Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-26@22:16:28 GMT

نامه سرگشاده‌ی به استاندار جدید یزد

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۶۲۷۴۲

به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد، ۳ مرکز تخصصی مطالبه گری بسیج دانشجویی استان یزد طی نامه‌ای مشترک، مطالبات و پیشنهاد‌های خود پیرامون مسائل اصلی استان خطاب به استاندار جدید استان یزد ارسال نمودند.
متن این نامه بدین شرح هست:
جناب آقای دکتر طالبی استاندار محترم یزد
سلام‌علیکم
با تبریک انتصاب جنابعالی به‌عنوان فردی آشنا به مسائل استانی به سمت استانداری یزد، بی‌شک این منصب فرصتی الهی برای خدمتگزاری مردم عزیز استان یزد می‌باشد؛ چراکه امام خمینی (ره) فرمودند: «دولت مال مردم است، بودجه مملکت از جیب مردم است، شما نوکر مردم هستید، دولت‌ها خدمتگزار مردم‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..». مردم صبور و ولایت مدار استان یزد که نه‌تن‌ها در شرایط رفاه و آسایش بلکه در روز‌های سخت و دشوار تاریخ انقلاب همچون روز‌های پرتلاطم آغازین سال ۵۷ تا پیروزی انقلاب، جنگ تحمیلی، تحریم‌های اقتصادی و... همواره یار و یاور نظام اسلامی و مسئولان آن بوده‌اند.

حال که این امانت الهی چند صباحی در اختیار شما گذاشته‌شده و همان‌گونه که خود نیز واقفید رفع مشکلات مردم و پیشرفت همه‌جانبه استان بدون بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های مدیریتی و اجرایی، فارغ از جناح‌بندی‌های سیاسی و حزبی میسر نخواهد بود؛ به‌ویژه که با توجه به اعلام مرکز آمار ایران در دهه ۹۰ نرخ بیکاری در استان از ۶ درصد به ۹/۱۲ درصد، یعنی بیش از دو برابر، افزایش پیداکرده است و اکنون استان یزد رتبه نهم کشوری در میزان بیکاری رادار است
‌می‌دانیم استان ما علاوه بر مشکلات معیشتی و عدم نظارت کافی بر قیمت‌گذاری کالا‌ها و اصناف با مسائل و مشکلات متعدد دیگری نیز روبروست؛ ازجمله: «کمبود و بحران شدید منابع آب»، «شیوع برخی بیماری‌ها نظیر دیابت و …»، «چرایی و دلایل فقدان سرمایه‌گذاری بزرگ و کلیدی در سالیان اخیر»، «نقش فاضلاب‌های شهری در محیط‌زیست و بحران آب استان»، «عدم ارتقاء کافی سطح توان مدیریتی (نوآوری، بهره‌وری، شناسایی مدیریت بازار) بنگاه‌های اقتصادی استان»، «محیط‌زیست و افزایش آلایندگی»، «حاشیه‌نشینی و احتمال برخورد خرده‌فرهنگ‌ها خصوصاً در مناطق حاشیه‌ای»، «عدم عدالت و پیشرفت همه‌جانبه شهری»، «کم‌تحرکی در صنعت استان»، «عدم استفاده کافی از انرژی‌های تجدید پذیر»، «مشکلات صنایع موجود»، «تجهیزات فرسوده صنایع قطب (نساجی و...) استان»، «معضل ساخت‌وساز‌های غیرمجاز» و «عدم جهت‌گیری‌های مناسب به‌منظور شکل‌گیری کسب‌وکار‌های مبتنی بر دانش، نوآوری و بهره‌وری در استان»
متأسفانه در این سال‌ها شاهدیم آمار ازدواج روند کاهشی و در مقابل آمار طلاق سیر افزایشی داشته است که در صورت تداوم این روند، دامنه آسیب‌های اجتماعی در استان بیشتر خواهد شد. قطعاً یکی از عوامل کاهش آمار ازدواج، بالا بودن میزان نرخ بیکاری است، لذا علاوه بر سیاست‌گذاری‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت فرهنگی برای حل مشکل ازدواج جوانان، تأمین معیشت و بهبود اقتصاد تأثیر مستقیمی در افزایش آمار ازدواج و کاهش طلاق خواهد داشت.
نکته دیگری که باید به آن توجه داشت موضوع ثبت بافت تاریخی شهر یزد در میراث جهانی و قطب پزشکی بودن آن است که منجر به افزایش حضور گردشگران داخلی و خارجی در استان شده و در صورت برنامه‌ریزی صحیح قطعاً می‌تواند به اقتصاد استان کمک فزاینده‌ای داشته باشد لذا باید صنعت گردشگری موردتوجه ویژه قرار بگیرد، اما از طرف دیگر نگاه به این حوزه نباید صرفاً اقتصادی باشد، بلکه نگاه فرهنگی به این موضوع از اهمیت بالاتری برخوردار است؛ چراکه حضور صد‌ها هزار گردشگر داخلی و خارجی در استان بافرهنگ‌ها، مذاهب و افکار گوناگون فرصتی است طلایی برای معرفی فرهنگ اصیل ایرانی-اسلامی مردم یزد به ایرانیان و جهانیان؛ و قطعاً تحقق این مهم نیاز به ساعت‌ها برنامه‌ریزی و کار کارشناسی دارد.
تنها با مدیریت جهادی است که بحران آب در استان قابل‌حل خواهد بود در این راستا مرکز تفکر و آزاداندیشی بسیج دانشجویی مطالعات و جلسات متعددی داشته است که ره‌آورد مطالعات صورت پذیرفته در هیئت اندیشه‌ورز مرکز تفکر و آزاداندیشی، استفاده از روش‌های نوین آبیاری و مدیریت صحیح منابع آبی استان، شفافیت در آمار و اقدامات صورت گرفته در حوزه آب و همچنین اهتمام بسیار بیشتر مسئولان برای بهبود کیفیت آب مصرفی و چاره‌جویی اساسی برای آب موردنیاز استان بوده است.
لازم به ذکر است دانشجویان و جوانان نخبه و متعهد یزدی توانمندی‌های بسیاری برای کمک به دولت‌مردان جهت عبور از مشکلات دارند که متأسفانه به دلیل کم‌توجهی‌ها، هم‌اکنون بسیاری از آن‌ها در سایر استان‌ها و یا حتی در خارج از کشور مشغول به فعالیت می‌باشند لذا، نیازمند عزم جدی مسئولان برای بازگشت نخبگان به استان و بهره‌گیری از ظرفیت آن‌ها هستیم.
همان‌طور که واقفید نشاط علمی و سیاسی دو عنصر مهم برای تعالی دانشگاه‌هاست تا در چنین فضایی دانشجو بتواند علاوه بر تحصیل دانش با حضور در تشکل‌های انقلابی و متعهد به‌نظام اسلامی، آمادگی‌های لازم برای ایفای نقش در جامعه پیدا کند، اما در نظر داشته باشید که دخالت احزاب و دولت‌ها در دانشگاه‌ها و به تعبیر مقام معظم رهبری ایجاد تشکل‌های دانشجویی یک‌بارمصرف که صرفاً برای اهداف انتخاباتی ایجاد می‌شوند همواره به ضرر دانشگاه و دانشجو تمام‌شده و منجر به کاهش رشد علمی کشور شده است
آنچه بیان شد فقط پاره‌ای از مسائل اساسی استان است؛ لذا شورای تبیین مواضع، قرارگاه مطالبه گری تخصصی شهید احمدی روشن و مرکز آزاداندیشی بسیج دانشجویی صمیمانه از شما دعوت می‌نماید تا با حضور در جمع دانشجویان، مسائل ذکرشده و سایر مسائل اساسی استان به گفتگو گذاشته شود و پیشنهاد‌های و دیدگاه‌های تخصصی دانشجویان پرانگیزه و دغدغه‌مند استان را فراروی خود ببینید و بشنوید.
در پایان از شما خواستاریم برای حل مشکلات اقتصادی از تولیدکنندگان و فعالان واقعی بخش‌های مختلف صنعتی و اقتصادی حمایت کنید و با مفسدان و رانت‌خواران مبارزه نمایید و در این مبارزه از غیر خدا هراسی نداشته باشید و جریان دانشجویی ارزشی را پشتیبان و حامی این عمل خود بدانید. البته در این مسیر مراقب نفوذ موریانه اشرافی گری و تجمل‌گرایی در دستگاه دولتی نیز باشید و قشر محروم و مستضعف جامعه و خانواده شهدا و ایثارگران را -که خود از همین خانواده‌اید- از یاد مبرید.
انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

کلیدواژه: استان یزد نامه استاندار بسیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۲۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتخاذ بیش از ۵۰ مصوبه برای حل مسائل و مشکلات شرق شهرستان اصفهان

استاندار اصفهان از اتخاذ بیش از ۵۰ مصوبه لازم‌الاجرا در نشست شورای اداری مشترک استان و شهرستان اصفهان، بمنظور توسعه و آبادانی شرق این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، سیدرضا مرتضوی شامگاه _ پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در پایان سفر به شرق شهرستان اصفهان که بیش از ۱۵ ساعت به طول انجامید، عنوان کرد: سفر شورای اداری استان به شهرستان اصفهان در چند بخش برنامه‌ریزی شد.

وی ادامه داد: نخست بازدید از مناطق جنوبی شهرستان، در سفر دوم بازدید از برخی شهرک‌های شهرستان و امروز نیز سفر به شرق شهرستان اصفهان برنامه‌ریزی و اجرا شد.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: این سفر از ساعت ۶ صبح امروز با بازدید از مناطق براآن شمالی و جنوبی، قهجاورستان، زیار و سایر شهرها و روستاهای این منطقه آغاز شد.

دکتر مرتضوی افزود: بازدید از پروژه‌های نیمه تمام، نقاط حادثه‌خیز و بررسی چالش‌های حوزه کشاورزی و صنعتی از جمله مواردی بود که در این سفر در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: دیدار و ملاقات مردمی از دیگر برنامه‌های شورای اداری استان در شرق شهرستان اصفهان بود و بیش از ۸۰ نفر از مردم این منطقه توانستند مسائل و مشکلات خود را با اعضا شورای اداری استان مطرح کنند.

استاندار اصفهان متذکر شد: نشست شورای اداری مشترک استان و شهرستان اصفهان نیز بیش از شش ساعت به طول انجامید و مسائلی که در سفر مورد بررسی قرار گرفته بود در این نشست مطرح و در خصوص آن تصمیم‌گیری شد.

مرتضوی تعداد مصوبات اخذ شده در نشست شورای اداری استان را بیش از ۵۰ مصوبه عنوان کرد و گفت: این مصوبات لازم الاجرا بمنظور رفع چالش‌ها و توسعه شرق شهرستان اصفهان اتخاذ شد.

وی ادامه داد: تلاش شد مصوبات در بخش‌های مختلف با زمانبندی مشخص تصویب شوند تا در موعد مقرر با به ثمر رسیدن مصوبات شاهد رشد و آبادانی این منطقه باشیم.

استاندار اصفهان در خصوص مفاد مصوبات شورای اداری استان، بیان کرد: رفع نقاط حادثه‌خیز، اصلاح هندسی مسیرها، ایمن سازی و نصب علائم، روکش آسفالت، تعیین تکلیف طرح‌های کشاورزی نیمه‌تمام، تکمیل طرح‌های حوزه ورزش و جوانان، توجه ویژه به مسائل آموزشی و بهداشت و درمان از جمله مفاد مصوبات این نشست بود.

مرتضوی متذکر شد: مسائل و چالش‌های سایر مناطق شهرستان اصفهان نیز در سفرهای آینده بررسی و در خصوص آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

کد خبر 748001

دیگر خبرها

  • حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • اتخاذ بیش از ۵۰ مصوبه برای حل مسائل و مشکلات شرق شهرستان اصفهان
  • پیوستگی بین مردم و حاکمیت از برکات نظام جمهوری اسلامی است
  • نامه سرگشاده محسن رضایی خطاب به محمد خاتمی/ بیانیه فلاحیان در مورد ارتکاب به قتل فرزندش
  • مشکلات مردم شهرستان عسلویه بررسی و پیگری شد
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • مشکلات مردم استان بوشهر در دیدارهای چهره به چهره احصا می‌شود
  • آموزش در حوزه بانوان جدی گرفته شود