Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ علیرضا رحیمی نماینده تهران و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به جو موجود در کشور برای عدم تصویب لوایح چهارگانه FATF گفت: چند موج مخالفت نسبت به لوایح چهارگانه انجام شد و اشتباه استراتژیک مخالفان هم این بود که مخالفت‌ها را به کف خیابان کشاندند.

او ادامه داد: لوایح چهارگانه بحث‌های کارشناسانه فنی داشت و مخالفان و موافقان در این راستا استدلال‌هایی داشتند و استدلالهایشان هم در جلسات رسمی مطرح می‌شد و هیچ فضای بسته‌ای نبود که محدودیتی برای مخالف یا موافقی وجود داشته باشد و بر اساس مکانیزم قانون گذاری هم تصمیم نهایی با مجلس شورای اسلامی است و در موارد اختلاف میان شورای نگهبان و مجلس، مجمع تصمیم می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این عضو هیات رئیسه مجلس تاکید کرد: زمانیکه موضوعات تخصصی و استراتژیک کشور را به تلویزیون، کف خیابان و بازار کشاندیم نباید انتظار داشته باشیم که فضا، فضای تخصصی باشد. متاسفانه در حال حاضر فضا هیجانی و مخالفت‌ها با این لوایح کاملا سیاسی شده است.

رحیمی گفت: مخالفان علاوه بر اینکه موضوع را به حوزه علمیه کشانده اند که دیدیم حتی بعد از مخالفت مراجع پالرمو و CFT در مجلس رای آورد. از نظر حاکمیتی نظر یک مرجع برای ما مهم است و آن نظر رهبری است و اگر ایشان مخالفتی داشتند نظر خود را صراحتا اعلام می‌کنند. اما ایشان صراحتا تصمیم را بر عهده مراجع قانون گذاری کشور گذاشتند.

او تاکید کرد: بنابراین به نظر می‌رسد با هیجانی کردن مخالفت‌ها انحرافی از تصمیم استراتژیک برای کشور اتفاق افتاده که امیدواریم در مجمع تشخیص مصلحت نظام این انحراف جبران شود و با یک نگاه مصلحت آمیز به مصالح ملی و نیاز کشور این لوایح هم تصویب شود و هم زمان بندی که ایران تعهد داده رعایت شود.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ادامه داد: لوایح چهارگانه هم نیاز اقتصادی کشور و هم نیاز سیاسی و مناسبات بین المللی ما است و اگر آقای ظریف دلسوزانه از این لوایح دفاع می‌کنند و برای تصویب آن تلاش می‌کنند برای باز کردن فضای بین المللی به روی ایران است.

رحیمی در پاسخ به اینکه آیا CFT در مجمع به تصویب می‌رسد، گفت: مجمع تشخیص مصلحت حتی مواردی که خلاف شرع هم بوده بنا بر مصلحت در کشور تصویب کرده است و مبنای تشخیص مصلحت نه قانون اساسی است و نه شرع؛ بلکه مصلحت نظام است. اما حتما به قانون اساسی، مسایل شرعی و چارچوب‌ها توجه دارند، اما اگر CFT ملاحظاتی داشته باشد که جنبه اختلافی ایجاد کند به نظر من مجمع تشخیص این اختیار را دارد که بنا بر تشخیص مصلحت نظام تصویب کند و از این فضای هیجانی عبور کنیم.

وی ادامه داد به احتمال ۷۰ تا ۸۰ درصد سی اف تی در مجمع تشخیص مصلحت نظام به تصویب می‌رسد.   منبع: اعتماد آنلاین

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 علیرضا رحیمی مجلس شورای اسلامی پالرمو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۲۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان خواستار بازگشت افغانستانی‌های مقیم خارج به وطنشان شد

صفحه ارگ با نشر خبرنامه ای گفت مولوی عبدالکبیر، معاون سیاسی ریاست الوزراء با عبدالظاهر قدیر، معاون ولسی جرگه و نماینده مردم ننگرهار در اداره پیشین در دفتر کاری اش در قصر سپیدار دیدار کرد.

حاجی عبدالظاهر قدیر تأمين امنیت سراسری از سوی حکومت سرپرست را مورد تقدیر قرار داد. 

حاجی عبدالظاهر قدیر پیشنهادات خویش را با معاون سیاسی ریاست الوزراء مطرح ساخت و بر وحدت میان افغانستانی ها و تقویت همکاری میان حکومت و‌ ملت تأکید ورزید.

از سویی هم مولوی عبدالکبیر، معاون سیاسی ریاست الوزراء گفت که حکومت سرپرست مسئولیت حفاظت از حرمت و عزت تمام افغانستانی ها را دارد و زندگی تمام افغانستانی ها در افغانستان مصئون می باشد.

مولوی عبدالکبیر از تمام افغانستانی های مقیم خارج خواست که به کشور برگردند و در وطن خود زندگی با عزت نمایند.

معاون سیاسی ریاست الوزراء گفت که دروازه کشور به روی تمام افغانستانی ها باز می باشد و از مشورت ها و پیشنهادات هموطنان استقبال می‌کنند.

پیش از این در آبانماه سال گذشته سخنگوی کمیسیون تماس با شخصیت‌های افغانستان گفته بود: «۶۸۰ نفر از کشورهای مختلف به افغانستان بازگشته‌اند».

وی تصریح کرد در میان افراد بازگشته به افغانستان مقامات حکومت پیشین در سطح وزرا، معاونان و مقاماتی از ارگان‌های امنیتی و اطلاعاتی حضور دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • اینجا تهران است بە وقت اقلیم کردستان / اهمیت سفر بارزانی بە ایران
  • فیلم| مخالفان سیاست‌های نتانیاهو خیابان‌ها را بستند
  • فیلم/ مخالفان نتانیاهو خیابان‌ها را بستند
  • مخالفان سیاست‌های نتانیاهو خیابان‌ها را بستند + فیلم
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • ببینید | مخالفان سیاست‌های نتانیاهو خیابان‌ها را بستند
  • مجمع وارس ۱۴۰۳ | چه میزان سود تصویب شد؟
  • طالبان خواستار بازگشت افغانستانی‌های مقیم خارج به وطنشان شد
  • فیلم| اقدام عجیب دو جوان؛ نصب تلویزیون بزرگ در صندوق عقب ۲۰۶ و تماشای فوتبال وسط خیابان!