Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@19:43:39 GMT

هشدار ایران به رژیم صهیونیستی جدی است!

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۹۴۶۱۲

هشدار ایران به رژیم صهیونیستی جدی است!

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  سیدهادی سیدافقهی، کارشناس مسائل غرب آسیا معتقد است تحولات سوریه به سمتی حرکت کرده که به هر شکل رژیم صهیونیستی بازنده میدان خواهد بود. او می‌گوید هشدار فرمانده نیروی هوایی ارتش به صهیونیست‌ها جدی است و تل‌آویو یا ناچار است دست از این اقدامات بردارد یا اینکه بازی مرگ و زندگی را آغاز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن گفت‌و‌گو با این کارشناس مسائل غرب آسیا را در ادامه می‌خوانید.

بیشتربخوانید: هدف؛ فرودگاه تل‌آویو !

رژیم صهیونیستی در هفته اخیر دو حمله سنگین به سوریه انجام داد که آخرین موج آن سنگین‌تر بوده است. اهداف رژیم صهیونیستی در دور جدید حملاتش به سوریه چیست؟

شکست و آتش‌بس غزه و به دنبال آن استعفای وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، درگیری در پرونده سنگین مالی به همراه خانواده‌، انتخابات پیش‌رو و درگیری‌های موجود در کابینه، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را به این باور رسانده که جایگاهش ضعیف شده است. در چنین شرایطی آمریکا - حداقل در حد حرف- اعلام کرده است که می‌خواهد از سوریه خارج شود. این خبر در کنار پیروزی‌های جبهه مقاومت، وحشت رژیم صهیونیستی را به دنبال داشته است. این رژیم احساس می‌کند که این پیروزی‌ها باعث تقویت ایران و حزب‌الله در سوریه می‌شود. نتانیاهو برای فرار از بحران‌های داخلی و هم برای اینکه نشان دهد می‌خواهد جنگ علیه ایران و حزب‌الله را در سوریه ادامه دهد تا ایران از سوریه خارج شود، هر از گاهی به مناطقی حمله می‌کند. در تازه‌ترین حملات، تل‌آویو مدعی شده که به جولان تحت اشغال رژیم صهیونیستی حمله موشکی صورت گرفته است. در مقابل صهیونیست‌ها نزدیک یک ساعت چند موضع در جنوب سوریه و ارتفاعات جولان را بمباران کردند. از حدود 41 موشکی که شلیک کردند، 38 موشک در هوا رهگیری و منهدم شد. با توجه به هشدارهای سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه و رئیس‌ کمیسیون امنیت ملی دومای روسیه به صهیونیست‌ها درباره ماجراجویی‌ها در سوریه، به نظر می‌رسد برخی سامانه‌های پدافندی روسیه به کمک سامانه موشکی ارتش سوریه آمده و بسیاری از موشک‌های شلیک‌شده را در آسمان ساقط کرده است.

رژیم صهیونیستی مدعی است که پایگاه‌ها و انبارهای ایران را هدف قرار داده است. واکنش ایران به حملات رژیم صهیونیستی چه بوده است؟

بعد از این اتفاقات امیر نصیرزاده، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد از این به بعد در صورت افزایش حملات، واکنش نشان خواهیم داد. سخنگوی ارتش سوریه هم اعلام کرد از این به بعد دیگر دفاع نمی‌کنیم و تل‌آویو را هم هدف قرار می‌دهیم. اظهارنظر یک امیر ارتش درباره واکنش نشان دادن به حملات رژیم صهیونیستی تقریبا نادر و حتی می‌توان گفت برای اولین بار اتفاق افتاده است. قبلا بیشتر فرماندهان سپاه پاسداران در این مسائل موضع‌گیری می‌کردند ولی این بار فرمانده نیروی هوایی ارتش صهیونیست‌ها را تهدید کرده است. روسیه هم به صهیونیست‌ها هشدار داده است و من بر همین اساس تصور می‌کنم قضیه جدی است.

با وجود موضع ایران و سوریه و همچنین هشدار روسیه، رژیم صهیونیستی در برابر محور مقاومت چه خواهد کرد؟

رژیم صهیونیستی باید یکی از این دو راه را انتخاب کند؛ یا واقعا بازی مرگ و زندگی را انجام دهد یا اینکه فعلا سکوت کرده و از اقدامات تجاوزکارانه‌اش عقب‌نشینی کند و بیش از این روسیه، ایران و سوریه را تحریک نکند.

در مواجهه با این قطب‌بندی، آمریکا چه خواهد کرد؟ آیا نظاره‌گر خواهد بود یا مثل همیشه به دفاع از رژیم صهیونیستی می‌پردازد؟ موضع آمریکا چه خواهد بود؟

آمریکایی‌ها درصدد جنگ نیستند. ممکن است رژیم صهیونیستی را تشویق کنند و جلوی نتانیاهو را نگیرند اما ترامپ فعلا درصدد ورود مستقیم به هیچ‌گونه جنگی نیست و می‌خواهد هزینه جنگ را کاهش دهد. من تصور می‌کنم رژیم صهیونیستی بر سر دو راهی قرار گرفته است. هر دو راه هم به ضررش است؛ چه بخواهد به حملاتش ادامه دهد و چه سکوت کند. اینجا محور مقاومت و کشور سوریه پیروز میدان خواهد بود و موضع سیاسی‌اش در مذاکرات آینده با مخالفان قطعا موضع برتر و بالاتری خواهد بود.

یکی از اندیشکده‌های صهیونیستی مدعی شده که راهبرد رژیم صهیونیستی این است که این پیام را به روسیه، ترکیه و سوریه بدهد که حضور ایران در سوریه باعث ناامنی خواهد شد و منافع این کشورها را به خطر خواهد انداخت. از سوی دیگر با این حملات می‌خواهد ایران را در سوریه دچار یک جنگ فرسایشی کند. نظر شما درباره این راهبرد چیست؟

این حرف بی‌ربطی است، زیرا آمریکا هم به همین نیت وارد سوریه شد ولی نشد و نتوانست. نمی‌شود آن هم به دلیل قدرتی که در حال حاضر محور مقاومت دارد، و نمی‌تواند به این معنی که ایران و روسیه به صورت قانونی وارد سوریه شده‌اند و امکان این خواسته محقق نیست. آمریکا، ترکیه و رژیم صهیونیستی به خاک سوریه تجاوز کرده‌اند بنابراین نه رژیم صهیونیستی، نه آمریکا و نه هیچ‌کدام از این کشورها حق ندارند به ایران بگویند از سوریه خارج شود. ما به درخواست و دعوت اضطراری دولت عراق، مستشار نظامی به این کشور بردیم و به حشدالشعبی کمک کردیم. ما به دعوت رسمی سوریه وارد این کشور شدیم و تروریسم را شکست دادیم. هم به لحاظ قانونی و هم به لحاظ قدرت نظامی نمی‌توانند ایران را از سوریه خارج کنند. الان آمریکا خودش می‌خواهد سوریه را ترک کند. فکر می‌کنید رژیم صهیونیستی می‌تواند ما را از سوریه خارج کند؟ رژیم صهیونیستی ناتوان‌تر از آنی است که بخواهد ایران را وادار به خروج از سوریه کند.

یکی از دلایل راهبردها این است که ایران را دچار یک جنگ فرسایشی کنند. این هم به ادعاهای نتانیاهو برمی‌گردد؛ او در هر حمله‌ای ادعا می‌کند توانسته پایگاه‌های ایران را مورد هدف قرار دهد. این مساله را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

صهیونیست‌ها فقط اعلام می‌کنند اهدافی را زده‌اند. آمار هم کمتر می‌دهند و واقعا آمار خیلی زیاد نیست. مساله‌ای که نتانیاهو زیاد روی آن مانور می‌دهد، دروغ بزرگ و آشکار است. اصلا ما در سوریه حضور انبوه و مواضع و پادگان‌های مستقلی در اختیار نداریم. حضور ما در قالب اتاق جنگ مشترک است که ایران، روسیه، حزب‌الله و سوریه در آن حضور دارند. هر اتفاقی که قرار است بیفتد، با هماهنگی و اجماع کامل انجام می‌شود. نیروی زمینی ارتش سوریه مورد حمایت مستشاری ایران و حزب‌الله است و پوشش هوایی را روس‌ها می‌دهند. آماری که صهیونیست‌ها می‌دهند درست نیست. مساله دیگر بهانه آنهاست که می‌خواهند بگویند با سوریه و دولت این کشور جنگی نداریم ولی درباره ایران به دلیل اینکه دنبال نابودی رژیم صهیونیستی است، برای ممانعت از نزدیک شدنش به مرزهای فلسطین اشغالی، حق حملات پیشگیرانه داریم. مساله بعدی فریب افکار عمومی جهان است. تل‌آویو به دنیا می‌گوید در برابر ایران که از آنطرف دنیا به کنار مرز ما آمده و می‌خواهد با من بجنگد، حق دارم حمله پیشگیرانه کنم. شما هم به من کمک کنید یا حداقل جلویم را نگیرید. واقعیت این است که حضور ایران در سوریه برای مقابله با تروریست‌هایی بوده است که طی چندین سال سوریه و عراق را ویران کرده‌اند؛ تروریست‌هایی که مورد حمایت غرب و رژیم صهیونیستی بوده‌اند.

