Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: رییس کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان درباره نقش تهیه‌کننده سریال شهرزاد در پرونده بانک سرمایه توضیحاتی داد.


به گزارش ایلنا، جبار کوچکی‌نژاد درباره یافته‌های کمیته تحقیق و تفحص صندوق ذخیره فرهنگیان درخصوص محمد امامی (سرمایه‌گذار و تهیه‌کننده سریال شهرزاد) گفت: امامی سهامدار بانک سرمایه بود که آورده‌ای نداشت بلکه با زد و بند در داخل بانک، مبالغی توسط شرکت‌های اقماری و کاغذی که شکل داده بود، گرفت و همان را نیز به عنوان سرمایه خود در بانک سپرده کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم رشت به خانه ملت گفت: از آنجا که این فرد سهامدار شده بود، توانست بسیاری از منابع بانک را گرفته و از بانک بیرون ببرد و فقط با یک چک و سفته وام می‌گرفت.
نایب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه محمد امامی حدود 700 میلیارد تومان وام گرفته بود، اضافه کرد: اخذ وام بدون گذاشتن وثیقه یا ملکی که بتواند این مبلغ را قابل وصول کند، انجام شده بود و به همین دلیل دستگیر و روانه زندان نشست.
وی ادامه داد: امامی توانست با قرار وثیقه آزاد شود تا مبلغ وام را بازگشت دهد؛ البته بخشی را بازگشت داد ولی کمیته پرونده را برای قوه قضاییه فرستاد که پیگیری شود.
کوچکی‌نژاد تاکید کرد: اسناد ما تا آن زمان نشان نمی‌داد که امامی وام‌ها را بازپرداخت کرده باشد؛ اکنون نیز قوه قضاییه و قاضی پرونده باید ورود کند.
رییس کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان در پاسخ به این سؤال که آیا امامی در مقام تهیه‌کنندگی سریال شهرزاد هم در مظان اتهام بود، گفت: این کارها به سریال شهرزاد ربطی نداشت. برچسب ها: بانک سرمایه ، صندوق ذخیره فرهنگیان ، محمد امامی

منبع: خرداد

کلیدواژه: بانک سرمایه صندوق ذخیره فرهنگیان محمد امامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۰۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند

درحالی حدود ۳ ماه از امضای قرارداد سپرده‌گذاری ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در بانک مسکن می‌گذرد که تاکنون اقدامی برای بهره‌مندی از این فرصت صورت نگرفته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اوایل بهمن ماه سال گذشته طی مراسمی قرارداد سپرده گذاری 2 میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در بانک مسکن امضا شد. در آن مراسم سیدعباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن با بیان این‌که شاهد اراده دولت برای توسعه مسکن هستیم، گفته بود: با قرارداد امروز شرایط بسیار خوبی برای خدمتکاری به فعالان بخش مسکن فراهم خواهد شد.

وی تاکید کرد: با منافع حاصل از این سپرده‌گذاری از نرخ‌های سود مسکن حمایتی وزارت راه و شهرسازی پشتیبانی خواهیم کرد.

وی با یادآوری این‌که برای اولین بار است که صندوق توسعه ملی چنین سپرده گذاری انجام می‌دهد، افزود: از این قرارداد برای توسعه فعالیت فعالان اقتصادی و کاهش نرخ سود نهضت ملی مسکن استفاده می‌کنیم. این حاصل کار ارزشمند دولت، رییس جمهوری و وزیر راه و شهرسازی است و مجدانه به دنبال توسعه ساخت‌وساز مسکن هستیم.

مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به پرداخت تسهیلات ارزی به فعالان بخش حمل و نقل جهت توسعه این حوزه و خرید هواپیما، گفت: تکالیف قانونی داریم که در نهضت ملی مسکن اهداف دولت را محقق کنیم.

 حسینی یادآور شد: سود حاصل از این سپرده گذاری و پرداخت تسهیلات ارزی به فعالان بخش حمل و نقل به منابع تبدیل شده و به ترتیب سیاست‌های دولت در طرح های حمایتی مصرف خواهد شد.

وی با بیان این‌که این کار در هماهنگی کامل با بانک مرکزی انجام خواهد شد در خصوص پرداخت تسهیلات برای واردات هواپیما، گفت: هنوز در ابتدای کار هستیم و پس از برگزاری جلسه هیئت مدیره درباره نرخ سود و جزییات پرداخت تسهیلات به فعالان حمل و نقل اطلاع رسانی خواهیم کرد.

به گزارش تسنیم، حدود 3 ماه از امضای این تفاهمنامه در ساختمان صندوق توسعه ملی می‌گذرد، اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد هنوز اقدامی برای بهره‌مندی بانک مسکن از این فرصت صورت نگرفته است.

این‌گونه پیداست که مدیران بانک مسکن پلن مشخصی برای اجرایی شدن قرارداد مذکور ندارند، گرچه گفته می‌شود صندوق توسعه ملی همچنان پیگیر سپرده‌گذاری مذکور با هدف توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل و در ادامه آن طرح‌های حمایتی دولت در بخش مسکن است.

به گزارش تسنیم، طبق اظهارات غضنفری مدیرعامل صندوق توسعه ملی قرار است صندوق ملی 2 میلیارد دلار در بانک‌ مسکن سپرده گذاری کند. نرخ سود این سپرده 2 درصد بوده و بانک مسکن موظف است با نرخ‌های مرسوم آنرا به متقاضیان اعطا کرده و 3 سال بعد منابع مذکور را به صندوق توسعه ملی برگرداند. از‌ محل سودارزی این سپرده گذاری بانک‌ مسکن نسبت به پرداخت وام ارزان‌تر و کاهش‌ نرخ سود برای بخش مسکن اقدام‌ خواهد‌ کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امام جمعه مهاباد: کارگران از عوامل اصل قدرت ایران اسلامی هستند
  • کارگران از عوامل اصل قدرت ایران اسلامی هستند
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند
  • مزایده اموال متهم پرونده صندوق سرمایه گذاری بهمئی
  • آخر هفته چی ببینیم؟
  • بروزرسانی بزرگ واتس‌آپ در راه است
  • تقدیر و تشکر از عوامل سریال رستگاری توسط دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی+تصاویر
  • خودروهای میلیاردی متهم پرونده صندوق سرمایه‌گذاری بهمئی به مزایده گذاشته می‌شود+ جزئیات
  • صندوق‌های املاک و مستغلات بورس، مسیری برای کمک به بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری
  • این فیلم مستند پرونده خون‌های آلوده را دوباره باز کرد