Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-06@21:29:29 GMT

آموزش تاریخچه انقلاب اسلامی ایران در اتیوپی

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۸۶۸۱۵

آموزش تاریخچه انقلاب اسلامی ایران در اتیوپی

به گزارش ایکنا به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ یوناس آشاین، استاد دانشگاه و نایب رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه آدیس‌آبابا ضمن حضور در محل رایزنی فرهنگی ایران با سید حسن حیدری، رایزن فرهنگی کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، ضمن بررسی چالش‌ها و موانع موجود در کلاس‌های ایرانشناسی، طرح کلی دروس ایرانشناسی نیز مورد بازنگری قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیدری هدف اصلی از برگزاری دوره‌های ایرانشناسی را آشناسازی دانشجویان اتیوپیایی با تاریخ و تمدن و ارزش‌های فرهنگی ـ اجتماعی ایران دانست و افزود: با توجه به حُسن تقارن دوره پانزدهم ایرانشناسی رایزنی فرهنگی ایران با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، لازم است تا با استفاده از منابع معتبر علمی، واحد درسی ویژه‌ای برای آشناسازی دانشجویان ایرانشناسی با تاریخچه و دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران طراحی و تدریس شود.

یوناس آشاین نیز اظهار کرد: طرح کلی دروس ایرانشناسی، به نحوی تنظیم شده است که دانش‌پژوهان این دوره پس از اتمام کلاس‌ها توانایی ارائه مقاله و یا سخنرانی علمی درباره تاریخ تمدن سیستم سیاسی، قانون اساسی، اقتصاد، روابط بین‌الملل ـ فرهنگ و ادبیات ایران زمین را داشته باشند.

این استاد دانشگاه اظهار کرد: به منظور اهمیت دوران پس از انقلاب اسلامی ایران، تاریخچه و دستاوردهای متعدد انقلاب را به صورت یک واحد درسی جداگانه و به زبان امهری برای دانشجویان تدریس خواهم کرد.

در ادامه این دیدار مقرر شد؛ واحدهای درسی شامل تاریخ ایران باستان از سلسله هخامنشیان تا عصر حاضر، موقعیت ویژه ایران در جاده ابریشم، موقعیت سیاسی و جغرافیائی ایران در خاورمیانه، ویژگی‌های طبیعی، انسانی و اجتماعی ایران، سیستم سیاسی و قانون اساسی ایران، ظرفیت‌های اقتصادی ایران، ظرفیت‌های فرهنگی و هنری ایران، روابط بین‌المللی ایران، انقلاب اسلامی ایران و روابط دوجانبه ایران و اتیوپی از گذشته تا عصر حاضر در کلاس‌های ایرانشناسی رایزنی فرهنگی ایران تدریس شود.

گفتنی است، هم‌اکنون دوره جدید کلاس‌های ایرانشناسی رایزنی فرهنگی ایران در حال برگزاری است و دانشجویان به گروه‌های پنج نفره تقسیم شده و طی سه ماه (دو جلسه در هفته) درس‌های فوق را به زبان امهری می‌آموزند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا تاریخچه انقلاب اتیوپی آموزش قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۶۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکر مجدد رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی

پیام تشکر رهبر معظم انقلاب از تلاش‌ها و نوآوری‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، به اطلاع اعضای این مجموعه رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، مسئولان این مجموعه در اسفندماه سال گذشته (۱۴۰۲)، گزارش مکتوبی از وضعیت و اقدامات دفتر مطالعات و نیز فهرستی از ایده‌هایی که در صورت پشتیبانی سازمان‌های فرهنگی حاکمیتی، امکان پیگیری و به ثمر رسیدن در «حسینیه هنر» را دارند، خدمت رهبر معظم انقلاب تقدیم کردند.

آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در حاشیه این گزارش مرقوم فرموده‌اند: «از تلاش‌ها و نوآوری‌های این جوانان عزیز تشکر کنید»

پیام تشکر رهبر معظم انقلاب، هفته گذشته طی تماس تلفنی حسین محمدی، به اطلاع اعضای دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب رسید؛ محمدی سال گذشته نیز، پیام خشنودی و تشکر رهبر انقلاب از انتشار دو کتاب انتشارات راه‌یار با عناوین؛ «ایام سبزوار» و «شهیدآوردند…» را اطلاع رسانی کرده بود.

رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب «سرباز روز نهم» نیز یکی دیگر از رویدادهای فرهنگی مرتبط با آثار دفتر مطالعات در سال گذشته بوده است؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی در دی ماه ۱۴۰۱، در دیدار با مسئولان حوزه هنری، از جشنواره مردمی فیلم عمار به عنوان یک نمونه خوب در استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مردمی یاد کردند.

دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۶ با انتشار مجله راه، فعالیت خود را با هدف ایجاد هم افزایی میان چهار ضلع هنر، اندیشه، رسانه و فرهنگ انقلاب اسلامی آغاز کرد. اینک با گذشت پانزده سال از تأسیس این مجموعه فرهنگی، «جشنواره مردمی فیلم عمار»، «مدرسه سینمایی اندیشه هنر (ماه)»، سامانه «عماریار»، «واحد اکران مردمی عمار»، «خانه هم‌بازی»، «باشگاه طنز و کاریکاتور انقلاب اسلامی»، «مدرسه راه»، «واحد تاریخ شفاهی» و «انتشارات راه‌یار» ذیل این تشکل فرهنگی مشغول به فعالیت هستند.

کد خبر 751203

دیگر خبرها

  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • تشکر مجدد رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • شهدا اصلی‌ترین قدرت فرهنگی ما هستند
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی با مبانی فکری اسلام ناب و انقلاب اسلامی
  • رایزنی وزیران امور خارجه ایران و بنگلادش در مورد آخرین تحولات غزه
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران