Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش نرخ و چند نرخی شدن آن از دلایلی است که کارشناسان برای افزایش قاچاق مطرح می کنند.به گزارش بلاغ،فرقی نمی کند کالا چه باشد محصول کشاورزی یا تراکتور کافیست آن سوی مرزها مشتری داشته باشد تا دلالان در تکاپوی خرید آن بیفتند و کسانی را برای رد کردن آن از مرز استخدام کنند.


قاچاق در کشاورزی اتفاق تازه ای نیست، افزایش نرخ دلار بازار آن را داغ کرده است، اما فروش ماشین آلات کشاورزی به ویژه تراکتور اتفاق تازه ای است که سودجویان به سراغ آن رفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امری که به شدت فعالان بخش کشاورزی را نگران کرده است. به گفته آن ها برای سودجویان فرقی نمی کند تراکتور نو باشد یا دست دوم یا حتی اسقاطی و از رده خارج، قاچاق آن برایشان خوب می صرفد.

یکی از فعالان بخش خصوصی حوزه کشاورزی که نخواست نامش فاش شود در این باره به اقتصاد آنلاین گفت: سودجویان دلالانی را در استان ها استخدام کرده اند که اقدام به مراجعه به مزارع و خرید تراکتور دست دوم یا نو می کنند.

وی ادامه داد: همچنین برخی از کشاورزان را تشویق به خرید تراکتور با تسهیلات بانکی می کنند و با پرداخت مبالغ قابل توجه آن را از کشاورزان خریداری و اقدام به قاچاق می کنند.

این فعال حوزه کشاورزی با اشاره به تسهیلات پرداختی قابل توجه با سود بانکی پایین برای خرید تراکتور، اظهار کرد: هم اکنون به کشاورزان تسهیلات خرید تراکتور با سود 15 درصد و در مناطق مرزی با سود 4 تا 8 درصد می دهند که مدت بازپرداخت آن بیش از 7 سال است.

به گفته وی؛ قیمت تراکتور برای کشاورزان حدود 135 میلیون تومان تمام می شود که در آن سوی مرزها بیش از 220 میلیون تومان فروخته می شود.

این فعال حوزه کشاورزی افزود: سوجویان با پرداخت 5 میلیون تومان به راه بلدهای حاضر در مرز تراکتورها را به اربیل عراق قاچاق  و سودهای کلان بی زحمت را نصیب خود می کنند.

بر اساس این گزارش؛ نوسازی ناوگان کشاورزی قدم مهم حرکت از کشاورزی سنتی به صنعتی است، امری که موجب افزایش بهره وری و کاهش ضایعات تولید محصولات کشاورزی می شود و تضمین کننده تداوم امنیت غذایی در شرایط خشکسالی کشور است.

منبع: اقتصاد آنلاین

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۷۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امید جهان نژادیان به خبرنگار ما گفت: خوزستان یکی از قطب‌های تولید محصولات کشاورزی ازجمله گندم است و برداشت این دانه‌های طلایی در استان از بیستم فروردین امسال از مناطق جنوبی استان آغاز شد و تاکنون ادامه دارد.

وی میزان خرید روزانه خرید گندم از کشاورزان خوزستان را بیش از ۶۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: از ابتدای فصل برداشت تاکنون، بیش از ۵۶۰ هزار تن از این محصول راهبردی خریداری و به سیلو‌ها انتقال داده شده است.

جهان نژادیان درخصوص میزان خرید گندم نسبت به پارسال می‌گوید: تاکنون شاهد افزایش دوبرابری این محصول هستیم و استقبال کشاورزان برای تحویل به مراکز خرید خوب بوده است.

به گفته مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان؛ در سال زراعی جاری هر کیلوگرم گندم به قیمت ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان و هر کیلوگرم گندم دروم به قیمت ۱۸ هزار تومان از کشاورزان به صورت تضمینی خریداری می‌شود.

وی اضافه کرد: پارسال در خوزستان بیش از یک میلیون و ۷۲۰ هزار تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شده است.

در سال زارعی جاری در ۷۵۴ هزار هکتار از اراضی خوزستان کشت گندم انجام شده است.

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم از مزارع باوی
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم در باوی +فیلم
  • خرید گندم در خوزستان به ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • خرید گندم در خوزستان به بیش از ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستان
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین