Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی با بیان اینکه کارگروه ویژه نظارت و بررسی مشکلات و کمبودهای نمازخانه‌ها در استان مرکزی تشکیل شود گفت: نظارت‌ها بر نمازخانه‌های بین‌راهی استان مرکزی افزایش یابد. ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۳ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدعلی آقازاده ظهر امروز در ستاد اقامه نماز استان مرکزی اظهار داشت: در آستانه دهه فجر چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی قرار داریم، امسال شرایط کاملا ویژه است، باید در برگزاری جشن چهل سالگی انقلاب به نحو احسن تلاش کنیم تا حضور مردم در این جشن بیشتر و پررنگ‌تر از همیشه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه باید در دهه فجر فعال باشند، دستگاه‌ها تلاش کنند تا در حد توان و بضاعت خود این جشن را به خوبی برگزار کنند، همچنین همه دستگاه‌ها ملکف هستند در برپایی نماز، فریضه الهی  را با کیفیت بالاتر برگزار کنند، همچنین در برگزاری با کیفیت‌تر نماز در مساجد و کمیت آن هم باید تلاش شود.

استاندار مرکزی تصریح کرد: کارگروهی متشکل از دفتر فنی استانداری، ستاد اقامه نماز، اداره کل راه‌ و شهرسازی و شهرداری هر شهرستان تشکیل و کمبود فضای نمازخانه و مساجد را همراه با راهکارهای اجرایی و منابع آن ارائه دهند تا شورا بداند چه اقدامی را برای تامین این فضاها انجام دهد.

آقازاده بیان کرد: در آستانه نوروز و سفرهای نوروزی قرار داریم، یکی از  مصوبات جلسه این است که دستگاه‌های مرتبط بر روی کیفیت نمازخانه‌های بین‌راهی نظارت کنند، میراث فرهنگی هم در کنار این دستگاه‌ها مکلف به نظارت بر روی نمازخانه‌ها به ویژه نمازخانه‌های بین راهی است، شهرداری و خدمات شهری هر شهر هم باید بر روی نمازخانه‌های سطح شهر نظارت کنند.

وی ادامه داد: هیئت امناهای مساجد هم آمادگی لازم را برای همکاری در این زمینه داشته باشند، مهم‌ترین بحث بالا رفتن کیفیت نمازخانه‌ها و نمازخوان‌ها است که بیشتر برعهده نمازگزارن است، مردم در زمینه برگزاری نمازهای جماعت نشان دادند که در صف نخست قرار دارند، باید بر روی کیفیت و کمیت نماز در مساجد هم کار شود، برگزاری این جلسات در ارتباط با کیفیت و کمیت نمازخوان‌ها بسیار خوب است، باز کردن پای جوانان به مساجد موردی است که باید بر روی آن کار کرد، می‌توان بسیار بیشتر و بهتر برنامه‌ریزی کرد.

استاندار مرکزی اضافه کرد: آماده‌سازی نمازخانه‌های بین راهی نباید تنها برای نوروز باشد بلکه برای همیشه باید این نمازخانه‌ها آماده باشند، در این کار فرمانداری‌ها هم می‌توانند نقش بسیار مهمی داشته باشند، در این راستا شهرداری‌ها هم وظیفه ذاتی دارند، در کنار این کارها باید بر روی سرویس‌های بهداشتی هم نظارت شود تا آنها هم همیشه آماده، منظم و پاکیزه باشند که در این راستا میراث فرهنگی می‌تواند نقش موثری داشته باشد.

قزوین|ترویج نماز یکی از پیوست‌های فرهنگی مهم در جامعه استقم| از فضای مجازی برای ترویج نماز استفاده بهینه شودروش‌های مجازی ترویج فرهنگ نماز در ادارات مازندران تقویت شود

آقازاده بیان کرد: در احداث شهرک‌های جدید مثل کوثر که در بیرون از مرکز شهر قرار دارند باید مساجد هم ساخته شود، وظیفه شهرک‌سازان است که ساخت مساجد را مدنظر قرار دهند، از ظرفیت خیران در ساخت مساجد هم باید استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: برای ساخت مساجد اعتبار دولتی وجود ندارد، بر همین اساس بهترین کار استفاده از ظرفیت خیران و تشکیل هیئت امنا است.

انتهای پیام/

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۳۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟

عبدالامیر یاقوتی اظهار داشت: استفاده از کولر گازی در مناطق معتدل و در ماه‌های گرم، مصرف برق سرمایشی را نسبت به کولر آبی بیش از ٦ برابر افزایش می‌دهد.

به گزارش ایرنا، وی افزود: ما دنبال آن هستیم که فرصت‌ها و مؤلفه‌های مختلف مصرف برق را به خوبی شناسایی کنیم و تعرفه‌های برق به گونه‌ای طراحی شود که هم رفاه و آسایش مردم را تامین کنند و هم تأمین انرژی مطمئن و پایدار مد نظر قرار گیرد که یکی از مولفه‌های مهم مصرف، سامانه‌های سرمایشی و کولر‌ها است.

یاقوتی بیان کرد: تعرفه برق در ایران به ٥ اقلیم دسته بندی شده که ٤ اقلیم آن گرم و دارای ویژگی‌های خاص بوده و یک اقلیم نیز غیرگرم یا مناطق عادی است که بخش عمده‌ای از کشور را شامل می‌شود و حدود ٨٠ درصد مشترکان را در خود جای داده است.

یاقوتی اضافه کرد: مناطق شمال غرب و شمال شرق کشور، تهران، زنجان، تبریز، قزوین، اصفهان و شهر‌های غربی، شیراز و ... عمدتاً در این حوزه قرار دارند که با توجه به دمایشان و شاخص‌هایی که سطح رفاه را اندازه گیری می‌کنند، همچون حداکثر دمای مرطوب، کولر‌های آبی می‌توانند دما مطلوب بین ٢١ تا ٢٥ درجه سانتیگراد را در بیشتر ایام در این مناطق تامین نمایند.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر در ادامه تاکید کرد: کولر آبی با توجه به میزان مصرف، به عنوان وسیله سرمایشی مناسب برای مناطق عادی است. میزان مصرف برق ماهیانه یک کولر آبی حدود ٩٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت است که این میزان مصرف به همراه مصرف سایر تجهیزات از جمله روشنایی و وسایل برقی منزل که مجموعا حدود ١٥٠ تا ١٨٠ کیلووات ساعت را شامل می‌شود، مصرف برق ماهیانه در ماه‌های گرم سال را به دامنه ٣٠٠ کیلووات ساعت که همان الگوی مصرف مناطق عادی است می‌رساند.

به گفته یاقوتی الگوی مصرف مناطق عادی نیز ٣٠٠ کیلووات است که بیش از ٧٥ درصد جامعه را تحت تأثیر قرار می‌دهد، یعنی ٧٥ درصد جامعه کمتر از این مقدار استفاده می‌کنند؛ در واقع مؤلفه مصرف کولر آبی در ماه‌های گرم سال بین ٩٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت از مجموع ٣٠٠ کیلووات ساعت را به خود اختصاص می‌دهد.

وی در ادامه با اشاره به این که یک قبض معمول برای زیر الگوی مصرف طوری طراحی شده که متناسب با درآمد و ویژگی اقتصادی کسانی که این الگو را رعایت می‌کنند باشد، خاطرنشان ساخت: این قبض معمولاً در یک ماه ٣٥ هزار تا ٣٧ هزار تومان می‌شود و از آنجایی که قبض‌های ما هر دو ماه یکبار صادر می‌شود، به طور متوسط در تابستان حدود ٧٠ هزار تومان و به همراه ارزش افزوده و سایر مؤلفه‌های موجود حدود ٨٠ هزار تومان پیش بینی می‌شود.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر در عین حال تاکید کرد: با همه این اوصاف اگر مشترکی از کولر گازی استفاده کند معمولاً مصرف سرمایش آن حدود ٦ تا ٧ برابر این مقدار می‌شود و با توجه به ویژگی خاص کولر گازی که به صورت نقطه‌ای خنک می‌کند، حداقل ٨٠٠ کیلووات ساعت صرفاً برای مصرف سرمایشی در یک خانه معمولی استفاده می‌شود که با توجه به مصرف سایر تجهیزات برقی، متوسط مصرف ماهیانه قریب ٩٠٠ تا ١٠٠٠ کیلووات ساعت خواهد شد که بیش از ٣ برابر مصرف مشترکی با همان ویژگی‌ها و همان تجهیزات خانگی است که به جای کولر گازی از کولر آبی استفاده می‌کند. وی در عین حال تصریح کرد: این مقدار مصرف موجب افزایش پلکانی تعرفه برق مصرفی می‌شود، یعنی وقتی که در پله‌های بیش از الگو قرار می‌گیرد به صورت نمایی نرخ برق زیاد می‌شود. در واقع در دامنه ٣٠٠ کیلووات ساعت هر کیلووات ساعت به طور متوسط ١٢٠ تومان در قبوض برق مشترکان محاسبه می‌شود، اما در دامنه ٩٠٠ یا ١٠٠٠ کیلووات ساعت، مشترک باید به ازای هر کیلووات ساعت ١٠٠٠ تومان یعنی حدود ٨ برابر بیشتر هزینه برق را بپردازد، بنابراین مصرف ٣ برابر و افزایش نرخ ٨ برابری سبب افزایش ٢٤ برابر قبض برق مشترکانی که کولر گازی استفاده می‌کنند خواهد شد. به عبارتی قبض برق این مشترکان در دوره ٢ ماه بیش از ٢ میلیون تومان می‌شود.

یاقوتی در پایان تاکید کرد: قبض برق مشترکی که در تابستان از کولر گازی استفاده می‌کند بالا ٢ میلیون تومان پیش بینی می‌شود در حالی که امکان استفاده از کولر آبی و هزینه به مراتب کمتر برای تمام مشترکان در مناطق عادی وجود دارد.

دیگر خبرها

  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • برگزاری نماز جمعه شهرستان‌های استان مرکزی
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟
  • چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد
  • سعید احمدی پویا سرپرست معاونت نظارت شرکت شاپرک شد
  • جادوی هوش مصنوعی در افزایش کیفیت ویدیو‌ها + فیلم
  • نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است
  • گزارش‌هایی از تخلفات مجتمع‌های بین راهی قم اعلام شد