Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@19:22:14 GMT

ارائه خدمات دارالشفا به طلاب تکمیل شود

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۹۱۶۹۶

ارائه خدمات دارالشفا به طلاب تکمیل شود

آیت الله دستغیب با اشاره به خدمات دارالشفا به طلاب، گفت: برنامه های خدمات رسانی به طلاب از سوی مجموعه درمانگاه حرم مطهر تکمیل و تتمیم شود و اگر نقیصه هایی دارد مرتفع شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «آیت الله سید علی اصغر» دستغیب امروز (چهارشنبه ۳ بهمن) در دیدار مدیران مرکز خدمات حوزه علمیه و دارالشفای حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمةالزهرا(س) گفت: «حجت الاسلام عباس پور»، مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه استان فارس تلاش مستمر و پیگیر در ارائه خدمات به حوزه های علمیه طلاب علوم دینی دارند، به خصوص جنبه مسائل درمانی و مشکلاتی که طلاب محترم دارند و این موجب خوشبختی و دلگرمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تولیت حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) از ارتباط خوب بین مرکز خدمات و درمانگاه تخصصی حضرت شاهچراغ (ع) ابراز خرسندی کرد و افزود: این درمانگاه خدمات ارزشمندی را به طلاب ارائه می دهد.

 

وی با بیان اینکه ما باید به الگوها و اسوه های خودمان که حضرات معصومین (ع) هستند تأسی بجوییم، اظهار کرد: شخص پیامبر گرامی اسلام(ص)، حضرت فاطمة الزهرا(س) و ائمه اطهار(ع) هرکدام در عصر خود تمام تلاششان را برای خدمت رسانی به همه به ویژه افراد نیازمند و مستمندان داشتند.

 

رئیس جامعه روحانیت شیراز با اشاره به اینکه در سیره مبارک حضرت فاطمة الزهرا(س) نمونه های بارزی در جهت به فکرِ دیگران بودن مشاهده می کنیم، بیان کرد: یکی از روایات بسیار معروف و زبانزد این است که حضرت زهرا(س) در هنگام شب نسبت به همسایگان و به طور کلی دیگران دعا می کردند و امام حسن مجتبی(ع) در چرایی این عمل از ایشان پرسیدند و حضرت در پاسخ فرمودند «الجار ثم الدار» «اوّل همسایه، سپس خانه خود»،  یعنی اول دیگران و بعد خودمان.

 

وی خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه (س) لباس خود را در شب زفاف به نیازمندی انفاق کردند و خودشان همان لباس معمولی را پوشیدند و در جایی آمده که پیامبر(ص) به منزل دخترشان وارد شدند، یک پرده ای را حضرت زهرا (س) آویخته بودند، ایشان احساس کردند که پدر بزرگوارشان چندان علاقه ای به آن وضعیت ندارند و ایشان بلافاصله آن پرده را جمع کردند و فرمودند پدر این را در راه خدا انفاق کنید.

 

مسئول معظم حوزه علمیه رضویه شیراز گفت: مثال های زیادی در زندگی ائمه(ع) و امامزادگان جلیل القدر وجود دارد که قابل تأسی است، به عنوان نمونه، حضرت شاهچراغ (ع) که یک چهره موجه و نورانی از خاندان نبوت(ع) هستند، شخصیت والایی در احوالات ایشان است، در طول عمر مبارکشان هزار بنده خریدند و آزاد کردند و این کار بسیار مهمی است، یعنی علاقه به اینکه دیگران از شرایط سخت و تنگناها بیرون بیایند و بندگان خدا در رفاه و آسایش قرار بگیرند.

 

تولیت حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) با اشاره به مجموعه تخصصی دارالشفاء حضرت شاهچراغ(ع) متذکر شد: اگر حضرت احمدبن موسی(ع) در حیات ظاهری بودند و چنین مجموعه ای تحت امر و متعلق به ایشان بود، بی تردید به افراد نیازمند کمک می کردند و توجه ویژه ای داشتند به ویژه به طلاب که این ها زیرمجموعه حضرت بقیة الله(عج) و بازمانده خاندان حضرت ولی عصر(ارواحنا فداه) و مبلغین رسالت الله هستند.

 

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: وارد حوزه های علمیه شدن در واقع نوعی ایثار و فداکاری است چراکه روحانیون از خیلی برنامه هایی که می توانستند و در قدرتشان بود که ورود پیدا کنند و یک زندگی نسبتا مرفهی تشکیل دهند صرف نظر کردند و به مسیری وارد شدند که امکانات آنچنانی در اختیارشان نیست ولی این توکل آنها و اعتمادشان نسبت به عنایت خداوند و توجهات حضرت ولی عصر(عج) اقتضا می کند که ما هم تا می توانیم نسبت به مسائل معیشتی و خانوادگی آنها از لحاظ رفع هر نوع مشکلی که دارند در حد امکان به خصوص مسئله درمان اهتمام ورزیم.

 

تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) اظهار کرد: توصیه من این است که برنامه های خدمات رسانی به طلاب از سوی مجموعه درمانگاه حرم مطهر تکمیل و تتمیم شود و اگر نقیصه هایی دارد مرتفع شود و در آینده شاهد یک همکاری نزدیکتر و فراگیرتر باشیم، با آگاهی دادن به مردم در زمینه خدمات این مرکز می توان از حمایت های مردم و مشارکت آنها برای ارائه خدمات بهتر به طلاب بهره مند شد.

 

آیت الله دستغیب با بیان اینکه ما دنبال این هستیم که در آینده درمانگاه حرم مطهر در موقعیت مناسب تر و وضعیت مطلوب تری از لحاظ مکان و ساختمان قرار بگیرد، عنوان کرد: رسیدن به شرایط مطلوب نیاز به زمان دارد زیرا اعتبارات ما در این زمینه محدود است اما بدون شک تلاش های شما مثمرِثمر خواهد بود.

 

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر وضعیت فضا و تجهیزات درمانگاه نسبت به سال های گذشته تغییرات خوبی کرده است، گفت: باید تلاش کنیم که قابلیت هایی که بالقوه هستند به فعلیت برسند.

 

آیت الله دستغیب بر لزوم دعوت از پزشکان متخصص برای ارائه خدمات در دارالشفاء آستان مقدس حضرت شاهچراغ(ع) تاکید و خاطرنشان کرد: بخش عمده مردمی که در این منطقه و در محلات اطراف حرم مطهر زندگی می کنند آنچنان وضع رفاهی خوبی ندارند، یک نقطه قوت و مثبت این درمانگاه همین است که می تواند خدماتی را به کسانی که دسترسی کمتری به شرایط مطلوب دارند ارائه کند.

پایان پیام/588

منبع: شبستان

کلیدواژه: انقلاب اسلامی خبرگزاری شبستان مجلس کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مراجع و علماء مراجع دیدار با مراجع حضرت زهرا س تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی ع شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۱۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد

محسن میرزائی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به اجرای این پویش به مدت سه روز گفت: گروه هدف این پویش ملی، شامل کودکان زیر ۱۴ سال، زنان باردار و شیرده تا یک سال پس از زایمان هستند.

وی افزود: خدمات پویش ملی سلامت دهان و دندان در مراکز خدمات جامع سلامت و در دو سطح ارائه می‌شود. معاینه، آموزش بهداشت و وارنیش فلوراید به عنوان خدمات سطح یک در پایگاه‌های سلامت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی ارائه می‌شود و خدمات سطح دو در مراکز خدمات جامع سلامت تجهیزشده، ارائه می‌شود که شامل ترمیم پالپوتومی (درمان دندان پوسیده و عفونی)، درمان پالپ زنده، جرم‌گیری، حذف دندان عفونی و فیشورسیلنت است.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: در این راستا و به منظور خدمت رسانی به گروه هدف بر اساس مصوبه هیئت وزیران، ارائه تمامی خدمات دندانپزشکی سطح یک و دو به گروه هدف دارای دفترچه بیمه روستایی ساکن در مناطق روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر رایگان است.

وی ادامه داد: خدمات برای این گروه در مراکز شهری توسط وزارت بهداشت تعدیل شده و خدمت ترمیم دندان شش و فیشور سیلنت دندان ۶و۷ تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

میرزائی با اشاره به اینکه پوسیدگی دندان به عنوان شایع‌ترین بیماری عفونی در دنیا شناخته می‌شود، افزود: بدون سلامت دهان و دندان سلامت بدن تامین نمی‌شود

گفتنی است در استان یزد ۷۶ واحد دندانپزشکی ثابت در مراکز خدمات جامع سلامت استان دایر می‌باشد. همچنین در کنار این واحدها، دو موبایل کلینیک سیار هم با کمک‌های دولتی و خیرین آماده ارائه خدمات به همشهریان است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • ویژه برنامه‌های روز اول دهه کرامت در حرم حضرت معصومه(س)
  • حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) آذین‌بندی شد
  • میزبانی حرم مطهر رضوی از زائران غیرایرانی در دهه کرامت
  • بازدید از موزه حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) رایگان شد
  • اتاق عقد حرم حضرت معصومه(س) آماده میزبانی از زوج‌های جوان شد
  • ‌اعلام برنامه‌های دهه کرامت در فارس
  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • برنامه‌های حرم مطهر حضرت معصومه(س) در دهه کرامت اعلام شد