Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-26@17:53:12 GMT

نقش سلبریتی‌ها در علاقه جوانان به عمل زیبایی

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۹۲۶۹۰

رکنا: با گسترش دنیای رنگارنگ مد و فشن و عمل‌های زیبایی علاقه مردم به‌سمت تغییرات از سر و وضع و لباس گرفته تا فیزیک بدنشان سوق پیدا کرده است، سلبریتی‌ها در الگوبرداری افراد از رفتار، ظاهر و سبک زندگی‌شان به‌عنوان ابزار قدرتمندی شناخته می‌شوند به‌همین دلیل است که شرکت‌های زیادی به‌دنبال جذب افراد مشهور برای تبلیغ محصولات خود هستند، بنابراین می‌توان گفت با رواج بمباران تبلیغات زیبایی در جوامع، تغییرات ظاهری دامن جوانان و حتی نوجوانان را هم گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقیقات چند سال گذشته نشان می دهد نود و یک درصد افرادی که تحت عمل‌های زیبایی قرار گرفتند را زنان تشکیل می‌دهند. جراحی‌ها طیف گسترده‌ای از انتخاب‌ها را شامل می‌شود که از جمله آنها می‌توان به لیفت سینه، لیپوساکشن، رینوپلاستی (عمل جراحی زیبایی بینی) و ابدومینوپلاستی (عمل جراحی برای برداشتن پوست و چربی بیش از حد در شکم) اشاره کرد. این عمل‌ها فقط مختص افراد مسن برای بازگرداندن جوانی نیست بلکه به‌گزارش انجمن جراحان پلاستیک امریکا مراجعه افراد زیر 30 سال برای انجام جراحی‌ها برای دستکاری صورت 64 درصد افزایش یافته است. به گزارش سایت دویک همچنین آنها گزارش می‌دهند در سال 2013 تقریباً 18 هزار نوجوان بین 13 تا 19 سال از نوعی بوتاکس استفاده کرده‌اند. این آمار و ارقام نشان می‌دهند سن جراحی‌های زیبایی در دنیا چقدر کاهش یافته است.

مردم براین باور هستند که رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی جوانان را به تقلید از ظاهر سلبریتی‌ها تشویق می‌کنند، دنیای مجازی با به تصویر کشیدن افراد مشهور و زندگی خصوصیشان جوانان را به‌سمت الگوبرداری از آنها هل می‌دهند. بر اساس ادعای آکادمی جراحی بازسازی صورت و پلاستیک امریکا، 82 درصد جراحی‌های زیبایی در حالی انجام می‌شود که بیماران تحت تأثیر سلبریتی‌ها اعضای بدن خود را به تیغ جراحان زیبایی می‌سپارند. ادوین ویلیامز، رئیس این مرکز می‌گوید عکس‌های فتوشاپ شده از افراد مشهور ذهنیت افراد را درباره ظاهر و بدنشان تغییر می‌دهد و باعث می‌شوند آنها به تقلید از سلبریتی مورد علاقه خود بپردازند. ستاره پرستی منجر می‌شود بسیاری از نوجوانان و جوانان به تقلید از ستارگان و تحت تأثیر تعریف و تمجید دیگران از این تغییرات عمل‌های زیبایی را انجام دهند که ذره‌ای از عوارض عمل‌ها در آینده اطلاعی ندارند، در این صورت انجام جراحی‌های زیبایی توسط افراد مشهور به مثابه مسیر خطرناکی است که می‌تواند افراد را به دره خطرات و عوارض جراحی‌های پلاستیک هدایت کند. شاید اگر سلبریتی‌ها از نفوذ خود در روند تصمیم‌گیری جوانان و نوجوانان آگاهی داشتند ضمن تفکر درباره اعمال و رفتار خودشان آگاهانه‌تر و محتاط‌‌تر در فضای مجازی عمل می‌کردند. بر اساس اعلام انجمن جراحان پلاستیک و بازسازی امریکا بیش از 236 هزار جراحی‌های زیبایی مانند جراحی بینی، تغییر مدل گوش‌ها، بزرگ کردن سینه، از بین بردن جای آکنه یا زخم در سن 19 سالگی یا کمتر از این سن انجام شده است.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

کشف جسد برهنه سعید داخل خودروی پژو / در خانه مجردی پسران چه اتفاقی رخ داد؟+ عکس عکس جسد سلاخی شده یک مرد وسط پیاده رو / در آبسرد رخ داد فرید متهم اعدامی وقتی مرد غریبه را در کنار همسرش دید در خانه را روی آنها قفل کرد و ... ماجرای اقدام شیطانی چند بسیجی با دختر بهایی کُرد اطلاعات سپاه تبهکار معروف میلیاردر به نام " دکتر " را دستگیر کرد / در مخفیگاه هولناک او چه می گذشت+عکس شیلا با حرف های تحریک آمیزش مرا وسوسه این کار شیطانی کرد+ عکس عکس جسد غرق در خون زن جوان در پیاده رو+ عکس این مرد آبروی ایرانی ها را در ژاپن برد زن 14 ساله مشهدی : همسرم در تاریکی شب مچم را با 2 پسر جوان گرفت بازرس اداره برق ونک برای تذکر بدهی وارد خانه شیطان شد شوهر سمیه مچ او با مرد غریبه را نیمه شب گرفت / او در را قفل کرد و به پلیس زنگ زد + عکس مادر مطلقه خدیجه و سلیمان کوچولو را فجیع کشت! / او مشکل مالی داشت؟! + عکس ها قصاب مشهدی سگ ها را سلاخی می کرد! / گوشت سگ با قیمت 36 هزارتومان + عکس وحشتناک زمان واریز عیدی کارمندان و بازنشستگان اعلام شد +جزییات نقشه زن شیطان برای میوه فروش تهرانی/ این زن 25 ساله او را برای ماساژ به خانه برد ! مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا

منبع: رکنا

کلیدواژه: زیبایی بوتاکس فضای مجازی مدل زیبایی علاقه سلبریتی ها جوانان مردم عکس زن تهران مرد یک زن زن جوان سگ من مشهد غیرمجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۲۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلبریتی ها و سندروم فتوشاپ سازی/ در حاشیۀ بیماری ترانه علیدوستی

   عصر ایران؛ رضا صائمی- طی چند روز گذشته که خبر بیماری ترانه علیدوستی  در شبکه‌های اجتماعی به اصطلاح ترند و وایرال شد، شاهد انتشار انواع و اشکال عکس‌هایی بودیم که از طریق فوت‌و‌فن فتوشاپ یا تمهیدات هوش مصنوعی، او را بر تخت بیمارستان نشان می‌دهد که هر بار یکی از بازیگران یا چهره های سرشناس در کنارش ایستاده است.

     یکی از مهم‌ترین عکس‌هایی که دست‌مایۀ این جعل‌های فتوشاپی قرار گرفته است مربوط به بستری شدن «الناز شاکردوست» است که ظاهرا سر صحنه یکی از فیلم‌ها مصدوم و به بیمارستان منتقل شده بود و برخی از بازیگران در آن زمان به عیادتش رفته بودند.

    در یکی از این جعل‌های فتوشاپی، سر ترانه علیدوستی را به جای الناز شاکردوست گذاشته‌اند و سر حمید علیدوستی پدر ترانه را به جای مهران مدیری. جالب این‌که آنقدر این جعل ناشیانه بود که حتی موهای مهران مدیری را بر صورت پدر ترانه علیدوستی گذاشته بودند یا به این فکر نمی کردند او لباس زمستانی به تن دارد که با هوای بهاری اکنون همخوانی ندارد.

   آنچه بر تاسف این سندرم فتوشاپسازی می‌افراید، استفاده برخی از صفحات سینمایی و خبری در اینستاگرام و تلگرام از همین عکس‌ها و اخبار جعلی است که حتی به اخلاق حرفه‌ای خود هم پای‌بند نیستند و بدون آزمودن صحت خبر به انتشار آن دست می‌نند.

   این حجم بالای تولید اخبار و تصاویر جعلی، صرفا برای جذب فالور بیشتر و منافع مالی و کاری برآمده از آن صورت گرفته و مصداقی از بی اخلاقی رسانه ای است.

   زندگی سلبریتی‌ها و کنجکاوی برای کشف رخدادهای آن، در همه جای دنیا وجود دارد اما جعل عکس و خبر برای جلب فالور و دنبال کننده بیشتر را نمی‌توان ذیل فرهنگ هواداری قرار داد. به نظر می‌رسد این سندرم ناشی از نوعی اختلال عاطفی در بخشی از جامعه ماست که نیازمند توجه هستند.

    توجهی افراطی که برای جلب نظر دیگران به خود، به جعل خبر دست زده و با خبرسازی‌های کذب، کمبود توجه خود را جبران و ارضا می‌کند. ظهور و گسترش هوش مصنوعی و کاربرد عمومی آن هم بر شدت این سندرم افزوده و شاهد جعل انواع و اقسام عکس و ویدئوهایی هستیم که اغلب با تصویری از سلبریتی‌ها گره می‌خورد و به تولید محتواهای کاذب و جعلی می‌انجامد که صرفا به مثابه تمهیدات سودجویانه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

   واقعیت این است که پاپارتزی هم در جهان رسانه‌ای، قواعد و قوانین خود را دارد و در دایره اخلاق حرفه‌ای فعالیت می‌کند. اما آنچه در شبکه های اجتماعی ما به واسطه فناوری‌های نوین دیجیتالی صورت می‌گیرد نوعی دست‌کاری در واقعیت است و می‌تواند مصداق فریب افکار عمومی به مثابه جرم هم تعریف شود. این جعل سازی ها نه نتها به اعتماد عمومی خدشه وارد می کند بلکه زیست فردی سلبریتی ها را هم با مخاطره همراه می کند.

     اگر بخواهیم این رخداد را در یک خوانش کلی تر جامعه شناسانه مورد تحلیل قرار دهیم باید آن را مصداقی از گفتمان ابتذال بدانیم که متاسفانه بر زیست-مجازی ما حاکم شده و سلامت روایت و سلامت روانی را تهدید می کند.

    گاهی برخی از این محتواهای ساختگی مصداق شوخی و کمدی است که صرفا برای خنده و سرگرمی تولید می شوند و همه کارکرد آن را می دانند مثل شوخی تصویری که چند سال پیش با عباس جدیدی در گرفتن عکس سلفی شده بود اما جعل عکسی که در ارتباط با خبر بیماری ترانه علیدوستی صورت گرفت نه شوخی کردن با خبر که شوخی گرفتن خبر و اطلاع رسانی بود که می تواند آسیب های اجتماعی گزنده ای داشته باشد و اخلاق عمومی را در سراشیبی سقوط قرار دهد. سواستفاده از شهرت فقط توسط افراد مشهور صورت نمی گیرد بلکه گاهی با شهرت آنها صورت می گیرد و این هشداری است تا بفهمیم در جهان رسانه‌ای امروز، اخلاق رسانه‌ای ضرورت بیشتری دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟

دیگر خبرها

  • علم الهدی: در بحث حجاب، اگر مردم بخواهند تماشاچی باشند و بگویند آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن، اینطور نمی‌شود! مردم و به خصوص جوانان متدین ما باید خودشان میدان داری کنند/ مایه تأسف است که شاهد تکرار و تحریف منطق رهبری در سطح مسئولان
  • سرمایه هلدینگ خلیج فارس نباید خرج یک تعداد سلبریتی پرخرج شود
  • سلبریتی های مترو سوار؛ هالیوودی هایی که ممکن است آن ها را در مترو ببینید (+عکس)
  • شرم از بدن
  • سندروم فتوشاپ‌سازی از سلبریتی‌ها
  • سندروم فتوشاپ سازی از سلبریتی‌ها
  • سلبریتی‌ها و سندروم فتوشاپ سازی
  • سلبریتی‌ها و سندروم فتوشاپ سازی/ در حاشیۀ بیماری ترانه علیدوستی
  • سلبریتی ها و سندروم فتوشاپ سازی/ در حاشیۀ بیماری ترانه علیدوستی
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان