب و افزایش سطح تخصصی مجلس می‌شود و چهره‌های استانی و ملی شانس بیشتری برای رای آوری دارند که به قانونگذاری و نظارت بر حسن اجرای قانون کمک می‌کنند و سطح مجلس را افزایش میدهد.
 گرمابی گفت: پیگیر فرودگاه نیشابور هستیم که استاندار جدید هم نظر مثبت دارد و در این راستا دو میلیارد دلار برای امکان‌سنجی فرودگاه در نیشابور اختصاص یافته تا طرح توجیهی آن کامل شود.
مجمع نمایندگان خراسان رضوی افزود: در این مدت دو دیدار با استاندار داشته ام که در دیدار جداگانه همراه با مسئولان نیشابور و فیروزه و مجمع نمایندگان استان نسبت به معرفی ظرفیت و مشکلات شهرستان اقدام شده ایشان نیز به دنبال توسعه اقتصادی می‌باشد.
نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی افزود: تخصیص بودجه سفر ریاست جمهوری به تعویق افتاد و در بودجه ۹۸ جایگذاری نشده، منتظر اصلاحیه بودجه هستیم و بسیاری از طرح‌های ما در بودجه ۹۸ مد نظر قرار نگرفته است و تاکنون ۱۰ مورد برای اصلاح بودجه نامه نگاری شده است.   انتهای پیام س. ح   برگزاری نشست خبری نماینده مردم شهرستان‌های نیشابور و فیروزه با خبرنگاران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایندگان مجلس بودجه97

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۷۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان

اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، به عنوان نخستین قانون بودجه که براساس برنامه هفتم پیشرفت کشور تنظیم شده است، حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان را از محل بودجه عمومی برای دستگاه‌های رسانه‌ای در نظر گرفته است. اعتبارات پیش بینی شده برای این دستگاه‌ها به شرح زیر است:


۱. حدود ۲۴.۰۰۰ میلیارد تومان برای سازمان صدا و سیما (جاری، عمرانی، متفرقه)،
۲. حدود ۳۷۳ میلیارد تومان برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) (جاری، عمرانی)،
۳. حدود ۸۱ میلیارد تومان برای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،
۴. حدود ۲۲ میلیارد تومان برای شورای نظارت بر صدا و سیما،
۵. حدود ۲۰ میلیارد تومان برای خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)،
۶. حدود ۱۹ میلیارد تومان برای خبرگزاری خانه ملت.

گفتنی است در لایحه بودجه ۱۴۰۳، مبلغ ۶.۶۰۰ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای صدا و سیما برآورد شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۳۵۰۰، متفرقه و اختصاصی)، پیش بینی شده برای این سازمان معادل ۳۱.۰۰۰ میلیارد تومان می‌باشد. همچنین مبلغ ۸۳ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) پیش بینی شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۲۵۰۰ و اختصاصی) پیش بینی شده برای این خبرگزاری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ معادل ۴۵۷ میلیارد تومان است.

همچنین اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

مهم‌ترین یافته‌ها و پیشنهاد‌های حاصل از تحلیل جداول و پیوست‌های لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور عبارتند از تفکیک نشدن برنامه‌های فصل رسانه به طور جداگانه ذیل امور فرهنگ، تربیت بدنی و گردشگری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ برخلاف سال‌های گذشته و در نتیجه فقدان اطلاعات لازم در خصوص اعتبارات برنامه‌ها و عناوین آنها، پیشنهاد افزوده شدن سنجه‌های قابل ارزیابی به متن لایحه برای افزایش اعتبارات عمومی سازمان صدا و سیما در ازای کاهش حجم تبلیغات بازرگانی، پیش بینی اعتبارات مشخص برای اثربخش کردن شورای نظارت به منظور تقویت قانون نحوه اجرای اصل (۱۷۵) قانون اساسی در بخش نظارت، ضرورت رفع ابهام در خصوص معیار تقسیم منابع پیش بینی شده بند «ب» تبصره «۱۳» بخش اول قانون بودجه ۱۴۰۳ برای دستگاه‌های اجرایی.

دیگر خبرها

  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۷ اردیبهشت
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • مجلس، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • مجلس ، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • جهاد کشاورزی نیشابور رتبه نخست ارزیابی عملکرد در خراسان رضوی
  • باند‌های دوم جاده‌ها در خراسان جنوبی اعتبار می‌گیرند
  • آغاز واکسیناسیون زائران حج تمتع ۱۴۰۳ در خراسان رضوی