Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:  مسلمانان روهینگیا به اذعان سازمان ملل و اغلب گروه‌های حقوق بشری بدترین وضعیت را در میان اقلیت‌های تحت تعقیب در دنیا دارا هستند؛ می‌توان گفت هیچ نقطه امنی در جهان پذیرای آنان نیست.
به گزارش خرداد، شفقنا به نقل از الجزیره، یکی از کشورهایی که هزاران مسلمانان روهینگیایی در آن زندگی می‌کنند هند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از ۴۰ هزار نفر از این مسلمانان آواره در بدترین شرایط ممکن در هند روزگار می‌گذرانند و هر روز با تهدید مرگ و اخراج روبرو هستند. دولت افراطی دهلی قصد دارد همه ۴۰ هزار نفر را اخراج کند؛ اما در این میان تهدید هر روزه هندوهای افراطی عرصه را بر این آوارگان تنگ کرده است. از یک سو آنها نمی‌توانند در کشوری با اکثریت هندو به سلامت زندگی کنند و از سویی دیگر به کشور خود یعنی میانمار نیز نمی‌توانند بازگردند.
دولت هند عملاً کار اخراج مسلمانان روهینگیا را آغاز کرده است؛ این اقدام دولت دهلی در حالی صورت می‌گیرد که همه گروه‌های حقوق بشری که برای کمک به این مسلمانان تلاش می‌کنند نسبت به ادامه این روند هشدار می‌دهند. برچسب ها: روهینگیا ، سازمان ملل ، حقوق بشری

منبع: خرداد

کلیدواژه: روهینگیا سازمان ملل حقوق بشری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۰۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یوفا تهدید کرد: احتمال محرومیت اسپانیا از یورو

به گزارش "ورزش سه"، اوضاع در مورد آینده فدراسیون فوتبال اسپانیا در حال پیچیده شدن است. تصمیم شورای عالی ورزش برای ایجاد کمیسیون نظارت بر فدراسیون فوتبال باعث ناراحتی یوفا شده است. بعد از برکناری روبیالس، پدر روشا جانشین موقت او شد ولی اخیرا اتهاماتی به او نیز وارد شده تا از حضور در انتخابات ریاست محروم شود. در واقع فدراسیون فوتبال اسپانیا اکنون بدون رئیس است.

بنابراین، صرف نظر از تصمیم کمیته راهبری شورای عالی ورزش، دخالت احتمالی دولت هرگز به مذاق فیفا و یوفا خوش نمی آید.

فیفا بارها تاکید کرده است که سیاستمداران و دولت نباید در تصمیمات فدراسیون فوتبال یک کشور دخالت کنند و به همین منظور اخطار اول به اسپانیا داده شده است. مارکا امروز نوشت که حالا حضور اسپانیا در جام ملت‌های اروپا و باشگاه‌های این کشور در رقابت‌های اروپایی فصل آینده در خطر جدی قرار دارد.

دیروز اخباری منتشر شد مبنی بر اینکه دولت اسپانیا کنترل فدراسیون را در دست گرفته و همین زنگ خطر را به صدا درآورد. موضوع جدی است و هم یورو 2024 و هم آینده تیم های اسپانیایی در اروپا در خطر قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • پاکستان رویکرد حقوق بشری مغرضانه آمریکا را زیر سوال برد
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا
  • یوفا تهدید کرد: احتمال محرومیت اسپانیا از یورو
  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا
  • نهاد حقوق بشری: ۱۴۰ گور دسته جمعی در نوار غزه شناسایی کردیم
  • انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس
  • دولت انگلیس به زودی شماری از پناهجویان را راهی روآندا می‌کند