Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، علی لاریجانی صبح امروز در نشست با اعضای ستاد برگزاری مراسم چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی که به همت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تشکیل شده است، صیانت از انقلاب اسلامی را مهمترین کاری دانست که این ستاد در حال پیگیری آن است و گفت: انقلاب اسلامی دستاورد بزرگ قرن بود و اینکه امروز دشمنان خاک‌‌پاشی می‌‌‌‌کنند به دلیل اهمیت آن است، لذا اینکه شما وقت گذاشته‌‌اید و از نهادهای مختلف از این دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی ایران که بزرگ‌‌‌ترین حادثه قرن است صیانت می‌‌کنید، کار ارزشمندی است که از همه شما صمیمانه تشکر می‌‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی در مرحله‌‌ای است که دشمن نسبت به آن حیله‌‌‌گری می‌‌کند و به دلیل اهمیت آن، به دنبال دسیسه هستند تا وزن انقلاب را کاهش دهند و بسترهایی نیز وجود دارد؛ امروز انقلاب اسلامی به ۴۰ سالگی خود رسیده و بسیاری از افرادی که ۵۰ سال هم دارند خیلی خوب انقلاب را لمس نکرده‌‌‌‌اند.

رئیس مجلس شورای اسلامی لمس حوادث انقلاب را غیر از خواندن روایت آن دانست و اظهار داشت: برخی مصالح و حقایق در دعواهای سیاسی داخل کشور عملا ذبح شد و به جای اینکه همه گروه‌‌‌ها روی منافع ملی کشور بایستند و عظمت آن را بیان کنند، مسائل تاکتیکی خُرد را آنقدر در حوادث مختلف جلوه‌‌گر کردند که عظمت کارهای بزرگ دیده نشد.

لاریجانی با بیان اینکه برخی اظهارات دشمن بسیار عوامانه است، تصریح کرد: آنها به دنبال این بودند که انقلاب اسلامی به این دوره‌‌ها نیز نرسد و دسیسه‌‌ها کرده و می‌‌کنند؛ آنها عملیات روانی دارند و از ظرفیت‌های مختلف استفاده می‌کنند تا این حادثه بزرگ در ذهن داخلی و خارجی دریافت نشود.

وی با تأکید بر اینکه باید بدانیم روی چه موضوعاتی تمرکز کنیم، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی حکومت فاسد را کنار زد و یک حکومت مردمی سرکار آورد که دستاورد کوچکی نیست چراکه خیلی از کشورها هنوز در این شرایط دست و پا می‌زنند اما ملت ایران یک حکومت دیکتاتوری را کنار زد و همه بخش‌های کشور به صورت مستقیم و غیرمستقیم با رأی‌گیری مردم اداره می‌شود؛ از رهبری انقلاب که از منظر مجلس خبرگان به واسطه رأی مردم برگزیده می‌شود تا رئیس‌جمهور و نمایندگان مجلس که با رأی مستقیم مردم روی کار آمده‌اند؛ از این رو دموکراسی و مردمسالاری در کشورمان مسئله کوچکی نیست.

وی افزود: این در حالی است که رژیم گذشته با کودتا روی کار آمد و علاوه بر اینکه سازمان‌های امنیتی مردم را به صلابه کشیدند، ساواک و زندان‌های مخوف آنها به وجود آمد اما هنگام انقلاب این وضعیت به شکل حکومت مردمی درآمد؛ خاطراتی هم وجود دارد؛ خاطرات علم که فردی نزدیک شاه بود در مقاطع مختلف رذالت‌های کشورهایی مثل انگلیس را روایت می‌کند که چگونه سفیر انگلیس یا آمریکا به کشورمان می‌آمدند و به شاه دستور می‌دادند چه معاملاتی کرده و چگونه حکومت‌داری کند؛ از این‌رو انقلاب اسلامی مسئله کوچکی نیست، یک تغییر هویت و تغییر باور است که رادیو و تلویزیون باید روی آن کار کنند.

رئیس قوه مقننه اضافه کرد: اینکه یک فقیه پارسا از حکومت مردمی صیانت کند یک مدل مناسب با شرایط بومی ما بوده و همه ملت در سرنوشت خود مشارکت دارند و هر دوره مجلس تعداد زیادی نمایندگان می‌روند و تعداد دیگری می‌آیند همچنین هر رئیس‌جمهور تنها دو دوره می‌تواند رئیس جمهور باشد و این گردش افراد در نظام یک دستاورد بزرگ است.

لاریجانی ادامه داد: همچنین مؤلفه مهم دیگر تأثیرگذاری جمهوری اسلامی در فضای منطقه ای و بین‌المللی است در حالی که یک نظام از کشورهای منطقه می‌گفت متکی به آمریکا است و برای خود قیافه‌ای درست کرده بود  و می‌گفت ژاندارم منطقه است اما حتی نتوانست خود را نگاه دارد از این‌رو نمی‌توانند جمهوری اسلامی را از معادلات منطقه‌ای حذف کنند و این به خاطر سخت‌افزار ما نیست بلکه به خاطر عظمت تفکر انقلاب اسلامی و نفوذ آن است.

وی نشست ورشو و نشست‌های مشابه را کنفرانس‌بازی توصیف کرد و ابراز داشت: آنها نمی‌توانند انقلاب را حذف کنند و جمهوری اسلامی استراتژی بسیار روشن و دقیقی را از زمان امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری پیموده و منزلت ملت ایران که محب اهل بیت(ع) هستند و این امر که در زمان رژیم شاه بسیار نزول پیدا کرده و باعث شده بود به چشم تحقیرآمیز به ایران بنگردند، اصلاح شد.

رئیس نهاد قانونگذاری افزود: رژیم شاه اتحاد عرب‌ها علیه اسرائیل را برهم زده بود البته در حال حاضر کشورهای عربی مشی خود را تغییر داده‌اند اما آن زمان جلوی اسرائیل ایستاده و حتی چند جنگ با آنها داشتند اما رژیم شاه با اسرائیل ارتباط داشت و با آنها نفت مبادله می‌کرد که این موضوع وارونه شد.

لاریجانی اضافه کرد: درست است که دشمنان علیه ایران صحبت کرده و درباره مسائل موشکی دخالت می‌کنند اما می‌دانند ایران در منطقه عظمتی دارد که نمی‌توان آن را حذف کرد همچنین دستاوردهایی در حوزه نظامی و دفاعی داشته‌ایم که گفته شد نمایشگاه‌هایی در این زمینه برگزار می‌شود لذا اتکای دفاع روی تولیدات داخلی بسیار مسأله مهمی است.

وی با بیان اینکه مرکز پژوهش‌های اسلامی مجلس برای دستاوردهای انقلاب پژوهشی تهیه کرده بود که نشان می‌داد در بخش‌های اقتصادی و دفاعی کارهای مهمی انجام شده است، عنوان کرد: به خاطر ماهیت حوزه دفاعی که در لایه‌های پنهان است بسیاری از مردم از پیشرفت‌های آن خبر ندارند که باید این دستاوردها در نمایشگاه‌ها نشان داده شود.

رئیس مجلس با اشاره به اینکه سطح بسیار وسیعی از تولیدات در داخل توسط کارآفرینان انجام شد، یادآور شد: جمهوری اسلامی در حوزه فناوری‌های نو جهش‌های خوبی داشته و از آنجایی که در فناوری هسته‌ای محل مناقشه بین‌المللی بوده‌ایم، این مسئله برجسته‌سازی شد در غیر این صورت در بسیاری از حوزه‌های دیگر فناوری نیز کارهای مهمی صورت گرفت چنانچه امروز ۹۵ درصد داروهای خود را در داخل تولید می‌کنیم که موضوع کوچکی نیست.

لاریجانی ادامه داد: همچنین در حوزه گاز به اکثر قریب به اتفاق شهرهای ما گازرسانی شده و حدود بیش از ۸۰ درصد روستاها از نعمت گاز برخوردارند همچنین در زمینه تولید آلومینیوم و مس جهش‌‌های بزرگی داشته ایم و باید این مسائل به گونه‌‌ای بیان شود که ارتباط ملموس به وجود بیاید البته نارسایی‌‌هایی داشته‌‌ایم اما دستاوردها نیز کم نبوده است.

وی با تاکید بر اینکه دفاع مقدس ما را در حوزه اقتصادی دچار عقب‌‌افتادگی کرد و نمی‌‌توان آن را نفی کرد و قدری توقف در توسعه کشور به وجود آمد اما دستاوردهایی هم داشتیم، بیان کرد: دفاع مقدس دستاورد استراتژیک هم داشت که به واسطه آن متوجه شدند اگر با ایران گلاویز شوند موفق نخواهند شد و این موضوع مهمی است که دیگر جرأت نمی‌‌کنند به ایران تعرض کنند و صرفا هیاهو و پارس می‌‌کنند اما به معنای این نیست که جرأت کنند با ایران درگیر شوند.

رئیس قوه مقننه افزود: دستاورد دفاع مقدس برای آینده جمهوری اسلامی دستاورد بزرگی بود و توانستیم به خود اتکا پیدا کنیم چنانچه توانمندی ما در حوزه موشکی محصول آن زمان است و این تجربه در حوزه‌‌های دیگر نیز تکرار شد.

لاریجانی با اشاره به فرارسیدن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی که به واسطه آن دسیسه‌‌ها نیز افزایش یافته است، گفت: اخیرا کنفرانسی راه انداخته‌‌اند که نشان می‌‌دهد نمی‌‌‌خواهند جایگاه انقلاب درخشندگی خود را نشان دهد پس باید توجه کرد که همه تلاش را روی حرکت به صورت مردمی بگذارید چراکه این یک جریان ملی بوده و برای مردم است و فضا باید به شکلی باشد که مردم این جریان را از آن خود بدانند و این متن ملت باید همواره حفظ شود.

وی اضافه کرد: در یک خانواده نیز ممکن است اختلاف به وجود بیاید اما خانواده را از بین نمی‌‌برند از این‌‌‌رو برای نشان دادن عمق انقلاب باید مساجد و سمن‌ها فعال شده و دستگاه‌‌‌ها کمک کنند مردم با آرامش و راحتی در مراسم حضور پیدا کنند همچنین رسانه‌‌ها نیز می‌‌توانند کمک شایانی کنند و ائمه جمعه و افرادی که تریبون دارند باید استفاده کنند و همه به این سمت برویم که با مفاهیم واقعی آشنا شده و آشنایی بدهیم که در شرایط خاصی قرار داریم و اجازه ندهیم دشمن در این شرایط ایجاد مسئله کند.

رئیس مجلس ادامه داد: سخنرانان باید در حمایت از انقلاب و دفاع از کیان ملت صحبت کرده و از اظهارات سست و اوقات تلخی‌‌ها که مقتضای امروز نیست، بپرهیزند و همچنین برخی موضوعات است که وزن آن اینگونه نیست که خیلی برجسته‌‌‌‌سازی شود و لزومی ندارد همه مناقشات در این مقطع حل و فصل شود بلکه امروز باید به موضوع وفاق و وحدت توجه کرد.

لاریجانی با تأکید بر ضرورت استمرار دیدگاه‌‌های انقلاب گفت: باید سال آینده را سال باروری تفکر درباره انقلاب قرار دهیم. شاید در این زمان کم نتوان همه مسائل را گفت از این رو نباید بعد از ۲۲ بهمن و دریافت بازتاب‌‌ها، مسائل را به فراموشی بسپاریم چراکه این موضوع عظمت دارد و باید همواره به آن پرداخت.

وی با اشاره به اینکه شیطنت رسانه های خارجی به این علت است که دل مردم را خالی کنند اما موفق نمی‌‌شوند، اظهار داشت: ملت ما آگاه و آبدیده بوده و تجربه بسیاری در شرایط سخت داشته و در همین شرایط دستاوردهایی داشته‌‌اند؛ ان‌شاءالله خداوند کمک می‌‌کند در ایام شهادت حضرت زهرا(س)، از ایشان مدد بگیریم تا شاهد یک راهپیمایی پر شکوه باشیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: علی لاریجانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۳۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: احتمال توقف جنگ در غزه افزایش پیدا کرده است | توافقاتی داشتیم که...

به گزارش همشهری آنلاین، حسین امیرعبداللهیان در جریان سفر به گامبیا و شرکت در پانزدهمین نشست سران کشورهای اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پانزدهمین نشست سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی با شعار توسعه پایدار کشورهای اسلامی از روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه در بانجول، پایتخت گامبیا آغاز شد و در این نشست علاوه بر مباحث مربوط به توسعه پایدار کشورهای اسلامی، مسئله توقف جنگ در غزه نیز در دستور کار جدی این نشست قرار داشت.

این دیپلمات عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ما در یک فضایی قرار داریم که احتمال توقف در غزه نسبت به گذشته قدری افزایش پیدا کرده است، اظهار کرد: علت آن رایزنی‌ها، تلاش‌ها، فشارهای افکار عمومی و مجموعه شرایط جدیدی است که رژیم صهیونیستی در صحنه منطقه‌ای و بین‌المللی با آن مواجه شده است.

وی تاکید کرد: امیدواریم حقوق ملت فلسطین مورد توجه قرار بگیرد و شرایطی فراهم شود که بتوانیم شاهد توقف جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه باشیم و شرایط در غزه برای ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه و جابجایی ساکنان غزه به سمت منازل و مناطق خود به درستی فراهم شود.

امیرعبداللهیان همچنین گفت: در نشست روز شنبه اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در موضوع رژیم صهیونیستی، حمایت از ابتکار آفریقای جنوبی و رای دیوان بین‌المللی دادگستری برای محاکمه سران رژیم صهیونیستی نیز مورد توجه قرار گرفت.

وزیر امور خارجه کشورمان در بخش دیگر صحبت‌هایش در جمع خبرنگاران با اشاره به رایزنی‌های دوجانبه خود در حاشیه این نشست تصریح کرد: در ملاقات با وزیران امور خارجه عربستان، ترکیه، اندونزی و مصر، پیگیری دیدارهای سران و نتایج توافقات آنها در ماه‌های گذشته دستور کار قرار داشت و درخصوص موضوعات منطقه‌ای با تمرکز بر مساله غزه و ضرورت توقف جنگ گفت‌وگو داشتیم.

وی در همین راستا تصریح کرد: توافقاتی داشتیم که با یک حرکت جمعی و هماهنگ برای کمک به برون‌رفت از این وضعیت در منطقه، بتوانیم حرکت کنیم.

امیرعبداللهیان گفت: با دیگر وزرای خارجه نیز در مورد مسائل دوجانبه، امور منطقه و بین‌المللی رایزنی و گفت‌وگو کردیم.

کد خبر 849234 منبع: ایسنا برچسب‌ها حسین امیرعبدالهیان اسرائیل خبر ویژه فلسطین

دیگر خبرها

  • گروسی: امیدوارم نشست اصفهان گام جدیدی برای همکاری‌ها باشد
  • اسلامی از نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای ایران بازدید کرد
  • ویدیو/ یمن چگونه معادلات منطقه را تغییر داد؟
  • ادعای دلارزدایی و قرارداد دلاری/کشور‌های اسلامی؛ از نشست‌های نمایشی تا اقدامات عملی/عملیات وعده صادق و تحول در تاریخ غرب آسیا
  • افزایش احتمال توقف جنگ در غزه
  • تاکید عربستان بر لزوم برقراری آتش‌بس فوری در غزه
  • توافقاتی بر سر حرکتی جمعی برای برون رفت از وضعیت کنونی در غزه
  • احتمال توقف جنگ در غزه افزایش پیدا کرده است
  • فشار‌ها بر اسرائیل احتمال آتش بس در غزه را افزایش داده است
  • امیرعبداللهیان: احتمال توقف جنگ در غزه افزایش پیدا کرده است | توافقاتی داشتیم که...