Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا ترقی در گفتگو با مهر با اشاره به طرح استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: نقاط مثبت این طرح بسیار کمتر از نقاط منفی آن است و ما در حزب موتلفه اسلامی نیز مخالف این طرح هستیم. 

وی همچنین در توضیح نگاه منفی این طرح افزود: یکی از نقاط منفی آن این است که با سیاست‌های کلی نظام که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است، منافات دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دومین نکته منفی آن این است که نقش شهرستان‌ها را در مشارکت سیاسی انتخابات کاهش می‌دهد و در عین حال باعث ایجاد مشکلات قومیتی در کشور هم می‌شود.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی همچنین ضمن اشاره به موضوعات پشت پرده این طرح گفت: در موضوع استانی شدن انتخابات یک سری بندها و تبصره‌هایی هست که به بهانه این موضوع در قانون انتخابات اضافه شده است و بسیار مهم تر از بحث استانی شدن انتخابات است و آن نفی نظارت استصوابی شورای نگهبان است.

وی افزود: نکته دیگر آن است که در این طرح گفته‌اند، همه التزام عملی به اسلام دارند و تنها کسانی که این موضوع را فسق کنند، باید حذف شوند. این اصل خود اظهاری است که موضعی اشتباه است. افرادی که این طرح را داده‌اند، تلاش کرده‌اند با ظرافت خاصی نظارت استصوابی شورای نگهبان را حذف کنند و تنها اسم آن را استانی شدن انتخابات گذاشته‌اند.

ترقی همچنین ضمن پاسخ به برخی موافقین استانی شدن انتخابات گفت: برخی امروز می‌گویند که اگر انتخابات استانی شود، افرادی با تخصص بالا به مجلس راه خواهند یافت که این نظر اشتباه است زیرا تنها کسانی به مجلس راه خواهند یافت که پایگاه اجتماعی خوبی دارند و در رسانه‌ها مطرح‌تر هستند. این موضوع باعث ورود افراد متخصص به مجلس نخواهد شد.

وی در پایان گفت: امروز ایراد به تبصره و جزئیات طرح استانی شدن انتخابات است که برخی افراد به بهانه آن می‌خواهند، مسیر انتخابات را تغییر دهند.

کد خبر 4518617

منبع: مهر

کلیدواژه: حزب موتلفه اسلامی حمیدرضا ترقی شورای نگهبان طرح استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۲۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ابراهیم عزیزی نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: انتخابات جلوه‌ای از تحول‌گرایی و تعیین سرنوشت مردم به خواست خودشان است.

وی در گفتگو با ایسنا،انتخابات را جلوه‌ای از امیدآفرینی دانست و افزود: مردم با بهره‌گیری از تجارب گذشته برای آینده زندگی خودشان تصمیم‌گیری می‌کنند از مردم می‌خواهیم با همان نگاه جریان‌شناسی و موقعیت‌شناسی و زمان‌شناسی در دور اول، در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت داشته و به کامل شدن مجلس کارآمد کمک کنند.

نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مردم براساس شناخت از کاندیداها افراد با صلاحیت و باتجربه و دارای شناخت را انتخاب کنند تا در نهایت نمایندگان بتوانند مجلسی کارآمد تشکیل داده و به مردم خدمت کنند.

عزیزی در پایان از مردم به ویژه از مردم شیراز و ورزقان برای حضور در دور دوم مجلس دوازدهم دعوت کرد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903086

دیگر خبرها

  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • تنور داغ رقابت انتخاباتی ۴ کاندیدای مجلس در کرمانشاه زیر بارش‌ها
  • راند دوم
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • رونمایی از لیست‌های انتخابات؛ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • مناظره کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • دیدگاه‌های انتخاباتی برخی کاندیداهای مجلس دوازدهم: مردم باید قوی شوند