آینده تحولات سوریه را چگونه می‌بینید؟

هیچ‌کس نمی‌تواند آینده را پیش‌بینی کند ولی معادلات و داده‌های میدانی و تحلیل‌هایی که هم مخالفان هم موافقان دارند، نشان می‌دهد که پیروزی با محور مقاومت است. دولت سوریه در حال تثبیت است مساله ادلب هم از طریق مذاکرات سیاسی حل خواهد شد. مساله جایگزینی خروج آمریکا توسط ترکیه هم فعلا مطرح نیست. ترکیه خودش هم چنین ادعایی ندارد که تمام مناطقی که تحت اشغال و نفوذ آمریکایی‌ها بوده است می‌تواند پر کند. طرح‌های علنی و تحولات میدانی به نفع ماست ولی ما باید خودمان را با هرگونه تغییرات ناگهانی، خودزنی‌ها و فرار به جلوها آماده کنیم. ارتقای سطح بازدارندگی و آماده‌باش را باید همیشه حفظ کنیم.

منبع: روزنامه فرهیختگان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی حاشیه های سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۴۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار احمدیان به کشور‌های میزبان مراکز امنیت سایبری صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی‌اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی امروز (چهارشنبه) پنجم اردیبهشت ماه در نشست امنیتی سنت پترزبورگ طی سخنانی ضمن قدردانی از دولت روسیه برای برگزاری این نشست، عملیات تروریستی مسکو را محکوم کرد.
وی گفت: ما در حال گذار از نوعی حکمرانی پیچیده مبتنی بر اطلاعات هستیم که روز به روز در حال توسعه است و با تکیه بر فناوری اطلاعات، نه تنها دولت‌ها بلکه نظام سلطه با شناختی که از افراد و جوامع پیدا کرده، به سمت کنترل‌های روانکاوانه‌ای گام بر می‌دارد که کمتر رنگ و بوی مداخله سنتی دارد. اما امکانی به مراتب بیش از گذشته برای اعمال سیاست و کنترل را در اختیار حاکمان و البته متأسفانه، دیگرانی قرار می‌دهد که می‌توانند اطلاعات را در اختیار گیرند.
احمدیان افزود: همین امر سبب شده، اکنون، اطلاعات نقش و اهمیتی به مراتب بیش از گذشته پیدا کند و یکی از مهمترین چالش‌های امنیتی در عرصه بین‌المللی، امنیت اطلاعات خصوصاً در فضای سایبری است که حل آن نیازمند همکاری و مشارکت جمعی کشورهاست.
دبیر شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: سایر همکاران من از امنیت اطلاعات به مفهوم رایج آن سخن گفتند که مورد موافقت ما نیز هست T، اما من با یک «نظریه محوری» و متفاوت به این نشست آمده‌ام تا توجه شما را به دو تهدید بزرگ جلب کنم که از آن به «تهدید نرم» و «تهدید نیمه سخت» تعبیر می‌کنم.
* آسیب‌ها، چالش‌ها و تهدیدات امنیت اطلاعات
احمدیان یادآور شد: امنیت اطلاعات آنگونه که در نگاه ساده‌انگارانه تصور می‌شود صرفاً به معنای حفاظت از اطلاعات، داده‌ها و ارتباطات نیست، بلکه در نگاهی فراگیر ایجاد سپر دفاعی و امنیتی در برابر «برده‌سازی مدرن» از انسان‌ها و جوامع با حذف هویت انسانی و ملی آنان از طریق ترویج فردگرایی افراطی و ایجاد شکاف بین نسلی و گسستن پیوند‌های اجتماعی است.
وی آسیب‌ها، چالش‌ها و تهدیدات امنیت اطلاعات را شامل موارد زیر خواند: انحصار اینترنت به آمریکا، انحصار سیستم‌های عامل رایانه‌ها و تلفن‌های هوشمند (مانند ویندوز و اندروید به آمریکا) و انحصار دیتاسنتر‌های جهانی و بزرگ و سکو‌ها (مانند گوگل و NSA به آمریکا)
دبیر شورای عالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: در نتیجه این انحصارات تهدیدات زیر رخ داده است: سوءاستفاده از اطلاعات و توانمند شدن صاحبان اطلاعات به نفوذ تا عمق زندگی افراد، جوامع و کشورها؛ شکل دهی به خواسته‌ها، زندگی و حتی آرزو‌های افراد و جوامع بشری، مطابق با اهداف و امیال صاحبان مکنت و قدرت و نظام سلطه بین‌المللی؛ ایجاد امکان برای برخی کشور‌های خاص به منظور در اختیار گرفتن زیرساخت‌های حیاتی کشور‌ها که بعنوان مثال زیرساخت اینترنت در انحصار آمریکاست و از این طریق زیرساخت‌های همه کشور‌ها را در تصرف، کنترل و اختیار خود گرفته است. دخالت حکومت‌ها فراتر از مرز‌های سیاسی و حاکمیتی خود و حذف تدریجی حاکمیت ملی کشورها؛ ایجاد امکانی جدی برای تغییر در هویت انسان‌ها و جوامع و شکل دهی به آن به دلخواه غرب و ایجاد فاصله بین افراد و جوامع با ریشه‌های خود و گسست و شکاف نسلی و پیوند‌های اجتماعی، خانوادگی از طریق فردگرایی افراطی آن هم از نوع انحرافی و فروکاست انسان‌ها به لذت جویی و کسب سود فردی.
* اعمال نفوذ آمریکا در حوزه امنیت ملی کشور‌ها
وی گفت: در نتیجه این موارد، توانایی کنترل بی سابقه و به شدت افراطی، روانکاوانه و مداخله در خصوصی‌ترین لایه‌های زندگی افراد و جوامع و حتی کنترل ذهن و رفتار آنان با مقاصد تجاری و سیاسی به نوعی که آزادی، استقلال و قدرت انتخاب را از آنان سلب کرده و حاکمیت فردی و ملی را حذف و برده‌داری مدرن را شکل می‌دهد.
احمدیان با طرح این سؤال که کدام یک از شما با تغییر شگفت انگیز افکار و امیال نسل جوان خود حتی فرزندان خویش مواجه نشده‌اید؟ افزود: سارق اصلی و عامل ناامنی همان کسی است که امین شمرده شده است، اوست که شبکه و اطلاعات را در دست دارد.
وی ادامه داد: همان گونه که ملاحظه می‌شود از این منظر، امنیت فردی، اجتماعی و حاکمیت ملی کشور‌ها به سرعت در معرض دو تهدید نیمه سخت به معنای تصرف سکوها، سیستم‌ها و سازوکار‌های جهانی و همچنین، در معرض تهدید نرم به معنای تصرف افکار و علائق و اقناع انسان‌ها برابر امیال نظام سلطه جهانی است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی اضافه کرد: فقدان قوانین عادلانه بین‌المللی در این حوزه موجب شده تا دولت آمریکا با در اختیار داشتن مدیریت جهانی اینترنت و توسعه سکو‌های اینترنتی، فضای سایبر بین‌المللی را قلمرو حاکمیتی خود بداند و
سلمانی: بر حکمرانی کشور‌های مختلف به ویژه در حوزه امنیت ملی آنها اعمال نفوذ کند.
به گزارش فارس، احمدیان یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران یکی از کشور‌هایی است که سال‌ها قربانی حملات سایبری متعدد از طرف آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده است.
* هشدار به کشور‌هایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم اسرائیل داده‌اند
وی خطاب به حاضران با بیان اینکه شما ماجرای حمله خطرناک به سایت اتمی جمهوری اسلامی ایران با بدافزار استاکس نت را به خاطر دارید، گفت: با توجه به اینکه اکثر سامانه‌های سخت افزاری و نرم افزاری، به ویژه سیستم عامل‌های رایانه‌ها و گوشی تلفن‌های هوشمند متعلق به شرکت‌های آمریکایی است، این کشور از این ابزار سوء‌استفاده می‌کند.
احمدیان ادامه داد: متاسفانه در عملیات‌های خرابکارانه، جاسوسی و تروریستی از قبیل حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق و یا ترور فلسطینی‌ها از بستر‌های مذکور استفاده شده است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی به برخی از کشور‌ها که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری و یا خرید و نصب سخت افزار‌ها و نرم افزار‌های رژیم صهیونیستی را داده‌اند، هشدار داد که رژیمی که با نسل کشی فلسطینی‌ها و کودک کشی و زن کشی و جنایات متعدد علیه بشریت در غزه ماهیت خود را بر همگان آشکار ساخت صلاحیت ورود به این عرصه مهم را ندارد و افزود: کشور‌ها باید مطمئن باشند که با گشودن مرز‌های خود برای این رژیم، زیرساخت بزرگی برای تهدید امنیتی خود ایجاد کرده‌اند که جاسوسی از مردم و مقام‌های کشورهایشان بخش بسیار کوچکی از این خطر است.
به گفته احمدیان، مشکل بزرگتر در بقا و ثبات این کشور‌ها خواهد بود.
* پنج پیشنهاد احمدیان به نشست سن‌پترزبورگ
وی ادامه داد: در مقابل یکجانبه گرایی آمریکا و غرب، سازمان‌های منطقه‌ای همچون شانگهای و بریکس باید تلاش کنند تا در عرصه امنیت اطلاعات همکاری‌های خود را گسترش داده و ابزارها، نهاد‌ها و ساختار‌های جدید را خلق کنند تا در برابر این دو نوع تهدید بی دفاع نباشند.
احمدیان افزود: جمهوری اسلامی یک بسته پیشنهادی مشخص شامل این موارد به این نشست ارائه می‌کند:
۱- همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه بین‌المللی با موضوع امنیت اطلاعات بر مبنای نظریه و رویکرد جمهوری اسلامی ایران به امنیت اطلاعات
۲- چندجانبه کردن نهاد‌ها و ساختار‌های بین المللی در حوزه امنیت اطلاعات و سایبر و خارج کردن آن از انحصار یک کشور و یک قطب
۳- همکاری برای تدوین قوانین و مقررا ت مرتبط با امنیت اطلاعات و امنیت سایبری جهانی (دیپلماسی سایبری) در ابعاد مختلف و دفاع هماهنگ از آنها در مجامع بین المللی از قبیل ITU و مقابله با یکجانبه گرایی امریکا در فضای سایبر
۴- تشکیل ائتلاف‌های ضد تحریمی و استفاده از سامانه‌ها و سکو‌های غیرآمریکایی تحریم ناپذیر برای تبادلات مالی و اقتصادی و اداری بین اعضا با یکدیگر
۵- تقسیم کار بین کشور‌های مستقل برای تولید سخت افزارها، نرم افزارها، دیتاسنتر‌ها و سکو‌های مستقل.
* آمادگی ایران برای همکاری در زمینه مقابله با تهدیدات تروریستی
دبیر شورای عالی امنیت ملی در پایان گفت: ایران، امروز، برخوردار از ظرفیت‌های غیرقابل انکار علمی و فناوری است که می‌تواند فرصت بسیار خوبی برای همکاری در سطح بین‌المللی فراهم کند.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته آمادگی دارد در عرصه تامین صلح و امنیت پایدار بین‌المللی خصوصاً در عرصه مقابله با تهدیدات تروریستی و افراط گرایی با دیگر کشور‌ها در سطح جهان و منطقه همکاری کند.

دیگر خبرها

  • حمله گسترده انصارالله یمن به کشتی های آمریکایی و اسرائیلی/ واکنش مداخله جویانه آمریکا به حکم اعدام توماج صالحی/ امضای تفاهم‌نامه امنیتی میان ایران و روسیه/ ادامه مأموریت‌های مستشاران ایرانی در سوریه
  • هشدار مصر و تشکیلات خودگردان درباره یورش احتمالی به رفح
  • مأموریت‌های مستشاران ایرانی در سوریه ادامه دارد
  • بایدن: اوکراین نیمی از اراضی خود را از روسیه پس گرفته است
  • رژیم صهیونیستی پس از ۲۰۰ روز جنگ هیچ هدفی را محقق نکرده است
  • هشدار احمدیان به کشور‌های میزبان مراکز امنیت سایبری صهیونیستی
  • حماس: تصمیمی برای انتقال به سوریه نداریم
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی به کشورهایی که با رژیم صهیونیستی همکاری سایبری دارند
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند
  • هشدار احمدیان به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند