Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید بهرامی تهیه کننده و کارگردان مستند مسابقه «زیر زنگ» در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره روند طراحی این مسابقه و محتوای آن اظهار کرد: سری اول مستند مسابقه «زیر زنگ» با بهترین آتش‌نشان‌های تهران در لوکیشن‌های آبی، جنگل، آپارتمانی و ...آغاز شد.

وی با بیان اینکه در سری دوم، این مسابقه را برای مردم طراحی کردیم،بیان کرد: با ارائه فراخوان میزبان بیش از ۲۰۰ خانواده ایرانی شدیم و پس از آن با دعوت از آن‌ها در کنار دریاچه خلیج فارس، بخش‌هایی را طراحی کردیم که آتش‌نشان‌ها، خانواده‌ها را زیر نظر داشتند، تا در نهایت ۱۲ خانواده با کسب موفقیت در راهپیمایی با مانع به مرحله بعد راه یافتند و بعد از آن با عبور از مراحل ورزشی و عملیاتی، ۴ خانواده برای ضبط مستند مسابقه «زیر زنگ» انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگردان مستند مسابقه «زیر زنگ» بیان کرد:هر خانواده با رهبری یکی از بهترین آتش‌نشان‌های کشور آموزش دیدند و هر خانواده در ۵ عملیات مختلف با یکدیگر مسابقه دادند.

وی درباره حضور خانواده‌ها در این مستند مسابقه گفت: ما سعی کردیم برای اینکه مسابقه برای بینندگان باورپذیرتر باشد، از حضور خانواده‌ها استفاده کنیم تا مردم خودشان از نزدیک شانس حضور در عملیات آتش‌نشانی را تجربه کنند و با سختی‌های کار آتش‌نشان‌ها روبرو شوند.

تهیه کننده برنامه‌های تلویزیونی ادامه داد: برای ساخت سری دوم مستند مسابقه «زیر زنگ» مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و همکارانشان تشخیص دادند که سری دوم «زیر زنگ» ساخته شود و ترجیح دادند که با حضور مردم باشد از این رو ما هم با طراحی چنین مسابقه‌ای از خانواده‌ها دعوت کردیم و شاهد حضور آن‌ها بودیم.

وی با اشاره به اینکه مستند مسابقه «زیرزنگ» با اولویت ارتقای سطح آگاهی خانواده‌ها ساخته شده است، بیان کرد: قطعا اولویت اول ساخت مسابقه «زیر زنگ» آشنایی بیشتر مردم با حوادث و ارتقای سطح آگاهی آن‌ها در مقابله با بحران است که خودشان بتوانند در مقابله با بحران و حوادث اقدامات لازم را انجام دهند. حادثه پلاسکو بر اثر یک بی احتیاطی خیلی کوچک از سمت سازنده ساختمان، شرکت‌ بیمه کننده و اهالی ساختمان پلاسکو رخ داد. اگر حریق در طبقات اطفا می‌شد و به دیگر واحد‌ها سرایت نمی‌کرد، چنین اتفاق عظیمی رخ نمی‌داد و این همه انسان از بین نمی‌رفتند.

بهرامی در پایان درباره ساخت سری سوم این مستند مسابقه گفت: انشاءلله پیش تولید سری سوم «زیر زنگ» را  از دو ماه آینده شروع می‌کنیم و به احتمال خیلی زیاد این‌بار به سراغ مشاغل خواهیم رفت، تا هفتم آذر سال آینده شاهد پخش این مسابقه از شبکه یک سیما باشیم.

گفتنی است مسابقه «زیر زنگ» به تهیه کنندگی و کارگردانی مجید بهرامی کاری از گروه اجتماعی شبکه یک است که با محوریت امدادرسانی و اطفای حریق آتش نشانان، از شنبه تا چهارشنبه حوالی ساعت ۱۶:۳۰ روی آنتن می‌رود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صدا و سیما برنامه تلویزیونی مستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۰۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری

جایزه بهترین مستند چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو به «رخ» ساخته سام کلانتری از ایران اهدا شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم در مسکو با اهدای جایزه سنت جرج طلایی به فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر به کار خود پایان داد. جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا]و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.


چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو (MIFF) کار خود را به پایان رساند.

نیکیتا میخالکف رئیس جشنواره با اشاره به این که «هشت روز جشنواره، با نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور، ۳۸۰ نمایش در ۹ سینما، ۳۹ هزار تماشاگر و بیش از ۷٫۵ هزار مهمان و حضور بیش از ۱۶۰۰ نماینده رسانه برگزار شده است، برپایی این دوره جشنواره را حاصل یک عملکرد خوب ارزیابی کرد.

برنده جایزه بزرگ سنت جرج طلایی این دوره جشنواره، میگل سالگادو کارگردان مکزیکی با فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر بود. این درام داستان دو نوجوان است که توسط یک باند خلافکار اسیر می‌شوند. یکی از آن‌ها می‌میرد، دومی موفق به فرار می‌شود، اما او با خود مبارزه می‌کند و نمی‌تواند به بستگان دوستش در مورد مرگ خود بگوید. کارگردان فیلم پس از دریافت جایزه گفت: «ما این فیلم را درباره معضل بسیار جدی حضور و مشارکت جوانان در باند‌های خلافکار و جنایتکار ساختیم که در مکزیک با آن مبارزه کرده‌ایم و هنوز هم می‌جنگیم.

جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا]و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.
او هنگام دریافت جایزه گفت: حضور در این سالن برای من افتخار بزرگی است. از هیئت داوران جشنواره بسیار سپاسگزارم.

جایزه بهترین بازیگر مرد به خوان رامون لوپز برای «شرم» اهدا شد؛ و ماریکه بیکیرش بازیگر فیلم آلمانی «شلیمازل» جایزه بهترین زن را دریافت کرد.
همچنین جایزه نقره‌ای سنت جرج به فیلم «دروغگو» ساخته یولیا تروفیمووا در مسابقه «پرومیز روسیه» رسید.
سرگئی اورسولیاک کارگردان روسی به دلیل کمک به پیشرفت سینما جایزه ویژه سنت جرج دریافت کرد.

هیئت داوران فیلم «شریک‌ها» ساخته خوزه ماریا فلورس کارگردان اسپانیایی را به عنوان بهترین فیلم کوتاه معرفی کردند. جایزه بهترین فیلم مستند «رخ» ساخته سام کلانتری از ایران اهدا شد.

همچنین جایزه ویژه هیئت داوران به فیلم «نیروانا» به کارگردانی آصف اسلام از بنگلادش رسید. این فیلم صامت سیاه و سفید شبیه یک آلبوم عکس، داستان سفر درونی سه شخصیت را روایت می‌کند.

در مراسم اختتامیه شخصیت‌های مشهور سینما و فرهنگ روسیه از جمله بازیگران سرگئی گرماش و ماکسیم استویانوف، بازیگران زن اکاترینا ولکووا و اولسیا سودزیلوسکایا، کارگردانان الکسی اوچیتل و سرگئی اورسولیاک، نویسنده الکساندر تسیپکین حضور داشتند. سازندگان و بازیگران فیلم سینمایی «تندر اصلی: بازی» که فیلم اختتامیه جشنواره شد نیز معرفی شدند.

این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از رویداد ونیز تبدیل کرد. در سال ۱۹۹۵ اعلام شد که جشنواره فیلم سالانه می‌شود، اگرچه در سال‌های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد، اما از سال ۱۹۹۹، MIFF هر سال برگزار می‌شود.

چهل و ششمین جشنواره بین المللی فیلم مسکو (MIFF) از ۱۹ تا ۲۶ آوریل ۲۰۲۴ (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) در پایتخت روسیه برگزار شد.

دیگر خبرها

  • آغاز ضبط مستند تبلیغاتی و مناظره نامزدهای دور دوم انتخابات
  • «در پا به ماه» نسخه نپیچیدیم بچه‌دار شوید/ تولد ۲۰ نوزاد را دیدیم
  • تصمیم مهم باشگاه رم دربارهی آینده سردار آزمون
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • آغاز پیش تولید «پایتخت ۷» / تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • پیش تولید «پایتخت۷» آغاز شد؛ تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • آغاز پیش تولید «پایتخت۷» / تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد
  • خبر‌های پشت صحنه، هفتم اردیبهشت