Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی توزیع توانیر در نشست داده کاوی در صنعت توزیع برق کشور به تدوین پتانسیل های داده کاوی پرداخت که نخستین محور آن تشخیص، شناسایی و پیش بینی است وموضوعاتی چون تشخیص استفاده غیرمجاز از برق، پیش بینی تغییرات سطح ولتاژمشترکان، تشخیص اتصال های کوتاه با امپدانس بالا، شناخت نقاط بحرانی و آسیب پذیر شبکه و تخمین حالت هارمونیکی را در برمی گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دومین نشست داده‌کاوی در صنعت توزیع برق کشور از سری نشست‌های تخصصی هفتمین کنفرانس منطقه‌ای سیرد با حضور اساتید دانشگاهی و مدیران ستاد صنعت برق کشور در پژوهشگاه نیرو برگزار شد.

محمودرضا حقی‌فام، استاد دانشگاه تربیت مدرس و معاون هماهنگی توزیع توانیر در این نشست با ابراز امیدواری نسبت به عملیاتی شدن خروجی های این نشست به همت شرکت های توزیع برق و تبدیل یافته ها به محصول و تکنیک، بر اهمیت توانایی شرکت ها در برقراری ارتباط بین داده ها و کشف الگوهای مستتر در حجم وسیع داده های صنعت توزیع و بکارگیری در تصمیم گیری های فنی و غیرفنی تاکید کرد.

وی با بررسی پیدایش این علم از دهه ۸۰ میلادی و نقش روبه گسترش آن در اکتشاف دانش همتراز با تکنیک های فازی و شبکه ای، تلاش متفکران علوم ریاضیات، مهندسی، اقتصاد و سایر علوم در جهت بهره‌گیری از علم داده کاوی و گسترش دانش را خاطرنشان ساخت و داده کاوی را علمی بین رشته ای عنوان کرد که استخراج اطلاعات، استخراج دانش و کشف الگوهای پنهان از پایگاه داده های بسیار بزرگ را برعهده دارد.

حقی فام از مشخصات فناوری های نسل جدید از جمله کنتورهای AMI در صنعت توزیع را تولید حجم وسیع داده عنوان کرد و ناکارآمدی روش های سنتی برای پردازش مجموعه وسیعی از اطلاعات خام را از دلایل اهمیت موضوع داده کاوی در صنعت برق برشمرد.

  

ظرفیت داده کاوی در صنعت توزیع برق

حقی‌فام در ادامه به تدوین پتانسیل های داده کاوی در صنعت توزیع برق پرداخت که نخستین محور آن تشخیص، شناسایی و پیش بینی است و موضوعاتی چون تشخیص استفاده غیرمجاز از برق، پیش بینی تغییرات سطح ولتاژمشترکان، تشخیص اتصال های کوتاه با امپدانس بالا، شناخت نقاط بحرانی و آسیب پذیر شبکه و تخمین حالت هارمونیکی را در برمی‌گیرد.

وی از دیگر پتانسیل های داده کاوی را خوشه بندی مشترکان برای طراحی تعرفه و طراحی روش های مدیریت سمت تقاضا و DR ذکر کرد و افزود: داده کاوی در حوزه بهره برداری در زمینه هایی چون تحلیل نرخ خطاهای گذرا و دائم، تاثیر انواع روش های تعمیر و نگهداری، کیفیت توان و ... کاربرد دارد.

حقی فام از دیگر ظرفیت های دانش داده کاوی در صنعت توزیع را نظارت و کنترل گسترده شبکه برای آمادگی در اجرای شبکه های هوشمند، پیش بینی بار در حوزه های زمانی بهره برداری تا برنامه ریزی،  راه اندازی بازارهای محلی و... برشمرد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۳۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان

بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق امروز به میزبانی شهر زنجان افتتاح شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ، بیست وهشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق از 11 تا 13 اردیبهشت به میزبانی زنجان امروز افتتاح شد. 11 کارگاه‌ آموزشی روز گذشته در چند واحد تولیدی مختلف استان در حوزه برق برگزار شد.

این کارگاه‌ها شامل کارگاه آشنایی با کاربردهای هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی شرکت‌های توزیع نیروی برق، کارگاه بررسی امنیت سایبری تجهیزات پست های شبکه توزیع برق مبتنی بر پروتکل TLS ، کارگاه نیازسنجی آموزشی کارکنان بر مبنای روش، DACUM با ارائه مهندس حمید نوروزی و سهیلا میرزائی و کارگاه رتبه‌بندی مدیریت برق شهرستان‌های شرکت توزیع برق استان خراسان رضوی با بهره‌گیری از رویکرد تحلیل پوششی داده‌ها، کارگاه الزامات امنیت سایبری در شبکه های هوشمند توزیع برق، بررسی و پیاده‌سازی هانی پات‌های اختصاصی برای، شناسایی و مقابله با حملات به شبکه‌های صنعت برق و کارگاه کانورت و مدلسازی شبکه‌‌های توزیع در نرم افزارهای مطالعاتی و نهایتاً کارگاه چالش‌های حفاظت شبکه‌های توزیع برق برگزار شد.

آیین افتتاح بیست وهشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق، رأس ساعت 8 امروز در سالن همایش غدیر دانشگاه زنجان با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار شد.

حسین عسکریان ابیانه رئیس دائمی کنفرانس و رئیس انجمن مهندسین برق و الکترونیک در این مراسم گفت: این کنفرانس از سال 77 شروع به کارکرده و تاکنون دستاوردهای بسیاری خوبی در صنعت برق داشته است.

وی ادامه داد: این رویداد تنها کنفرانسی است که کاملاً با صنایع در ارتباط است و نتایج علمی خیلی موفقی دارد؛ هزاران بازدید دانشجویی از این کنفرانس صورت می‌گیرد که زنجیره عملی علم و صنعت تقویت می‌شود.

رئیس دائمی کنفرانس و رئیس انجمن مهندسین برق و الکترونیک همچنین تصریح کرد: ارتباط‌هایی که مسئولان اجرایی کشور داریم در به کارگیری دستاوردهای این کنفرانس‌ها نقش مهمی دارد.

پیام جوادی مدیرعامل شرکت توزیع برق زنجان در آیین افتتاحیه بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه های توزیع برق اظهار کرد: وجود صنایع بزرگ برق سبب شده استان زنجان قطب صنعت برق کشور محسوب شود.

وی ادامه داد گفت: این کنفرانس با همکاری انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران، دانشگاه زنجان و مساعدت صنایع مهم، بزرگ و موفق مستقر در زنجان برگزار می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق زنجان اظهار کرد: کارگاه‌های برگزار شده این کنفرانس از لحاظ بار علمی و صنعتی در سطح بسیار بالایی بود. چهار میزگرد تخصصی نیز امروز در حاشیه این کنفرانس برگزار خواهد شد و در کل بار علمی این همایش بسیار بالاست.

به گزارش تسنیم، بیش از یک هزار نفر از سراسر کشور از بخش دولتی صنعت برق، بخش خصوصی و دانشگاهی برق ایران در زنجان حضور پیدا کرده‌اند؛ پروفسور علیرضا بخشایی استاد تمام دانشگاه کوئینز، کانادا و پروفسور گئورگ قره‌پتیان عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر سخنرانان کلیدی این کنفرانس هستند. همینطور لازم به ذکر است در نمایشگاه جانبی کنفرانس شرکت‌های مختلفی حضور پیدا کرده‌اند و دستاورد‌ها و خدمات خود را ارائه می‌کنند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است
  • بررسی کمبود شیرخشک در داروخانه ها
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • موافقت مجلس با جدول مربوط به توزیع اعتبارات نیرو‌های مسلح
  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن
  • تصویب جدول توزیع اعتبارات نیروهای مسلح
  • مراحل پایانی طرح الزام ثبت رسمی معاملات غیر منقول در مجمع تشخیص
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد