Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@20:43:36 GMT

هزینه سنگین تشریفات سازمان‌ها

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۸۹۰۴۸

هزینه سنگین تشریفات سازمان‌ها

دبیرکل جمعیت هلال احمرگفت: باید سعی کنیم تشریفات و هزینه‌ها را کم کنیم. صرفه‌جویی به معنی قفل‌شدن کارها نیست. تشریفات در ایران بسیار سنگین است و همیشه برای سازمان‌ها هزینه‌های زیادی به همراه دارد.

به گزارش ایسنا، محمودرضا پیروی در همایش آموزشی «وحدت رویه مالی» ویژه خزانه‌داری و عاملان ذی‌حساب جمعیت هلال احمر که در هتل پارس برگزار شد، اظهار کرد: این همایش به منظور هماهنگی و هم‌افزایی بین خزانه‌داری و عاملان ذی‌حساب جمعیت هلال احمر در سراسرکشور برگزار شده و هدف این است که با توجه به مسائل جدیدی که به لحاظ قانونی و بودجه‌ای وجود دارد در این زمینه همکاران با مرکز هماهنگ باشند و برنامه‌های کارگاهی ایجاد کنند تا با آموزش‌های لازم مشکلات را کمتر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رویکرد اصلی در جهت هم‌افزایی آشنایی با قوانین جدید است تا کارها موثرتر باشد. ما می‌توانیم هزینه‌ها را با درآمدها طوری مدیریت کنیم  که همیشه منابع کافی در اختیار داشته باشیم و هم در بروز حوادث و بحران‌ها منابع مالی را کنترل کنیم. منابع اقتصادی مانند منابع انسانی حائز اهمیت است.

دبیرکل جمعیت هلال احمربیان کرد: اکنون در جنگ اقتصادی به سر می‌بریم. در این شرایط بد اقتصادی نیروهایی موفق هستند که ورزیده، قدرت و تحمل بالایی داشته باشند. باید مدعی شد که مسئله‌ای وجود ندارد که آن را نتوانیم حل کنیم. شرایط مبارزه را باید از خودمان شروع کنیم. اینکه چگونه عمل کنیم تا کارها را درست پیش ببریم.

پیروی عنوان کرد: کار جمعیت هلال احمر، مسائل، سازمان و وظایف آن‌ها بسیار گسترده و جای کار دارد. مهم‌ترین وظیفه همکاران سازمان جمعیت هلال احمر این است که به دستورات دین اسلام رجوع کنند و طبق آن عمل کنند.

وی تاکید کرد: رعایت قانون در درجه اول رعایت صرفه جویی است. باید سعی کنیم تشریفات و هزینه ها را کم کنیم. صرفه جویی به معنی قفل شدن کارها نیست. تشریفات در ایران بسیار سنگین است و همیشه برای سازمان‌ها هزینه‌های زیادی به همراه دارد این در حالی است که کشورهای اروپایی در سمینارهای خود چنین تشریفاتی را ندارند.

دبیرکل جمعیت هلال احمرتصریح کرد: حضور مهمان‌های خارجی در ایران  اغلب منافع آن‌ها را در بر دارد. ما با پذیرایی‌های سنگین از آنها بودجه کشور را از بین می‌بریم در صورتی که این‌ها نه تنها هیچ سودی برای ما ندارند بلکه جیب ما را خالی هم می‌کنند به گونه‌ای که آن‌ها تمامی این مسائل را در کشور خود رعایت می‌کنند.

 پیروی خاطر نشان کرد: گزارشی در شورای عالی قرائت شد، که گزارش دقیق و کاملی بود. در این گزارش پنج مورد بررسی شد. از این پنج مورد بر روی سه مورد از آن‌ها بررسی لازم صورت نگرفته است و هیئت تحقیق بر این روند نظارت خواهند کرد.

وی در  ادامه به دو مورد بررسی شده به روی این موضوع تاکید کرد: یکی از این موارد را می‌توان به پروژه‌ای که  در سال ۸۸ بود اشاره کرد که برای بررسی بیشتر باید به دادگاه معرفی شود و مورد دوم نیز پروژه بیمارستان دبی است که به دلیل روابط سیاسی با کشورهای همسایه و فشار زیادی که وجود دارد رو به تعطیلی بود که هنوز اتفاق نیفتاده است.

دبیرکل جمعیت هلال احمر اظهار کرد: ما باید از خودمان شروع کنیم. مسولیت کارها به عهده خودمان است. متاسفانه مردم به ما و مسئولان اعتماد ندارند و باید سعی کنیم این اعتماد را به مردم برگردانیم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۹۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد

یوسف نوری در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به ارسال نامه‌ای برای وزیر راه و شهرسازی مبنی بر تسریع در صدور ترک تشریفات برای اسکله رو - رو ریلی امیرآباد گفت: ساخت اسکله رو رو بندر امیرآباد از مصوبات سفر اول ریاست جمهوری است.

وی پیشرفت این پروژه را در حال حاضر ۷۷ درصد بیان کرد و گفت: این پروژه با این میزان پیشرفت و جذب ۲۵۰ میلیارد تومانی به دلیل تعلل پیمانکار دچار وقفه شده است و تأخیر در انتخاب پیمانکار جدید پروژه و روند آن را با تأخیر مواجه کرده است.

وی ادامه داد: با توجه به درپیش رو بودن سفر دوم ریاست جمهوری به استان مازندران و اهمیت اجرای این پروژه در تحقق کریدور شمال - جنوب و فعال سازی دیپلماسی اقتصادی با کشورهای اتحادیه اوراسیا لازم است نسبت به ترک تشریفات برای اسکله رورو اقدام شود.

استاندار مازندران اعتبار مورد نیاز برای تکمیل پروژه را ۷۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

کد خبر 6098560

دیگر خبرها

  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر: ۱۷ استان در ۵ روز گذشته دچار سیل و آبگرفتی شد
  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید هلال احمر به استان‌های کشور
  • ورود خودرو‌های جدید به هلال احمر
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی؛ این مبالغ کجا هزینه می‌شود؟
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی/مبالغ دریافتی کجا هزینه می‌شود؟
  • درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی
  • ۲۱ استان کشور متأثر از سیل و آبگرفتی