Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی اصفهان، گیلان و مشهد به عنوان دانشگاه‌های پیشرو در طرح ملی پایلوت غربالگری سلامت ایرانیان بالای ۳۰ سال معرفی شدند.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، مریم حضرتی ضمن اعلام انجام موفقیت آمیز پایلوت طرح ملی غربالگری سلامت ایرانیان بالای ۳۰ سال در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور از ۲۲ تا ۲۶ دی ماه سال جاری، از پایان رسیدن مدت انجام این طرح در دانشگاه‌ها خبر داد و افزود: این طرح با هدف تعیین وضعیت بزرگسالان ایرانی از لحاظ فشارخون، وزن، قد، شاخص توده بدنی و نسبت اندازه دور کمر به دور باسن انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به تجزیه تحلیل مقدماتی داده‌های طرح ملی غربالگری سلامت ایرانیان گفت: تعداد افراد غربالگری شده در سراسر کشور در این طرح ملی ۱۳۰ هزار نفر است که توسط ۳۵۱۳ نفر از گروه‌های پرستاری در قالب ۸۳۳ تیم انجام شد.

وی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با غربالگری ۱۱۳۰۹ نفر و دو دانشگاه گیلان و مشهد به ترتیب با۹۳۸۱ و ۸۴۳۸ نفر در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

حضرتی در ادامه بیان کرد: مراقبت‌های پرستاری با هدف ارتقای سلامت و آموزش سبک زندگی سالم در عرصه‌های مختلف قابل ارائه است. با توجه به اینکه جامعه یکی از مهمترین این عرصه‌ها محسوب می‌شود، لذا آموزش‌های مبتنی بر جامعه، از موثرترین راهبرد‌ها در پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر در سطوح مختلف تلقی می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه پرفشاری خون، اضافه وزن و چاقی به عنوان عوامل خطر بسیاری از بیماری‌های غیر واگیر نظیر بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های مزمن کلیوی و سکته مغزی، مطرح است، شناسایی افراد پرخطر و ارجاع آن‌ها به مراکز بهداشتی درمانی به منظور بررسی بیشتر و پیگیری درمان، اهمیت به سزایی دارد. از این رو برنامه غربالگری و پایش سلامت با سه هدف غربالگری موارد پرفشاری خون و اضافه وزن، ارجاع موارد پرخطر به مراکز ذیربط و آموزش عمومی اجرا شد که این آموزش‌ها در سه موضوع آموزش سبک زندگی سالم، آموزش مدیریت پرفشاری خون و آموزش مدیریت اضافه وزن و چاقی از طریق آموزش چهره به چهره و استفاده از پمفلت آموزشی توسط پرستاران ارائه شد.

حضرتی همچنین ضمن قدردانی از همکاری معاونت بهداشت و درمان وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور عنوان کرد: افرادی که بعد از غربالگری مشکل داشتند، به مراکز بهداشتی ارجاع داده شدند و پزشکان مراکز بهداشتی نیز، همکاری قابل قبولی در این طرح داشتند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت در پایان اعلام کرد: سامانه غربالگری سلامت در پایان وقت اداری ۶ بهمن ماه بسته خواهد شد و امکان افزودن داده جدید در سامانه وجود نخواهد داشت و نتایج این طرح ملی جهت بهره برداری و برنامه ریزی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در اختیار آن‌ها قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت بهداشت حضرتی فشار خون پایلوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۹۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی

بهرام دلفان اظهار کرد: براساس قانون مولدسازی اموال مازاد دانشگاه علوم پزشکی را احصا و برای مولدسازی معرفی کردیم.

وی از معرفی ۴۸ واحد از املاک این دانشگاه برای مولدسازی خبر داد و اضافه کرد: ارزش این واحد‌ها ۲۰۰ میلیارد تومان است و پس از فروش برای تجهیز خوابگاه، پارکینگ بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد و بخشی از بیمارستان نیایش هزینه خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در حال حاضر ۲۴۰۰ تخت فعال بیمارستانی داریم و با احداث بیمارستان‌های نیایش خرم‌آباد، رازی کوهدشت، گهر دورود ۱۱۰۰ تخت به مجموع تخت‌های استان افزوده می‌شود.

دلفان یادآور شد: با احداث بیمارستان نیایش، بیمارستان شهدای عشایر را به مرکز تروما و جراحی اختصاص خواهیم داد.

وی اضافه کرد: تصمیم داریم توریسم درمانی را در استان تقویت کنیم این درحالیست که سالانه بین ۴۰ تا ۵۰ بیمار خارجی به استان مراجعه می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: با بهره‌برداری از بیمارستان‌های در دست احداث لرستان می‌توانیم ۱۰ درصد تخت‌ها را VIP کنیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ارایه خدمات رایگان به دانش‌آموزان ابتدایی حاشیه شهر سنندج
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • همایش تبیین دستاورد‌های عرصه سلامت و تجلیل از فعالان بخش سلامت در شهرستان خوی
  • غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است
  • تداوم اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • اجرای طرح خانواده سالم در ۳۶۰۰ مرکز بهداشت | خانواده‌ها در این طرح چه آموزش‌هایی می‌بینند؟ | انجام غربالگریِ روان برای متقاضیان
  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد