Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@22:36:59 GMT

خروج ۶۶ هزار و ۷۰۰ نفر از دولت

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۸۶۰۸۷

 طبق ماده (۲۸) قانون برنامه ششم توسعه دولت موظف است در راستای اصلاح نظام اداری و صرفه‌جویی در هزینه‌های عمومی کشور به سمت منطقی‌سازی اندازه دولت و حذف دستگاه‌های موازی و غیرضروری و هزینه‌های زائد حرکت کند که در این رابطه تکالیف مشخصی برای آن در قانون برنامه تعیین شده است.

بر این اساس دولت مکلف است که کاهش حجم، اندازه و ساختار مجموعه دستگاه‌های اجرایی به استثنای مدارس دولتی را در دستور کار قرار دهد و حداقل ۱۵ درصد از حجم دولت تا پایان برنامه ششم توسعه کاسته شود و در این راستا راهکارهای دستیابی به اهداف تعیین شده نیز واگذاری واحدهای عملیاتی، خرید خدمات و مشارکت با بخش غیردولتی با اولویت تعاونی، حذف واحدهای غیرضروری،کاهش سطوح مدیریت،کاهش پست‌های سازمانی، انحلال و ادغام سازمان‌ها و موسسات و واگذاری برخی از وظایف دستگاه‌های اجرایی به شهرداری‌ها، بهداری‌ها و همچنین بنیاد مسکن اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش پست‌های سازمانی و همچنین تغییر در روند استخدام نیرو از جمله موارد قانونی که باید در کاهش حجم دولت اجرایی شود و این در حالی است که عملکرد دولت در این رابطه نشان می‌دهد در فاصله سال ۱۳۹۶ که اولین سال اجرای قانون برنامه ششم توسعه است تا سال جاری حدود ۶۶ هزار و ۷۴۰نفر از ۱۴ وزارتخانه و دستگاه دولتی خارج شده‌اند.

در این بین بیشترین ریزش مربوط به وزارت آموزش و پرورش با حدود ۳۵ هزار و ۳۸ نفر، وزارت نفت با ۸۰۶۸ نفر و بعد از آن وزارت صنعت، معدن و تجارت با کاهش حدود ۷۶۵۴ نفر است. البته این وزارتخانه‌ها جزو دستگاه‌هایی هستند که تعداد نیروهای آنها نیز قابل توجه است.

با این حال بررسی وضعیت خروج نیرو نسبت به حجم نیروی کار  در وزارتخانه‌ها از این حکایت دارد که وزارت صنعت، معدن و تجارت با کاهش ۱۴.۵ درصدی بیشترین سهم را در خروج نیرو داشته است.

اما بین وزارتخانه‌ها، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تنها وزارتخانه‌ای است که ۲.۸۱ درصد برتعداد نیروهای آن افزوده شده و از حدود ۱۲ هزار و ۳۵۳ نفر  در سال گذشته با رشد ۳۴۸ نفری، نیروی کار آن به ۱۲ هزار و ۷۰۱ نفر در سال جاری رسیده افزایش یافته است.

آنطور که گزارش سازمان برنامه و بودجه نشان می‌دهد خروجی ها از دستگاه‌های دولتی در یک‌سال اخیر از طریق کاهش پست سازمانی و کاهش کارکنان بوده است، با این حال توضیحی وجود ندارد که این نیروها بر چه اساسی از دستگاه خارج شده‌اند؟

تغییر روند نیروی کار از ۱۳۹۶ تا ۱۱۳۹۷

 

در هر صورت حجم بالای نیروهای دولت موجب شده تا همواره عمده بودجه عمومی در سال صرف به هزینه‌های جاری که سهم بالای آن حقوق و دستمزد است اختصاص پیدا کند.

این در حالی است که بررسی روند منابع عمومی دولت از سال گذشته تا سال آینده حاکی از آن است که از هزینه‌های جاری از ۲۴۸ هزار میلیارد تومان سال گذشته به ۲۹۳ هزار میلیارد تومان در سال جاری و ۳۲۰ هزار میلیارد تومان در سال آینده افزایش داشته است که در این حالت سهم بودجه‌های عمرانی را تحت الشعاع قرار گرفته می‌گیرد.

 

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: دولت مسکن وزارتخانه وزارت آموزش و پرورش وزارت نفت معدن و تجارت معدن تجارت وزارت فرهنگ و ارشاد رشد نیروی کار سازمان برنامه و بودجه بودجه حقوق دستمزد دولت وزارتخانه ها دستگاه های دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۶۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سعید پرشی گفت: دستگاه جت پرشر از جمله دستگاه‌های مهم مورد استفاده برای از بین بردن رسوبات درون تیوب‌ها و لوله‌های کندانسور‌ها و مبدل‌های حرارتی با استفاده از فشار بالای آب است که در موارد ضروری از آن استفاه می‌شود.


وی افزود: کندانسور‌ها از تجهیزات مهم و حساس نیروگاه رامین اهواز هستند که وظیفه تبدیل بخار خروجی از توربین به آب برای استفاده مجدد در فرآیند تولید را به عهده دارند که این تجهیز به مرور زمان دچار رسوب گذاری و مسدودی لوله‌ها و نهایتا باعث کاهش خلاء و کاهش تولید برق می‌شوند.


پرشی ادامه داد: با توجه به اهمیت این تجهیز، با همت و تلاش متخصصان نیروگاه اقدام به بازسازی و رفع چالش‌های فنی یک دستگاه جت پرشر دیزل مستعمل  تیپ  ۲۲۵ z و همچنین بهینه سازی تغییر سیستم خنک کنندگی پلانجر‌ها از آب به روغن و استفاده از subass group guide sleeve  مدرنیزه در هد پمپ کردیم که هم اکنون نیز آماده بهره برداری و استفاده جهت رسوب زدایی کندانسور‌ها است.


سرپرست معاونت نگهداری و تعمیرات نیروگاه رامین اهواز می‌گوید: هزینه خرید دستگاه مشابه را حدود  ۱۵ میلیارد تومان و هزینه بازسازی این دستگاه مستعمل براساس مبلغ پیشنهادی پیمانکار حدود ۳ میلیارد تومان بوده که متخصصان نیروگاه رامین با صرف هزینه ۳۲۰ میلیون تومانی توانستند این دستگاه را بازسازی کنند و سبب صرفه جویی بیش از ۲/۵ میلیارد تومان شده است.

دیگر خبرها

  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • 5 لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌ کنند
  • قابلیت جدیدی از اندروید 15 برای استفاده از گوشی در تاریکی
  • حماس: تعداد اسیران فلسطینی را به ازای هر سرباز اسرائیلی از ۵۰۰ به ۵۰ کاهش دادیم
  • انهدام ۲۱ باند زورگیر و قاپ زن در تهران
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی