Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، منصور ستوده پیش از ظهر چهارشنبه در بازدید از سد کلان و تصفیه خانه و خط انتقال آب شرب شهرستان ملایر بابیان اینکه تصفیه خانه آب شهر ملایر توسط بخش خصوصی و به روش BOT درحال ساخت است، گفت: مبلغ سرمایه گذاری اولیه این پروژه ۴۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی مدت ساخت این پروژه را ۲ سال اعلام کرد و با بیان اینکه دوره بهره برداری از این پروژه نیز ۲۵ سال است، گفت: عملیات اجرایی این طرح تاکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستوده با بیان اینکه طول خط انتقال آبرسانی از سد کلان به شهرستان ملایر ۳۸ کیلومتر است که اجرای ۳۵ کیلومتر آن به پایان رسیده، افزود: ظرفیت سالانه حجم آب تصفیه شده این پروژه ۱۲ میلیون متر مکعب خواهد بود که با اجرای خط انتقال آب و احداث مخازن آب داخل شهر به ظرفیت ۲۰ هزار مترمکعب عهده دار تامین آب شرب شهر ملایر می شود.

ستوده بااشاره به اینکه تصفیه خانه ملایر با یک مدول و دو خط جریان ۳ قادر به تصفیه ۵۰۰ لیتر در ثانیه و حجم کل ۱۲ میلیون متر مکعب در سال آب شرب این شهرستان از سد کلان بوده که در پائین دست سد کلان در حال ساخت است، افزود: سد کلان ملایر تامین آب شرب و بهبود یک هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی جنوب شهر ملایر را به عهده دارد.

وی همچنین در ادامه این بازدید در جمع خبرنگاران به سایر پروژه های سد سازی در استان همدان اشاره و بیان کرد: طرح ساخت تصفیه خانه شهرستان تویسرکان با بیش از ۵۰ درصد پیشرفت به روش BOT و با همکاری بخش خصوصی و با اعتباری حدود ۲۰ میلیارد تومان در حال اجرا است و در حال حاضر ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

ستوده با اشاره به مزیت های استفاده از روش BOT و مشارکت بخش خصوصی در اجرای طرح های مختلف عمرانی گفت: تاخیر در روند امور اجرایی در روش BOT به ضرر سرمایه گذار بخش خصوصی تمام می شود و به همین دلیل سرعت اجرای طرح در این روش بیشتر می شود.

وی بابیان اینکه تصفیه خانه سد سرابی پس از آغاز به کار می تواند ۳۱۵ لیتر در ثانیه آب تصفیه شده را ازطریق خط انتقال آب به مخزن بهشت زهرای تویسرکان  بدهد که این میزان یک و نیم برابر نیاز شهر تویسرکان و سرکان و پاسخگوی دو برابر جمعیت کنونی این شهرها در افق ۱۴۱۰  است از پیشرفت ۹۷ درصدی طرح خط انتقال آب سد سرابی به مخزن شهر تویسرکان خبر داد و گفت: برای اجرای این طرح تا کنون ۲۰ میلیار تومان هزینه شده است.

ستوده همچنین پیشرفت فیزیکی سد گرین شهرستان نهاوند را ۱۰ درصد عنوان کرد و گفت: این سد برای مصرف آب شرب بوده و برای تامین نیاز آبی شهرستان استفاده می شود و حق آبه کشاورزی همانند روال گذشته تامین بوده و هیچ تغییری نخواهد کرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان به انتقال پساب فاضلاب شهر همدان به نیروگاه شهید مفتح نیز اشاره کرد و افزود: طول این خط لوله ۴۴ کیلومتر است که از تصفیه‌خانه فاضلاب همدان آغاز و به نیروگاه شهید مفتح منتهی می‌شود.

ستوده اضافه کرد: سد مخزنی خرمرود نیز با حجم مخزن ۸ میلیون متر مکعب به منظور تأمین آب شرب منطقه خرمرود، به میزان یک میلیون و ۳۲۰ هزار متر مکعب شرب و یک میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب صنعت و یک میلیون و ۴۰ هزار متر مکعب سهم محیط زیست توسط سرمایه گذار بخش خصوصی از طریق مجوز ماده ۵۶ در حال احداث است.

کد خبر 4521428

منبع: مهر

کلیدواژه: تصفیه خانه فاضلاب شرکت آب منطقه ای همدان ملایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۳۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه زمان آغاز فعالیت‌های پروژه روستایی را از تیرماه سال ۱۴۰۱ در دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع) در حال انجام است. وخدماتی که در دو سال گذشته در حوزه محرومیت‌زدایی انجام شده معادل اقدامات ۱۵ سال گذشته است.
داودی با اشاره به اینکه دو پروژه آبرسانی مجتمع امام علی (ع) یک و دو برای شهرستان کرمانشاه در حال اجرا است گفت: وی با اشاره به اینکه آبرسانی به ۳۲۵ روستا در استان آماده افتتاح و بهره‌برداری است

وی افزود: از این تعداد ۲۱۰ روستا در قرارگاه محرومیت‌زدایی توسط سپاه و ۱۱۵ روستا در قالب پروژه ملی و روستایی اجرا شده که طی یک یا دو ماه آینده افتتاح می‌شوند.

وی گفت: در حوزه آبرسانی روستایی تاکنون ۶۲۵ کیلومتر لوله گذاری و ۱۵۳ باب مخزن، ۴۹ باب ایستگاه پمپاژ احداث و ۴۶ چاه حفر شده و در مجموع ۴۵ هزار نفر از آب شرب بهره‌مند خواهند شد.

داودی با اشاره به اینکه دو پروژه آبرسانی مجتمع امام علی (ع) یک و دو برای شهرستان کرمانشاه در حال اجرا است افزود: پروژه مجتمع امام علی (ع) یک، یک حلقه چاه عمیق حفر، ۲۱ باب مخزن و پنج باب ایستگاه پمپاژ احداث و ۸۰ کیلومتر لوله گذاری انجام شده است.

وی با بیان اینکه با افتتاح این پروژه بیش از ۲۰۰۰ هم استانی از آب شرب پایدار بهره‌مند خواهند شد گفت: این روستاییان هیچ نوع دسترسی به آب آشامیدنی نداشتند و تاکنون آبرسانی سیار داشته یا از چشمه‌های محلی غیربهداشتی استفاده کرده‌اند و اکنون برای نخستین بار از آب سالم و شبکه آب و خطوط انتقال منتفع می‌شوند.
داودی با بیان اینکه این روستا‌ها آخرین روستا‌های شهرستان کرمانشاه منتهی به شهرستان اسلام‌آباد غرب هستند افزود: از ۱۸ روستای مذکور هشت روستا امروز از آب شرب بهره‌مند شدند و آبرسانی به ۱۰ روستای دیگر نیز تا پایان اردیبهشت افتتاح خواهد شد؛ که با افتتاح این طرح‌ها بیش از دوهزار هم استانی برای نخستین بار از آب سالم و شبکه آب شرب پایدار بهره‌مند شدند؛ که هیچ نوع دسترسی به آب آشامیدنی نداشتند و آبرسانی سیار یا از چشمه‌های محلی غیربهداشتی استفاده کرده‌اند.
وی مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب کرمانشاه ۱۴۰۴ وارد مدار می‌شود گفت: که در واقع یکی از پروژه‌های مهم و مطالبات جدی این کلانشهر محسوب می‌شود که از نظر مسائل بهداشتی، زیست محیطی و صنعتی بسیار اثرگذار خواهد بود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: تصفیه فاضلاب ۳۲۴ هزار نفر از جمعیت شهر کرمانشاه در مدول شمالی این تصفیه خانه در حال انجام است و نیاز کرمانشاه این است که دو تصفیه خانه ۴۰۰ هزار نفری نیز ساخته شود.
وی عنوان کرد: اکنون مدول دو تصفیه خانه فاضلاب با ظرفیت ۴۰۰ هزار نفر در حال ساخت است و آخرین تکنولوژی‌های جهان در حوزه تصفیه فاضلاب با بالاترین امکانات در آن استفاده خواهد شد.
داودی با اشاره به اینکه ظرفیت این تصفیه‌خانه ۶۷ هزار مترمکعب در شبانه‌روز است و بخش‌هایی از کرمانشاه را تحت پوشش قرار می‌دهد گفت: ساخت این تصفیه خانه در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ شروع شده و با توجه به اینکه مصوبه سفر رئیس جمهور بوده و اعتباری به آن تخصیص داده شده اکنون ۲۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

دیگر خبرها

  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاظلاب بندرعباس
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • اجرای طرح‌های عمرانی بیمارستان شهید گنجی برازجان
  • پیش‌بینی ۱۶۷ حوزه اخذ رای در مرحله دوم انتخابات ملایر
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • آماده سازی شبکه های آبرسانی البرز برای ورود به تابستان ۱۴۰۳
  • پیشرفت فیزیکی ۹۲ درصدی پل سفیدرود
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • هشدار مشاور قالیباف درباره بازگشت گشت ارشاد به خیابان ها /یک واقعه فیزیکی برنامه ریزی شده در کف خیابان؟!