Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مجلس با تحقیق و تفحص از نحوه قیمت گذاری و واگذاری شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان موافقت کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، در ادامه جلسه علنی بعدازظهر امروز سه شنبه 2 بهمن گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد ضرورت تحقیق و تفحص از نحوه قیمت گذاری و واگذاری شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در دستور کار قرار گرفت که نمایندگان با 134 رای موافق، 25 رای مخالف و یک رای ممتنع از مجموع 200 رای با این تقاضا موافقت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

صدیف بدری، نماینده مردم اردبیل به عنوان یکی از متقاضیان این تحقیق و تفحص گفت: شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با معیشت مردم منطقه مغان ارتباط مستقیم دارد و تغییرات معناداری را در زندگی مردم به وجود آورده است ولی سازمان خصوصی سازی در نحوه واگذار این شرکت ظلم کرده است و این واگذاری سرنوشت شرکت را همانند شرکت نیشکر هفت تپه و ماشین سازی تبریز می کند و بحران اقتصادی به وجود می آورد.

 

وی اظهار داشت: بررسی های ما نشان می دهد که قیمت زمین های زراعی این شرکت بیش از سه هزار میلیارد تومان برآورد می شود و این بررسی ها را وزارت اطلاعات نیز تایید می کند.

 

بدری بیان کرد: در حال حاضر بیش از هفت میلیون ساختمان بین 10 تا 13 هزار رأس گاو، 210 دستگاه وسیله نقلیه و 240 میلیون متر مکعب حقابه به این شرکت اختصاص دارد.

 

وی تصریح کرد: ارزش تاسیسات، وسایل نقلیه و کارخانجات بنگاه مزبور باید به قیمت روز محاسبه شود و به 27 هزار هکتار از اراضی زراعی کشور جمع زده شود تا به میزان افتخارات وزرای اقتصادی و کشور و رییس سازمان خصوصی سازی اضافه شود.

 

نماینده مردم اردبیل با بیان اینکه قیمت کارشناسی این شرکت بالغ بر سه هزار و 800 میلیارد تومان برآورد شده است، گفت: در حال حاضر این شرکت با 1700 میلیارد تومان فروخته شده است. ما معتقدیم اگر قرار است واگذاری این انجام شود سهام باید به خود مردم منطقه فروخته شود.

 

وی خاطرنشان کرد: این گونه واگذاری نوعی غارت ملی و فاجعه ملی است، قطعا قوه قضاییه و نمایندگان مجلس باید به این مسئله ورود کنند و مانع از به یغما رفتن این ثروت ملی شوند.

 

این تقاضای تحقیق و تفحص دارای چهار محور با عناوین زیر است:

بررسی نحوه قیمت گذاری به تفکیک زمین- کارخانجات- ماشین آلات و غیره بررسی اهلیت خریدار بررسی توان خریداران در اداره، افزایش سرمایه و آوردن تکنولوژی جدید بررسی اختلافات دیرینه عشایر بر سر مالکیت واگذاری مذکور/

 

 

 

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی خبرگزاری شبستان انقلاب اسلامی کانون های فرهنگی هنری مساجد هرمزگان حادثه پلاسکو پلاسکو ساختمان پلاسکو مسجد تحقیق و تفحص نمایندگان مجلس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۴۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند

محمد کرمی در جلسه بررسی فرصت‌های سرمایه گذاری سیستان‌وبلوچستان اظهارکرد: وظیفه ستاد اقتصادی، طراحی بخش‌های مختلف اقتصادی است که به ما راه توسعه، توانمندسازی و روش‌های اقتصادی را نشان دهد و در این زمینه باید سیاست گذاری کند.

وی با بیان اینکه ستاد اقتصادی باید نحوه مشارکت مردم و روش اجرا را سیاست‌گذاری و بر روی راهبردهای اصلی تمرکز داشته باشد و تبیین کند، افزود: باید به جذب سرمایه و سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان کمک کنیم و آنها را پای کار پروژه‌های بزرگ این استان بیاوریم و با فروش سهام، مشارکت مردم را در طرح های اقتصادی افزایش دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: دانش آموزان و دانشجویان را باید در قالب تعاونی‌ها و شرکت‌های دانش بنیان در طرح‌ها و پروژه‌های اقتصادی مشارکت دهیم و این امر باید به سرعت توسعه پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۵۴ درصد از دانشجویان استان در رشته‌های علوم انسانی در حال تحصیل هستند و در بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله کشاورزی، شیلات، تجارت، معادن و صنایع فرآوری با کمبود و فقدان طراح متخصص و نخبه مواجه هستیم.

کرمی تصریح کرد: شرکت‌هایی داریم که تولیدات کم ولی ارزآوری زیاد برای سیستان و بلوچستان دارند و باید روی این شرکت‌ها سرمایه‌گذاری ویژه شود.

وی ادامه داد: در بخش کشاورزی و داروهای گیاهی کارخانه‌ای برای فرآوری داروهای گیاهی در سیستان و بلوچستان نداریم و این محصول به صورت خام در بازار عرضه می‌شود، باید این سرمایه در استان فرآوری شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: باید جوانان و دانش آموزان را توانمند و ذهن‌های آنان را برای توسعه طرح‌های اقتصادی آماده کنیم، زیرا بخشی از ایده‌ها خیال پردازی است که توسط ذهن دانش آموزان صورت می‌گیرد و به مرور زمان تبدیل به محصول می‌شود.

وی بیان کرد: به فضل الهی و توکل بر خداوند شرایط حال حاضر را تغییر می‌دهیم و یقین داریم با عنایت‌های الهی این امر شدنی است.

کرمی با تاکید بر اینکه کاری که با تلاش انجام می‌شود با دعا حل نمی‌شود، افزود: خداوند متعال راه حل را برای ما مشخص کرده و به همین دلیل است که پیامبر گرامی می‌فرماید؛ «کار، تلاش و کوشش عبادت است» و کارمندان زمانی که به یاد و در راه خدا و مردم کار و تلاش می‌کنند در واقع عبادت و عمل صالح انجام دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • موافقت مجلس با جدول مربوط به هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی
  • دومین جلسه مجلس برای بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ آغاز شد
  • تأکید نماینده مردم شهرستان بروجن بر تصویب و اجرایی شدن تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیرو
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس