Web Analytics Made Easy - Statcounter


استاندار اردبیل گفت: با هدف توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در حوزه کشاورزی 120 مجوز راه‌اندازی این صنایع صادر شده است.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، اکبر بهنامجو در جلسه ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی در اردبیل اظهار کرد: محور اصلی این جلسه در هفته جاری روی صنایع تبدیلی بوده به طوری که هم اکنون بیش از 3 میلیون و 800 هزار تن تولید محصولات متنوع کشاورزی را در استان اردبیل شاهد هستیم که قرار است با تکمیل پایاب سد خدافرین یک میلیون تن به این ظرفیت افزوده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: قرار شد با محوریت جهاد کشاورزی آمار دقیق از تولید محصولات متنوع و نیاز به صنایع تبدیلی و تکمیلی احصاء شده تا به صورت یک بسته اجرایی و عملیاتی در اختیار سرمایه‌گذاران قرار گیرد تا فرصت سرمایه‌گذاری‌های بومی و غیربومی در مناطق مختلف استان فراهم آید.
رئیس شورای اداری استان اردبیل بیان کرد: ما با توسعه صنایع تبدیلی هم به ایجاد اشتغال و هم ارزش افزوده محصولات تولیدی و صادراتی کمک خواهیم کرد که مقرر شده گام‌های جدی در رونق گرفتن این بخش با محوریت جهاد کشاورزی برداشته شود.
بهنامجو ادامه داد: قرار شد به جای دو متولی در این حوزه شامل سازمان صمت و بانک کشاورزی مسئولیت این کار به جهاد کشاورزی واگذار شود تا در یک هدفگذاری چهارساله توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی به درستی انجام شود.
وی افزود: در حال حاضر 255 واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان اردبیل فعالیت می‌کنند و برای 120 سرمایه‌گذار جدید نیز مجوز راه‌اندازی صنایع تبدیلی صادرات محور صادر شده که امیدواریم زمینه فعالیت آنها نیز فراهم آید.
استاندار اردبیل گفت: قرار نیست در محصولاتی که ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی در آنها اشباع شده مجوز جدیدی صادر شود بلکه مقرر شده صنایع تبدیلی و تکمیلی با ارزش افزوده بالاتر، اشتغال بیشتر و توانمند در کاهش فقر و تولید ثروت در جامعه حمایت شده و توسعه صادرات محصولات این صنایع هدفگذاری شود.  
بهنامجو تصریح کرد: در هفته آینده باید افق توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان به ویژه با در نظر گرفتن تکمیل طرح عظیم پایاب سد خدافرین نهایی شده و برای تصویب در اختیار ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی قرار گیرد.
وی تنوع تولید محصولات کشاورزی را در استان اعم از زراعی، باغی، دانه‌های روغنی، گیاهان دارویی، سیب‌زمینی، ذرت، بادام زمینی و ... یادآور شد و اظهار کرد: ما هیچ کمبودی در تامین زمین و واگذاری آن به سرمایه‌گذاران نداریم و تلاش می‌کنیم تا به جای فعال کردن واحدهای تولیدمحور به واحدهای صادرات محور و بازارمحور بیش از گذشته بها دهیم.
استاندار اردبیل خاطرنشان کرد: اینکه در استان اردبیل 53 درصد صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی فعال هستند خوشحالیم ولی می‌توانیم این ظرفیت و توان را بیش از این نیز ارتقا دهیم.  
بهنامجو گفت: در کنار تولیت این کار توسط جهاد کشاورزی باید این سازمان الگوی کشت مناسبی را نیز هم‌راستا با توسعه صنایع تبدیلی ارائه کند تا محصولات باارزش افزوده بیشتر کشت شده و وارد بازار شود.
 
احداث کارخانه‌های آردسازی در اردبیل اشباع شده است
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و منابع استانداری اردبیل نیز در این جلسه گفت: باید جهاد کشاورزی و سازمان صمت تا افق 1400 برنامه توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی را ارائه کنند.
عباس کریمی اظهار کرد: ما در حال حاضر در برخی از حوزه‌ها با اشباع سرمایه‌گذاری روبرو هستیم که نظیر آن کارخانه آردسازی است که اغلب واحدهای ما با 30 تا 40 درصد ظرفیت کار می‌کنند.
وی به توسعه احداث سیلو در مناطق مختلف استان اشاره کرد و افزود: با افزایش 300 هزار تنی تولید گندم در مغان با تکمیل پایاب سد خدافرین ظرفیت تولید و ذخیره‌سازی این محصول استراتژیک به یک میلیون تن خواهد رسید که ضرورت دارد متناسب با این شرایط مجوز احداث سیلو صادر شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و منابع استانداری اردبیل بیان کرد: در 9 ماهه امسال برای 121 طرح صنایع تبدیلی به ارزش سرمایه‌گذاری 264 میلیارد تومان و اشتغالزایی 2 هزار نفر مجوز صادر شده است.
کریمی از صنایع تبدیلی و تکمیلی به عنوان زنجیره مفقوده در ارتقای ارزش افزوده بخش کشاورزی یاد کرد و گفت: امیدواریم با ایجاد این زنجیره تولید و خوشه صنعتی فضای تولید ثروت در این بخش فراهم آید.
مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: در حوزه اقتصاد مقاومتی از 21 پروژه مصوب یک پروژه مربوط به پرورش ماهی در قفس بوده و یک پروژه نیز مربوط به منابع طبیعی است در حالی که 19 پروژه دیگر در بخش زراعی، باغی و محصولات دامی است که در سامانه اقتصاد مقاومتی به ثبت رسیده است.
نعمتی به تولید خام 3 میلیون و 800 تن محصولات کشاورزی اشاره کرد و افزود: بیش از 255 واحد صنایع تبدیلی در استان فعال هستند که برای 150 واحد نیز مجوز صادر شده که امیدواریم مجموع فرآوری این کارخانه‌ها به 700 هزار تن محصول متنوع بخش کشاورزی ارتقا یابد.
وی عمده این صنایع تبدیلی را مربوط به دانه‌های روغنی، گیاهان دارویی، بادام زمینی، محصولات باغی، حبوبات و ... اعلام و تصریح کرد: با توجه به اینکه اکثر واحدهای ما تولیدمحور هستند باید به سمت صادرات محوری و بازارمحوری با تکیه بر فناوی دانش بنیان حرکت کنیم.
مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل زنجیره تولید را در این بخش سنتی و به شکل قراردادی اعلام و خاطرنشان کرد: ما برای توانمندسازی کشاورزان باید در کنار افزایش تولید محصولات باارزش افزوده به سمت احداث صنایع تبدیلی سودآور حرکت کنیم که به نظر می‌رسد در اغلب شهرک‌های صنعتی استان متقاضی راه‌اندازی صنایع تبدیلی و تکمیلی وجود دارد.
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها بخش کشاورزی ثروت سرمایه گذاران سرمایه گذاری فقر جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۸۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ

به گزارش خبرگزاری مهر، علی ابراهیمی گفت: وزیر جهاد کشاورزی در تعامل با بخش خصوصی حمایت از تولید داخل را برای ورود به بازارهای بین‌المللی مرغ مورد تاکید قرار داده است.

وی ادامه داد: بازار دائمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تأمین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود.

ابراهیمی وظیفه شرکت پشتیبانی امور دام کشور در خرید مرغ داخل را مقطعی و برای تکمیل ذخایر راهبردی عنوان کرد و نقش اصلی تنظیم و تثبیت بازار را گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازار بین‌المللی دانست.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی در تشریح همکاری وزارت جهاد کشاورزی برای تحقق برنامه صادرات مرغ توسط بخش خصوصی گفت: برنامه سالانه اتحادیه‌ها به وزیر جهاد کشاورزی ارائه شده است و با حمایت ستاد وزارت در حال انجام است.

به گفته وی، تولید محصول با کیفیت، ایفای به موقع تعهدات و پایداری حضور از عوامل حفظ بازار صادراتی است.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی خاطر نشان کرد: در همه جای دنیا؛ صادرات مورد حمایت دولت‌ها است و به شکل‌گیری اولیه آن یارانه تعلق می‌گیرد، این اتحادیه هم در سایه حمایت در یک بازه زمانی ۳ تا ۴ ماه می‌تواند حضور خود را در بازار کشورهای همسایه تثبیت کند.

کد خبر 6089221 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی لیتیوم در همدان می‌مانیم
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند
  • دو کارگزاری جدید بورس مجوز فعالیت گرفتند
  • عدم صدور کد رهگیری و گرانفروشی؛ بیشترین تخلفات مشاوران املاک
  • عدم صدور کد رهگیری و گرانفروشی؛ بیشترین تخلفات مشاوران املاک اردبیل
  • رونق تولید در بخش کشاورزی معطل صدور مجوز
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد