Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-30@16:24:14 GMT

مفهوم باتری‌های خانگی از کجا آمد؟

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۶۶۱۸۸

مفهوم باتری‌های خانگی از کجا آمد؟

سه سال پیش، ایلان ماسک با معرفی نسخه‌ای از خودروی الکتریکی تسلا، توانست مفهوم باتری‌های خانگی را به دنیا بشناساند. اما شرکت تسلا اولین شرکت و قطعا بزرگ‌‌ترین در این حوزه نیست. شرکت آلمانی Sonnen، که ۲۵ درصد از سهام بازار جهانی باتری‌های خانگی را در اختیار دارد، اعلام کرده که بیشتر مشتریان کنونی این شرکت افرادی هستند که در مناطق بادخیز زندگی می‌کنند و پنل‌های تبدیل انرژی‌های بادی و خورشیدی را در منازل خود نصب کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد به دنبال داشتن یک منبع پشتیبان و جایگزین برای تهیه انرژی موردنیاز خود هستند و به همین دلیل از خدمات این شرکت استفاده می‌کنند. کریستوف اوسترمن، مدیر ارشد شرکت Sonnen می‌گوید این بازار نوظهور، فعلا در مراحل بسیار ابتدایی خود به سر می‌برد. آلمان، ایتالیا، استرالیا و آمریکا از جمله کشورهایی هستند که در آنها بازار استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر خانگی فعال است.

آینده خودروهای الکتریکی و دیگر وسیله‌های نقلیه چگونه است؟

طبق گفته هنریک فیسکر، موسس شرکت خودروسازی الکتریکی Fisker Automotive، ما فعلا در ابتدای مسیر توسعه نسل دوم خودروهای باتری‌دار هستیم. وی معتقد است مقرون به‌صرفه بودن و کارآیی مناسب خودرو در فاصله بین دو شارژ، از قابلیت‌های مهم یک خودروی الکتریکی محسوب می‌شود. فیسکر معتقد است که این صنعت حدود سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ شکوفا خواهد شد و مدل‌های متنوع‌تر بیشتری به بازار عرضه می‌شود. وی همچنین اشاره کرده که عملیات‌های شارژ پرسرعت می‌تواند صنعت خودروسازی الکتریکی را متحول کند. برای شارژ یک خودروی الکتریکی در خانه، کاربر باید بین ۸ تا ۱۰ ساعت زمان صرف کند اما با استقرار برخی از ایستگاه‌های شارژ عمومی جدید، این زمان به ۱۰ دقیقه کاهش پیدا کرده است.

اتوبوس‌های الکتریکی همین حالا در برخی از خیابان‌های لندن عبور و مرور می‌کنند، اتوبوس‌هایی که توسط شرکت چینی BYD ساخته شده‌اند. ایلان ماسک نیز از برنامه‌های خود برای معرفی کامیون الکتریک خبر داده است. اما نکته اینجاست که میزان انرژی مورد نیاز برای حرکت دادن یک وسیله نقلیه سنگین، بسیار بیشتر از ظرفیت باتری‌های کنونی است. همچنین، چگالی ووزن باتری‌های کنونی، فعلا از استفاده از آنها در خودروهای پرنده با سرنشین، ممانعت می‌کند. به همین دلیل تا دیدن یک اتوبوس پرنده پر از مسافر در آسمان، فاصله زمانی زیادی داریم.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۶۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان

به گزارش قدس آنلاین، رسانه‌های محلی ازبکستان نوشتند: شرکت دولتی «روس‌اتم» روسیه به عنوان پیمانکار ساخت اولین نیروگاه هسته ای در ازبکستان انتخاب شده است.

این پروژه نیروگاه هسته‌ای شامل ساخت دو واحد نیروگاهی مجهز به راکتورهای نوع VVER-۱۲۰۰ است. این نوع راکتور متعلق به نسل «۳+» بوده و بالاترین استانداردهای بین المللی ایمنی و کارایی را داراست.

انتظار می رود راه اندازی اولین واحد برق در سال ۲۰۳۰ انجام شود و راه اندازی واحد دوم برای سال ۲۰۳۳ برنامه ریزی شده است. هزینه اولیه این پروژه ۱۱ میلیارد دلار برآورد شده است.

نشریه استرانا روس اتم (Strana Rosatom) خاطرنشان می کند که ساخت نیروگاه هسته ای گام مهمی در توسعه زیرساخت های انرژی ازبکستان خواهد بود و منبع انرژی قابل اعتماد و سازگار با محیط زیست را برای این کشور فراهم می کند.

قرارداد همکاری بین ازبکستان و روسیه برای ساخت این ایستگاه در دسامبر ۲۰۱۷ امضا شد. پس از آن، شرکت توسعه انرژی هسته ای اوزاتم (Uzatom) در ازبکستان ایجاد شد.

شرکت دولتی انرژی اتمی روسیه «روس‌اتم» طی سال‌های اخیر به کشورهای آسیای مرکزی پیشنهاد ساخت نیروگاه‌های هسته ای با شرایط مطلوب را داده است؛ قزاقستان، ازبکستان و قرقیزستان چنین پیشنهادهایی را در مقاطع مختلف دریافت کرده اند و گام‌هایی را برای احداث این نیروگاه‌ها برداشته‌اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • «گروسی» به ایران می‌آید
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد
  • طراحی ضربان‌ساز قلبی که تا ۳۰۰ سال در بدن کار می‌کند!
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین
  • طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی باید اجرایی شود/ تخصیص بی‌حساب و کتاب یارانه انرژی را متوقف کنید
  • احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • بدهی صنعت برق به بورس انرژی
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید