Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@20:46:43 GMT

ارائه دو طرح برای تنظیم بازار به سران سه قوا

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۷۰۶۸۶

ارائه دو طرح برای تنظیم بازار به سران سه قوا

مسئول بسیج اصناف، بازار و فعالان اقتصادی کشور اعلام کرد که طرح توزیع کالاهای اساسی و ارزاق عمومی در اتاق اصناف و اتاق بازرگانی تصویب شده، به سران سه قوا آن را ارائه کرده‌ایم و برای اجرای آن در انتظار تصویب این طرح هستیم.

به گزارش ایسنا، غلامرضا حسن پور شب گذشته در حاشیه نشست هیات رئیسه اتاق اصناف ایران اظهار کرد: طرح توزیع کالاهای اساسی و ارزاق عمومی را در این جلسه بررسی و تصویب کردیم که البته پیش از این در اتاق بازرگانی ایران هم تایید شده بود و برای اجرا در انتظار تصویب آن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا که بعضا مشاهده می‌شود دولت بودجه و اعتبار لازم را برای تامین کالا اختصاص داده است و کالا تامین شده اما توزیع آن درست انجام نمی‌شود. بنابراین این طرح را به سران سه قوا ارائه کردیم و امیدواریم برای اجرا به تصویب برسد.

وی افزود: هم اکنون بحث‌هایی مطرح می‌شود که دولت مقادیر زیادی از یک کالا را به یک استان تحویل می‌دهد، اما در توزیع به دست مردم نمی‌رسد که در این طرح یک سیستم الکترونیکی تعبیه کرده‌ایم تا هر کسی به حق خودش برسد و امکان سواستفاده وجود نداشته باشد.

حسن پور در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه معاون بازرگانی وزیر جهاد کشاورزی یکی از عوامل گرانی گوشت قرمز را واسطه‌های بیش از حد و دست به دست شدن این محصول پروتئینی می‌داند، گفت: در این طرح همین کار را انجام داده‌ایم و واسطه‌ها را حذف خواهیم کرد، چرا که واحد صنفی باید با نظارت اتاق اصناف کالا را توزیع کند و اگر این طرح تصویب شود که امیدواریم این اتفاق بیفتد و نشانه‌های تصویب آن به وجود آمده است، می‌توانیم بازار را کنترل کنیم.

مسئول بسیج اصناف گفت: یکی دیگر از طرح‌هایی که ارائه کرده‌ایم طرحی به نام «خدا روزی دهنده است» بوده که در این طرح می‌خواهیم کمپینی درست کنیم تا فروشندگان و واحدهای صنفی عرضه کننده کالا محصولات‌شان را با حداقل سود به مردم عرضه کنند و حتی در این کمپین دستمزدها و اجاره بهای واحدهای صنفی هم به حداقل ممکن برسد که فشار در این شرایط اقتصادی روی مردم کمتر شود.

حسن پور همچنین در مورد مکانیزم و چگونگی اجرای این طرح گفت: در این طرح واحدهای صنفی که به کمپین می‌پیوندند توسط بسیج اصناف در استان‌های مختلف شناسایی شده و قیمت‌ها و شرایط عرضه کالا توسط آنها مورد بررسی قرار می‌گیرد و پس از تایید این واحدهای صنفی با تابلویی که نشان می‌دهد آنها به این کمپین پیوسته‌اند به مردم معرفی می‌شوند و مردم می‌توانند از آنها برای خرید کالا استفاده کنند. در واقع در این دو طرح می‌خواهیم مسئولیت تنظیم بازار را به اتاق اصناف واگذار کنیم و این نهاد هم پاسخگوی وظایفش باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اقلام تنظیم بازاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۰۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، سیروس ابراهیمی امروز یکشنبه در حاشیه ستاد تنظیم بازار لرستان، کارگروه تنظیم بازار را یکی از کارگروه‌های مهم عنوان کرد و اظهار داشت: در این کارگروه معمولاً مسائل بازار، تولید، عرضه، مصرف، قیمت و نظارت مطرح می‌شود.

وی با بیان اینکه طبق آمار و مستندات سال گذشته در حوزه تولید محصولات کشاورزی در همه زیر بخش‌ها رشد خوبی داشته‌ایم، گفت: تولید مرغ، تخم‌مرغ، گندم و دیگر محصولات کشاورزی در استان رشد خوبی داشته است و امیدواریم این روند امسال هم ادامه داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان، عنوان کرد: یکی از مسائلی که با آن مواجه هستیم تولید گوشت مرغ بیش از نیاز استان است که باید به دیگر استان‌ها صادر شود، چالش بعدی ۱۰ درصد ارزش‌افزوده است که محل اختلاف سازمان جهاد کشاورزی و امور مالیاتی است که باید بررسی شود.

ابراهیمی با اشاره به اینکه یکی از مصوبات امروز جلسه تنظیم بازار تحویل سبوس گندم به دامداران بود، گفت: کارخانجاتی که به تعهد خود در خصوص تحویل سبوس گندم به دامداران عمل نکنند سهمیه گندم آنها قطع می‌شود.

کد خبر 6097582

دیگر خبرها

  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • پیروزی تیم فوتسال اتاق اصناف برکارگران شهرداری
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه