Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-07@15:54:21 GMT

ورود فناوری تشخیص چهره به دنیای حیوانات

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۸۲۴۴۳

ورود فناوری تشخیص چهره به دنیای حیوانات

ظرف غذای حیوانات خانگی با تجهیز به فناوری تشخیص چهره طراحی شد. دستگاه هوشمند Mookkie تصویر حیوان را اسکن کرده و پس از تأیید به وسیله هوش مصنوعی، اجازه دسترسی به غذا را صادر می کند. بیتا میرعظیمی

در قسمت جلویی این دستگاه هوشمند، یک دوربین پیشرفته قرار گرفته است تا تصویری از حیوان موردنظر را ثبت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصویر ثبت شده به وسیله هوش مصنوعی اسکن شده و پس از تأیید به طور اتوماتیک در آن باز شده و اجازه مصرف غذا را صادر می کند.

این سیستم به منظور اطمینان از مصرف غذا توسط حیوان خانگی با فناوری تشخیص چهره پیوند خورده و اجازه دسترسی به غذا را تنها در صورت تأیید چهره واقعی حیوان صادر می کند. به محض شناسایی چهره حیوان موردنظر، در این سیستم باز شده و حیوان به راحتی می تواند از غذای داخل آن استفاده کند.

این دستگاه به کمک وای فای، تصاویر و فیلم های ضبط شده را به تلفن همراه کاربران با سیستم عامل های Android و ios ارسال کرده و این امکان را برای آن ها فراهم می کند تا فیلم حیوان خانگی خود را در حال غذا خوردن مشاهده کنند. لنز این دوربین، عریض طراحی شده است تا تصویر واضحی از باقی مانده غذای حیوان را ثبت کند.

کاربران می توانند با مشاهده فیلم های ثبت شده از باقی مانده غذای حیوان، وضعیت سلامت و علاقمندی های غذایی وی را رصد کنند. این سیستم، غذای حیوان را تازه نگه داشته و مانع از ورود حیوانات موذی از جمله پشه و مگس به داخل می شود. این ظرف غذای هوشمند در عین حال با رصد چهره واقعی حیوان خانگی، اجازه دسترسی به غذا را به دیگر حیوان ها را نمی دهد. این سیستم هوشمند به دلیل تجهیز به دستیار صوتی گوگل، با فرمان صوتی کاربر نیز باز و بسته می شود.

ظرف غذای حیوان خانگی Mookkieدر حال حاضر در سایت کیک استارتر پیش فروش شده و پیش بینی می شود در ماه سپتامبر سال 2019 با قیمتی برابر 189 دلار به بازارهای جهانی عرضه شود.

 

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۲۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ربات‌ها به «هوش طبیعی» ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، پژوهشگران شرکت دانش بنیان «اوپتران مایند» «Opteran Mind» در مدت یک دهه، با سعی در درک چگونگی عملکرد مغز حشرات، بررسی کردند حشرات چگونه جهان را می‌بینند، راه خود را پیدا می‌کنند، مسیریابی می‌کنند و به جهان واکنش نشان می‌دهند.

پیشرفت «هوش طبیعی»

آن‌ها یافته‌های به دست آمده را به الگوریتم تبدیل کرده و آن را «هوش طبیعی» نامیدند. این پژوهشگران معتقدند این الگوریتم می‌تواند نحوه عملکرد خودمختاری را کاملا تغییر دهد و آن را کاربردی‌تر و کارآمدتر کند.

«دیوید راجان» «David Rajan» مدیر عامل اوپتران می‌گوید: حشراتی مانند زنبور‌های عسل یک میلیون نورون دارند که این میزان در انسان حدود ۸۶ میلیارد نورون است، اما سیستم‌های مرکزی آن‌ها دقیقا در همین تعداد قرار دارند. آن‌ها دنیا را می‌بینند، خود را در فضا محلی می‌کنند و حتی می‌توانند تا ۱۰ کیلومتر را با صرف انرژی چند میکرو وات حرکت کنند.

اگر واقعا می‌خواهید خودمختاری پیشرفته را ببینید، لازم نیست به شرکت‌های فناور دنیا بروید کافیست سری به باغچه بزنید.

این شرکت قصد دارد طی ماه‌های آینده، سیستم خود را با عملکرد‌های اضافی مانند جلوگیری از برخورد بهبود بخشیده و تا سال آینده، الگوریتم‌های تصمیم گیری را ادغام کرده تا ماشین‌ها بتوانند وظایف را اولویت بندی کنند.


راجان تاکید کرد: این تنها شروع کار است چرا که این شرکت در حال حاضر به دنبال کاربرد‌های تجاری مختلف در بخش‌های مختلف از جمله لجستیک، خودرو، معدن، امنیت و و غیره است.

مشارکت عمده برای پیشرفت رباتیک انبار

این شرکت که اکنون ۴۵ کارمند دارد، به سرعت در حال رشد است و به زودی فناوری خود را در ربات‌های پیشرفته انبارداری شرکت آلمانی «سیفلاگ» «Safelog» بکار گیرد.

علاوه بر این، فناوری اوپتران از سیستم‌های موجود متفاوت عمل می‌کند چرا که نیازی به آموزش گسترده در مجموعه داده‌های بزرگ قبل از استقرار ندارد. الگوریتم‌ها ذاتی هستند و آن‌ها را قادر می‌سازند تا به طور مستقل در محیط حرکت کنند و بدون نیاز به جمع آوری و آموزش مداوم داده‌ها در یک مرکز داده، با تنوع پویا سازگار شوند.

راه اندازی یک وسیله نقلیه هدایت شونده خودکار (AGV) در یک انبار به طور معمول، کار زیادی می‌برد. اپراتور‌ها باید قبل از اینکه به ربات‌ها اجازه حرکت در انبار را بدهند، کل تاسیسات را به دقت اسکن کنند و با داده‌های زیادی سروکار داشته باشند. کاری که اوپتران مایند انجام می‌دهد این است که به طور قابل توجهی فرآیند راه اندازی را ساده می‌کند.

«چارلی رنس» «Charlie Rance»، مدیر تولید این شرکت، می‌گوید: تنها کاری که اوپراتور باید بکند تنظیم سرعت ربات است و همین. ما در حال ایجاد راه حلی هستیم که به AGV‌ها اجازه می‌دهد به طور مستقل در یک نظر از محیط نقشه برداری کنند، بنابراین زمان تنظیم بسیار سریع است و می‌توانید آن را با بقیه AGV‌های خود به اشتراک بگذارید. می‌توانیم با حذف زیرساخت‌های ثابت، دیگر نیازی به بازتابنده یا کد QR نداشته باشیم. ما سیستم را با هزینه کمتر نگه می‌داریم.

این شرکت همچنین در حال عقد قرارداد‌های تجاری در حوزه کاربرد‌های پهپاد‌های امنیتی داخلی در بازار مصرف و همچنین پیاده سازی در بخش معدن و خودرو است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابهام در مورد شرکت چینی تامین کننده VAR/ تخصص در بیلیارد و تنیس!
  • نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور
  • عملیات خطرناک نجات حیوانات خانگی هنگام فوران آتشفشان + فیلم
  • تجهیز ربات‌ها به «هوش طبیعی» ممکن شد
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • خرید دستگاه تصفیه آب خانگی با خدمات طلایی شرکت آبگونه
  • مایکروسافت استفاده از هوش مصنوعی برای پلیس آمریکا را ممنوع کرد
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»