Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، مجید بیجندی مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی امروز در نشست خبری با خبرنگاران استان با اشاره به درگیری ۹۲ درصدی خراسان شمالی با خشکسالی گفت: بارش‌ها تاکنون رشد داشته، اما تا پایان سال میزان بارندگی‌ها در استان کم می‌شود.

وی با اشاره به وضعیت آب و هوایی استان از ابتدای مهرماه به‌عنوان آغاز سال آبی تا کنون افزود: وضعیت بارش‌ها در مدت مشابه بلندمدت ۵۰ درصد و نسبت به سال گذشته ۱۸۶ درصد رشد داشته که بیشترین رشد بارشی بلندمدت شهرستان راز و کمترین آن بجنورد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیجندی از افزایش ۱۰۰ درصدی باران نسبت به سال قبل از ابتدای فروردین‌ماه خبر داد و گفت: این آمار در بلندمدت تنها ۷ درصد است که نشان‌دهنده نرمال بودن بارش‌ها است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،مدیرکل هواشناسی استان با تشریح وضعیت دمایی استان گفت: نسبت به سال گذشته تغییر دمایی صورت نگرفته، اما در بلندمدت شاهد افزایش نیم درجه‌ای به‌عنوان زنگ خطری برای استان هستیم که نشانگر تغییر اقلیم و آب‌وهواست که در عدم خنکی هوای پاییز این موضوع را می‌توان شاهد بود.

وی در ادامه بیان کرد:: وضعیت کوتاه‌مدت خشکسالی در استان به‌صورت نرمال است، اما در وضعیت یک‌ساله بیش از ۹۲ درصد استان درگیر خشکسالی بوده و در دوره ده ساله نیز ۹۰ درصد استان با خشکسالی مواجه هستند.

بیجندی به پیش‌بینی هوا برای ماه‌های پایانی

سال جاری پرداخت و اظهار کرد: باگذشت روز‌ها و رسید به‌پایان سال از میزان بارش‌ها کاسته می‌شود و دما نیز از وضعیت نرمال خود یک الی دو درجه بالاتر خواهد رفت.

وی عدم وجود مرکز تحقیقات هواشناسی کاربردی در خراسان شمالی به‌عنوان تنها استان فاقد مرکز تحقیقات کاربردی ازجمله اصلی‌ترین کمبود‌های این مجموعا است.

انتهای پیام / ب

رشد ۱۸۶ درصدی بارش‌ها در برخی از مناطق خراسان شمالی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هواشناسی آب و هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۹۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی در خوزستان ادامه دارد

محمد سبزه زاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: طبق نقشه‌های پیش‌یابی فعالیت سامانه بارشی در اغلب مناطق استان خوزستان سبب رگبار و رعد و برق و وزش باد متوسط تا شدید و همراه با تندبادهای لحظه‌ای خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان افزود: البته بیشترین میزان بارش‌ها در بخش‌های شرقی، شمالی، شمال شرقی، جنوبی و ارتفاعات استان پیش بینی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیشترین سرعت باد در بخش‌های جنوبی، جنوبِ غربی و غربی خوزستان خواهد بود، ادامه داد: بارش باران در بخش‌های شمالی، شمالِ شرقی، شرقی خوزستان تا فردا ادامه خواهد داشت.

مدیرکل هواشناسی خوزستان اظهار کرد: چهارشنبه هم بارش‌های پراکنده‌ای برای مناطق مرتفع شرقی و شمالی استان دور از انتظار نخواهد بود و احتمال ریزش تگرگ نیز در برخی مناطق پیش بینی می‌شود.

وی گفت: در شبانه روز گذشته آبادان با ۳۷.۲ و ایذه با ۱۴.۳ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط در خوزستان گزارش شده‌اند؛ همچنین در این مدت بیشینه و کمینه دمای اهواز ۳۶.۷ و ۲۳.۴ درجه سانتیگراد ثبت شده است.

کد خبر 6098480

دیگر خبرها

  • بارندگی در خوزستان ادامه دارد
  • سهم ناچیز سدهای خراسان شمالی از بارش‌ها/ آب ذخیره کمتر شد
  • میانگین بارش در خراسان شمالی ۸۲ درصد افزایش پیدا کرده است
  • رگبار باران و رعدوبرق در ۶ استان کشور طی امروز / بارش‌ها در کدام مناطق تشدید می‌شود؟
  • میزان بارش‌های روز گذشته در خراسان شمالی اعلام شد
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت / ترافیک سنگین در محورهای شمالی
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • نگاهی آماری به بارش‌های امسال کرمانشاه
  • خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!
  • خشکسالی در 22 استان کشور! بارش‌ها 8.9 درصد کاهش یافت