Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس در نامه‌ای به ۸ وزیری که از رهبر انقلاب در خواست تصویب cft را داشتند دعوت به مناظره کرد. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس در نامه ای به 8 وزیری که از رهبر انقلاب در خواست تصویب cft را داشتند دعوت به مناظره کرد که متن نامه به شرح زیر است:   بسمه تعالی

محمد جواد ظریف، فرهاد دژپسند، بیژن نامدار زنگنه، رضا رحمانی، رضا اردکانیان، محمود حجتی، محمد شریعتمداری و محمد اسلامی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزرای محترم دولت جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم.
در پی نامه‌ای خطاب به رهبر معظم انقلاب که در آن خواستار تسریع در تصویب لوایح پالرمو و CFT شده‌اید، لازم دانستیم نکات مهم زیر را که متخصصان انقلابی حوزه مقابله با تحریم درباره آن‌ها اتفاق نظر دارند به سمع و نظر شما برسانیم تا بدانید خواستار تسریع در انجام چه نوع خودتحریمی‌هایی هستید.
در مقدمه متن اصلی کنوانسیون «پالرمو» آمده است که کشور‌ها برای قرار گرفتن در زیرمجموعه یکی از پروتکل‌های زیر مجموعه این کنوانسیون، باید در مجموعه این کنوانسیون عضو شوند. در متن این کنوانسیون موارد متعددی از مفاسد مالی که جنبه فراملی نیز دارند، مورد تأکید قرار گرفته که یکی از مهم‌ترین موارد آن مبارزه با پولشویی است و در ماده ۷ این کنوانسیون به تفصیل به آن پرداخته شده است؛ و این یعنی اینکه پیوستن به پالرمو مشابهت بسیار زیادی با پیوستن به کنوانسیون CFT دارد. چرا که تعریف آن‌ها از پولشویی و تروریسم با قوانین داخلی ما متفاوت است که همین امر باعث ایجاد مشکلاتی در آینده می‌شود.
ایران نمی‌تواند در مورد تعریف کشور‌های تروریست در پالرمو و CFT شرط بگذارد چرا که متن کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم، صرفا در دو نقطه به اعضا اجازه حق شرط می‌دهد، یکی در ماده ۲۴ که مربوط به شیوه حل اختلاف است و دومی مربوط به عضویت یا عدم عضویت در ۹ معاهده پیوست است و در مورد تعریف تروریسم و اعمال تروریستی که در ماده‌های ۲ و ۶ آمده است، هیچ حق شرطی قائل نشده است.
نکته مهم بعدی این است که نمی‌توان به سادگی در صورت عدم رضایت، از عضویت در این کنوانسیون‌ها انصراف داد. بعضاً گفته می‌شود اگر الحاق ایران به کنوانسیون CFT به ضرر منافع ملی باشد میتوانیم از آن خارج شویم. در حالی که طبق روال قانونی این کنوانسیون فرآیند خارج شدن یک سال به طول خواهد انجامید و در این یک سال مشخص نیست که چه مشکلاتی می‌تواند دامنگیر کشور شود. ضمنا، چون این کنوانسیون نام جعلی مقابله با تامین مالی تروریسم را یدک می‌کشد، خروج از این کنوانسیون به معنای حمایت از تروریسم را در جامعه بین المللی تداعی خواهد کرد و نپیوستن به آن بسیار کم هزینه‌تر از خروج از آن خواهد بود.
در نهایت خاطرنشان می‌شویم که با پیوستن به هرکدام از این کنوانسیون‌ها یک ابزار جدید به کشور‌های سلطه گر میدهیم که ایران را برای رسیدن به خواسته‌هایشان تحت فشار قرار دهند؛ و به هیچ عنوان پیوستن به این کنوانسیون‌ها به صلاح مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران نیست.
باتوجه به موارد ذکرشده در مورد تبعات پیوستن به این لوایح و نظر به این که شما وزرای محترم از موافقان لوایح مذکور هستید و در نامه‌ای دور از شان به رهبری خواستار تسریع در تصویب این لوایح شده‌اید، کارگروه مقابله با تحریم بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس تهران جهت شفافیت در این موضوع آماده برگزاری هر چه زودتر مناظره با هرکدام از شما بزرگواران است. امید است جنابعالی جهت اطلاع مردم شریف ایران نسبت به استدلال‌هایتان و استدلال‌های مخالفان تصویب این لوایح، دعوت به مناظره را بپذیرید؛ و من ا... التوفیق
کارگروه مقابله با تحریم بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس وزرای دولت پالرمو و cft

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۴۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال

وزیر آموزش‌وپرورش امروز پس از ماه‌ها غیبت در حیاط دولت به جمع خبرنگاران آمد تا از تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال انتظار از زمان تصویب این سند در هیئت دولت خبر دهد.

رضا مراد صحرایی با تأکید بر اینکه این سند ائتلاف برای اعتلای تعلیم و تربیت را نشانه‌گیری کرده تصویب این آیین‌نامه نشان داد که در دولت موضوع مهارت‌آموزی به‌عنوان زیرساخت اصلی جهش تولید با مشارکت مردم از طریق دبیرستان‌ها و هنرستان‌ها باید دنبال شود.

وی بابیان اینکه در همین راستا آیین‌نامه تربیت کودکی در دستور کار دولت قرارگرفته اظهار داشت: به‌زودی نیز دو آیین‌نامه دیگر انسداد مبادی بی‌سوادی و توسعه سواد خواندن در کشور و دیگری برنامه ملی اوقات فراغت به دولت خواهد آمد تا به تصویب برسد.

وزیر آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: این آیین‌نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیئت دولت رسید. بر این اساس تا ۵ سال آینده، ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود و تعداد دانش آموزان در رشته‌های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد. این عدد الآن ۳۹ درصد است. ضمن اینکه  ۸۰۰ هنرستان نیز از طریق تغییر فضای آموزشی موجود ایجاد می‌شود.

وی اضافه کرد: بر اساس این آیین‌نامه ۲ هزار و ۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد و معادل ۲ درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت به‌عنوان مشوق در اختیار شرکت‌ها و صنایعی قرار می‌گیرد که هنرستان تأسیس کنند و  تأسیس هنرستان‌های  وابسته به دستگاه‌ها و مراکز غیردولتی و تیزهوشان نیز در این آیین‌نامه دیده‌شده است.

وی خاطرنشان کرد: وزارت صمت هم مکلف به ایجاد هنرستان در جوار شهرک‌های صنعتی شده است. وزارت تعاون، نفت،  صمت، کشاورزی، فرهنگ، گردشگری، راه، بهداشت، وزارت کشور و ورزش حداقل ۵ هنرستان وابسته مبتنی بر ظرفیت‌های خود برای تقویت مهارت‌آموزی ایجاد کنند.

وزیر آموزش‌وپرورش همچنین گفت که ۲۰درصد ظرفیت آموزشی مراکز فنی و حرفه‌ای به آموزش مهارت به سایر دانش آموزان غیر فنی و حرفه‌ای اختصاص می‌یابد و وزارت آموزش‌وپرورش مکلف شده به دانش آموزان دوره دوم متوسطه غیر فنی و حرفه‌ای، ۳۰۰ ساعت آموزش مهارتی دهد.

صحرایی افزود: تغییر کاربری هنرستان‌ها و تصاحب زمین‌های ممنوع است. اگر هنرستانی قابل‌استفاده نباشد، با اجازه وزارت آموزش‌وپرورش امکان تغییر بهره‌برداری از آن‌ها ممکن است.

به گفته صحرایی موضوع تغییر تقویم آموزشی هم در قالب یک طرح در دولت تصویب‌شده و در حال بررسی است اما هنوز قطعی نشده است و مطابق راهکاری از تحول هستند، ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست‌بوم هر استان امکان تغییر داشته باشد. امکان‌سنجی این موضوع در دستور کار شورای عالی آموزش‌وپرورش قرارگرفته و امیدواریم این موضوع به‌زودی به ثمر برسد.

صحرائی با تأکید بر اینکه سند تحول بنیادین اجرایی نخواهد شد مگر با ائتلاف همه دستگاه‌های وابسته به دولت و وزارتخانه‌ها، تصریح کرد: این یک اتفاق مبارک و یک ریل جدید برای تقویت تعلیم و تربیت کشور است.

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص درباره پرداخت هزینه کلاس‌های فوق‌العاده قبول‌شدگان آزمون آموزش‌وپرورش در سال گذشته هم با تأکید بر اینکه اگر قانونی در مجلس است که گفته این موضوع غیرقانونی است، همان قانون مبنا است، تصریح کرد:  ما چنین قانونی را نداریم که گرفتن هزینه مهارت‌آموزی غیرقانونی است، این مصوبه هیئت‌امنای دانشگاه است و مصوبات هیئت‌امنا در چارچوب ضوابط هیئت امناها لازم‌الاجرا هستند اینکه سال‌های گذشته این هزینه را نمی‌گرفتند به این معنا نیست که امسال که گرفته‌اند غیرقانونی است.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • اساتید دانشگاه‌ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده اند.
  • بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کرمان در خصوص عدم حضور معاون استاندار در جمع دانشجویان
  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال
  • نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد
  • هزار هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • سخنگوی دولت: آیین نامه ابلاغ نشده واردات خودرو نداریم
  • مستند ستاره دنباله دار؛ روایت حضور جهادگران اصفهانی در بزنوید لرستان +فیلم