Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-07@02:53:36 GMT

اپلیکیشنی که کالری غذاها را محاسبه می کند

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۹۶۰۰۶

اپلیکیشنی که کالری غذاها را محاسبه می کند

پژوهشگران فرانسوی، نوعی اپلیکیشن ارائه داده‌اند که می‌تواند میزان کالری غذا را تنها از روی عکس آن محاسبه کند!

شاید به‌زودی بتوان با کمک یک اپلیکیشن جدید، میزان کالری و مواد مغذی غذاها را تنها با عکس گرفتن مشخص کرد. این اپلیکیشن موسوم به "فودوایزر"(Foodvisor) می‌تواند ترکیبات غذا را بررسی و کالری‌های آن را محاسبه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"اورور ترن"(Aurore Tran)، بنیانگذار و مدیر تجاری فودوایزر گفت: با استفاده از این اپلیکیشن، تنها کافیست از غذای خود عکس بگیرید تا ترکیبات متفاوت غذا و مواد مغذی آن بررسی شود.

فودوایزر در سال ۲۰۱۸ در فرانسه ابداع شد و در حال حاضر یک میلیون کاربر دارد. این اپلیکیشن در انگلستان، آلمان، اسپانیا و ایتالیا در حال گسترش است و برنامه‌ریزی شده که تا پایان سال در آمریکا نیز کار خود را شروع کند.

اپلیکیشن فودوایزر، با نرم‌افزارهای اندروید و iOS کار می‌کند و کاملا رایگان است. این اپلیکیشن می‌تواند پس از ثبت تصویر غذا، آن را تحلیل کند و اطلاعاتی شامل میزان کلی کالری، چربی، پروتئین‌ها، کربوهیدرات‌ها و فیبرهای موجود در آن ارائه دهد؛ در نتیجه امکان کاهش وزن و محاسبه ترکیبات مورد نیاز امکان‌پذیر می‌شود. کاربر باید وزن، قد، جنسیت و سن خود را در اپلیکیشن ثبت کند تا برنامه مورد نیاز او ارائه شود.

محاسبه کالری غذا، روش موثری در مدیریت وزن است. اگر بدانید که برای رسیدن به وزن مورد نظر خود، باید چقدر کالری مصرف کنید، این کار را راحت‌تر انجام خواهید داد. به گزارش "سازمان جهانی بهداشت"(WHO)، تعداد ۱.۹ میلیارد بزرگسال در سال ۲۰۱۶ اضافه‌وزن داشتند و این رقم در حال حاضر بالاتر رفته است.

"ترن" تصریح کرد: روزانه میلیون‌ها نفر، از اپلیکیشن‌هایی مانند "مای فیتنس پل"(MyFitnessPal) استفاده می‌کنند؛ اما کار با این گونه اپلیکیشن‌ها معمولا به زمان زیادی نیاز دارد و بیشتر افراد به همین دلیل استفاده از آن را ادامه نمی‌دهند. هدف از ساخت فودوایزر، ارائه روشی ساده‌تر برای رسیدن به تناسب اندام است.

وی افزود: فودوایزر در آغاز تنها می‌توانست پنج یا شش عنصر را در غذا تشخیص دهد، اما اکنون از عهده تشخیص بیش از ۱۰۰۰ نوع ماده غذایی برمی‌آید. این اپلیکیشن، مبتنی بر یک الگوریتم یادگیری عمیق است؛ در نتیجه ما برای آموزش دقیق‌تر آن، از تصاویری که کاربران ارائه می‌دهند، استفاده می‌کنیم.

فودوایزر علاوه بر تحلیل غذا می‌تواند بارکد محصولات غذایی را اسکن کند و در حال حاضر، بیش از ۷۰۰ هزار بارکد را در مجموعه داده‌های خود دارد و روزانه به این تعداد افزوده می‌شود. اگر بارکد اسکن شده، در مجموعه داده‌ها موجود نباشد، به آن اضافه می‌شود تا هنگام اسکن‌های بعدی بتواند قابل تشخیص باشد.

این اپلیکیشن در انگلستان آزمایش شد و نتایج آن با اپلیکیشن‌هایی مانند "مای فیتنس پل" مورد مقایسه قرار گرفت. در این آزمایش مشخص شد که فودوایزر می‌تواند همه نوع ماده غذایی را با دقت بالا تحلیل کند، اما هنوز برای ثبت دقیق‌تر باید روی آن کار کرد.

"ترن" گفت: کاربران می‌توانند با کمک فودوایزر، دستورالعمل‌های مورد علاقه خود را برای غذا تنظیم کنند. الگوریتم هوشمند این اپلیکیشن می‌تواند بفهمد که کیک شکلاتی مقابل آن، دستپخت خود کاربر است، به شرکت خاصی تعلق دارد و یا از شیرینی‌فروشی تهیه شده است./  ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۶۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، گزارش‌های این نهاد نظارتی نشان می‌دهد که سازمان حفاظت محیط زیست از سال ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۰ صرفاً نسبت به ارزش گذاری ۲۰ منطقه از ۳۰۹ منطقه تحت مدیریت خود و از سال ۱۴۰۰ به بعد نسبت به ارزش گذاری اقتصادی خدمات اکوسیستم ۵ استان کشور (کردستان، قزوین، خراسان جنوبی، لرستان و کرمان) اقدام کرده است.

این در حالی است که این سازمان مکلف بوده ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوطه را محاسبه و در حساب‌های ملی لحاظ کند.

در ماده ۱۹۲ قانون برنامه پنجم، دولت (سازمان حفاظت محیط زیست) مکلف شده بود ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوط را در حساب‌های ملی محاسبه و لحاظ کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • آیا با خوردن تخم‌مرغ لاغر می‌شویم؟
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • برای خرید؛ قیمت هر شاخه میلگرد ساده را چگونه محاسبه کنیم؟
  • تغییر سلیقه‌ای فرمول محاسبه حقوق رانندگان آژانس شهرداری قزوین
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • دو ماده غذایی که انگل روده را از بین می‌برند
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • ۱۰ کشور با بهترین غذاها در جهان؛ کدام کشور بهترین کیفیت غذا را دارد؟ (+عکس)