Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-27@00:48:47 GMT

مسئولان به‌دنبال مباحث حاشیه‌ای نباشند

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۸۳۵۶۱

مسئولان به‌دنبال مباحث حاشیه‌ای نباشند

به گزارش ایکنا از قم، آیت‌الله مکارم شیرازی امروز سوم بهمن ماه در درس خارج فقه خود در مسجد اعظم با انتقاد شدید از سخنان رئیس جمهور در مورد حجاب و فضای مجازی گفت: اخیرا وی چند جمله در مورد حجاب و فضای مجازی گفت که هر دو زننده بود؛ مسئله حجاب جزء مسائل ضروری همه مذاهب اسلامی است.
این مرجع تقلید افزود: رئیس جمهوری که قسم خورده  پاسدار و حافظ ارزش‌های اسلامی باشد باید به قسم خود پایبند باشد زیرا ما اگر این همه شهید و جانباز دادیم، برای همین ارزش‌ه بوده و اگر به قول غربی ها در منطقه اولین قدرت هستیم، به خاطر اثر اسلام است و این را باید حفظ کرد، شما رئیس جمهوری اسلامی هستید؛ نه رئیس جمهور کشور دموکراتیک سکولار.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مفسر قرآن ادامه داد: درباره فضای مجازی هم بپرسید ببینید چقدر مفاسد از همین مسئله پیدا شده است؛ ما نمی‌گوئیم دنبال ابزار نو نباید برویم ولی نباید چشم و گوش بسته دنبال آن برویم. من خودم از برخی قضات شنیدم که اکثر طلاق‌ها برای وسوسه های فضای مجازی است و اکثر بدآموزی و انحرافات و آلودگی ها ناشی از همین است البته ما نمی گویئم حذف کنید ولی باید اصلاح کنید.
آیت‌الله مکارم شیرازی افزود: ایشان می‌گوید مردم وقتی چیز خواستند نباید جلوی خواست آنان ایستاد و خودشان می فهمند اگر این منطق درست است پس باید در دادگستری و دادگاه را ببندیم بنابراین معلوم است افراد خطاکاری هم وجود دارند.
وی با تاکید بر اینکه ایشان باید اشتباهات خود را اصلاح کند نه اینکه دنبال یکی از اصول سیاست برود و آن اینکه اگر در یک جا مسئله بغرنجی پیدا شد سراغ مسائل حاشیه ای بروید تاکید کرد: الان که این مشکلات اقتصادی وجود دارد، مسئولان سراغ مباحث حاشیه‌ای می روند .
ایشان افزود: در دنیای امروز هیچ قانون درستی حاکم نیست و همه دنبال حفظ منافع خود هستند؛ در فرانسه این همه تظاهرات رخ داده ولی صدایی بلند نمی‌شود ولی اگر یکدهم آن در ایران بود چه سر و صدایی راه می‌انداختند بنابراین باید دنیا را بشناسیم و باید خود راقوی کنیم تا دشمنان نتوانند به ما آسیب برسانند.
وی همچنین با اشاره به حدیثی اخلاقی از پیامبر در تفسیر احسان گفت: احسان این است که خدا را طوری عبادت کنید که گویی را می‌بینید و اگر او را نمی‌بینید بدانید او شما را می‌بیند لذا این مسئله سبب گسترش نیکوکاری می‌شود.
مکارم با بیان اینکه احسان در قرآن کریم هم  در آیات متعدد آمده است بیان کرد: مومنان چون ایمان به حضور و علم خداوند در همه جا دارند اعمال آنان هم نیک است ولی کسانی که ایمان ضعیف دارند به خیلی از کارها آلوده می‌شوند.
وی با بیان اینکه باید گسترش نماز صبح در مساجد هم انجام شود و برنامه‌ریزی برای این کار صورت بگیرد تاکیدکرد: ناآرامی‌ها به خاطر خلاف‌کاری هاست وگرنه یاد خدا و اعمال نیک سبب آرامش انسان است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قرآن ایکنا مکارم درس خارج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۳۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پرورشی آموزش و پرورش: اجرای طرح عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / «دخترانی که پای روایت ما نباشند، پای روایت دشمن می‌نشینند»

به گزارش صدای ایران به نقل از روابط عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، حجت الاسلام پورثانی در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است گفت: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است.


معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند.


حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه قطعا اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد، دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی‌نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود گفت: ما باید اردو‌هایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماما به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آنها شادی کنند؟ ما نیاز به فضا‌های مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس، دختر را کالایی مصرفی می‌بیند، اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزیین می‌کند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ماست؛ گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجراست.

حجت‌الاسلام پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛ در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل‌ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی‌عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

دیگر خبرها

  • شهر اسلامی را با درآمد حلال اداره می‌کنیم/ مسئله اصفهان‌ستیزی باید در سطوح عالی دنبال شود
  • مسئولان نظام به بیمه و امنیت شغلی کارگران توجه کنند
  • بیمه و امنیت شغلی کارگران مورد توجه مسئولان قرار گیرد
  • متدینین در مسئله عفاف و حجاب، منطقی بحث کنید
  • رد پای لابی صهیونیستی در هیاهوی دوباره خارج نشینان | توماج، اسم رمز فراموشی فاجعه غزه
  • معاون پرورشی آموزش و پرورش: اجرای طرح عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / «دخترانی که پای روایت ما نباشند، پای روایت دشمن می‌نشینند»
  • اجرای طرح عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / «دخترانی که پای روایت‌ ما نباشند، پای روایت دشمن می نشینند»
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • خواسته‌های خانواده‌های شهدای تنگستان با جدیت دنبال می‌شود
  • مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند