Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید ملکی، کارشناس پژوهش بنیاد ایران شناسی آذربایجان غربی، در گفت وگو با ایکنا از آذربایجان غربی، با اشاره به اینکه بنیاد ایران‌شناسی نهاد پژوهشی و تحقیقی وابسته به نهاد ریاست جمهوری بوده و شعب‌های آن در بیش از 17 مرکز استان فعال است، متذکر شد شعبه آذربایجان غربی، با درخواست استاندار وقت در سال 1378 برای پیشبرد اهداف پژوهشی در استان تاسیس شده است و رئیس هیئت امنای بنیاد ایران‌شناسی در هر استان، مقام عالی استان یعنی استاندار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: ايران، به گواهی تمامی صاحبنظران، از ديرباز تا به امروز خاستگاه و جولانگاه يكی از غنی‌ترين و كهن‌ترين تمدن‌های جهان بوده و در دوران چندين هزار ساله خود، همواره در حال گسترش و بالندگی بوده و پايدار و استوار و سرافراز باقی مانده است، در این راستا آذربایجان غربی یکی از استان‌های ایران است که در آن تاریخ، فرهنگ و ادب با قدمتی بس کهن موج می‌زند و بنیاد ایران‌شناسی شعبه استان می‌تواند برای رسیدن به این مقاصد، مامن تحقیقی مطمئن و مرجع باشد.
ملکی با اشاره به اینکه در بنیاد بانک‌های متعددی وجود دارد، بیان کرد: این بنیاد دارای بانک‌های اطلاعاتی از جمله بانک فرهیختگان استانی، که به معرفی مشاهیر و مفاخر استان همراه با آثار و شرح حال زندگی می‌پردازد، بانک اسناد و نسخ خطی که شامل 15 هزار نسخه خطی شامل اسناد مجلس شورای اسلامی و سایر اسناد، بانک عکس‌های قدیمی و نایاب از استان که شامل بیش از 7 هزار عکس از استان و ایران و بانک سمعی و بصری شامل لوح‌های فشرده و نوارهای ویدئویی و کاست است.
کارشناس پژوهش بنیاد ایران‌شناسی آذربایجان غربی افزود: طی سال گذشته در حوزه پژوهش، کار تحقیقی که از مرکز تکلیف شده، نگارش مقالات متعدد برای دانشنامه جامع ایران‌شناسی استان آذربایجان غربی بوده است که تدوین و تالیف مقاله «تاریخچه تعلیم و تربیت در استان آذربایجان غربی» تمام شده و هم اکنون نیز مراحل پایانی نگارش مقالات «تاریخ پزشکی در استان، بهداشت عمومی از گذشته تا حال» و «کتاب‌شناسی استان آذربایجان غربی» است، لازم به توضیح است در کنار کارهای پژوهشی ، بنیاد پذیرای محققین و دانشجویان برای انجام کارهای پایان‌نامه‌ای و پژوهشی‌شان است.
ملکی یادآور شد: در طول یک سال گذشته تاکنون تعداد پایان‌نامه‌ها و مقالات دانشجویی که کمک پژوهشی شده است، 2 مورد پایان‌نامه و 3 مورد مقاله در مقطع دکتری، 21 مورد پایان‌نامه و 6 مقاله در مقطع کارشناسی ارشد، در مقطع کارشناسی دانشگاه سراسری ارومیه 25 مورد مقاله، در دانشگاه آزاد 11 مقاله، دانشگاه آفاق ارومیه 14 مقاله و دانشگاه پیام نور نیز 8 مورد مقاله صورت گرفته و همچنین 12 مورد طرح تحقیقاتی بصورت آزاد و 6 مورد همکاری در تدوین کتاب نیز انجام شده است.
لازم به ذکر است، بنیاد ایران‌شناسی شعبه آذربایجان غربی همه روزه در وقت اداری به نشانی، ارومیه، خیابان شهید امینی، نرسیده به استانداری، کوی امیر فرزانه پلاک 21 و با شماره تماس: 33447329 پذیرای پژوهشگران و علاقه مندان به تاریخ استان است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن بنیاد ایران شناسی کتابخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۴۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ قاسم فدایی راد، مسئول امور کتابخانه تخصصی اهل بیت علیهم السلام (گوهرشاد سابق) سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: این کتابخانه در حال حاضر دارای سه هزار و ۹۱۹ نسخه خطی است که نسخه پشتیبان آنها از طریق کتابخانه دیجیتال این سازمان در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد.
 وی افزود: همچنین ۳۵۴۵ نسخه کتاب چاپ سنگی، بیش از ۱۲۰ هزار نسخه کتاب چاپی، ۱۷۰۰ لوح فشرده، ۱۵۰۰ نسخه پایان‌نامه و افزون بر ۱۲۰ هزار نسخه کتاب الکترونیکی با محوریت سیره و معارف اهل بیت (ع) در این کتابخانه وجود دارد. 
 
فدایی‌راد گفت: کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) ویژه پژوهشگران، طلاب علوم دینی و دانشجویان است، اما با توجه به شبانه‌روزی بودن کتابخانه، به زائران و مجاوران حرم مطهر حضرت رضا (ع) و اعضای کتابخانه مرکزی و سایر کتابخانه‌های آستان قدس رضوی در زمان تعطیلی کتابخانه‌ها خدمات‌رسانی می‌کند.
 
وی افزود: همچنین این کتابخانه، یکی از بزرگترین کتابخانه‌های تخصصی و شبانه‌روزی در جهان اسلام به شمار می‌آید که از ابتدای تأسیس ویژه ارائه خدمات به آقایان بود، اما بنا به درخواست‌های مکرر مراجعان، بخش بانوان نیز در سال‌های اخیر در آن راه‌اندازی شد
 مسئول امور کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی با اشاره به این‌که در مجموع ۴۳۳ هزار و ۵۰۰ زائر و مجاور از خدمات این کتابخانه در سال گذشته بهره‌مند شده‌اند، گفت: کتابخانه به طور میانگین ماهانه به ۲۲ هزار نفر در بخش آقایان و ۱۴ هزار نفر در بخش بانوان ارائه خدمت می‌کند.
 
 
 
 
 
 

دیگر خبرها

  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی
  • نشست تخصصی سلامت در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور
  • سمینار «خلیج‌فارس؛ بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای» برگزار می شود
  • بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حل مشکلات مردمی، پیشتاز باشد
  • مقاوم سازی پنج هزار واحد آذربایجان‌غربی به برنامه بنیاد مسکن اضافه شد
  • دیدار رئیس بنیاد مسکن کشور با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی
  • واگذاری ۳۰ هزار قطعه زمین روستایی در آذربایجان غربی
  • فعالیت پنج تشکل ایثارگری در آذربایجان‌غربی
  • فراخوان مقاله اولین کنفرانس بین المللی انقلاب علوم انسانی اسلامی