Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت امورخارجه در واکنش به اظهارات وزیر خارجه فرانسه تاکید کرد: قابلیت‌های موشکی ایران بخشی از توان مشروع دفاعی و ضامن امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران است که بر دکترین بازدارندگی استوار است. آفتاب‌‌نیوز : سخنگوی وزارت خارجه توان موشکی ایران را قابل مذاکره ندانست و تصریح کرد: اگر تحریم جدیدی اعمال شود در تعاملات با اروپا تجدیدنظر می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش آفتاب‎نیوز، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور ایران در واکنش به اظهارات «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه تصریح کرد: قابلیت های موشکی ایران بخشی از توان مشروع دفاعی و ضامن امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران است که بر دکترین بازدارندگی استوار است.

قاسمی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره خواستار تحکیم صلح و ثبات در منطقه بوده است و فروش انبوه سلاح های پیچیده و تهاجمی از سوی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی از جمله فرانسه را عامل برهم خوردن ثبات و توازن منطقه می داند. 
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: جمهوری اسلامی ایران قابلیت های دفاعی خود را بر مبنای ارزیابی واقعی از تهدیدهای موجود طراحی کرده و تا هر کجا که لازم بداند آن را تقویت خواهد کرد. 
وی همچنین تاکید کرد: توان موشکی ایران قابل مذاکره نیست و این نکته در جریان گفتگوهای مستمر سیاسی که بین ایران و فرانسه انجام می شود به اطلاع طرف فرانسوی رسیده است. 
سخنگوی وزارت امور خارجه تهدید به اعمال تحریم های جدید موشکی از سوی وزیر امور خارجه فرانسه را خلاف روح حاکم بر گفتگوهای سیاسی و همکاری های دو کشور دانست و تاکید کرد: هر گونه تحریم جدید از سوی کشورهای اروپایی منجر به تجدیدنظر ایران در نحوه تعاملات خود با این کشورها خواهد شد.
به گزارش فارس، «ژان ایو لودریان» وزیر امور خارجه فرانسه در بیانیه ای مدعی شد: «ما گفت‌وگوهای بسیار سختی را (با ایران) آغاز کردیم... اگر این مذاکرات به نتیجه نرسد، آماده‌ایم تحریم‌های سختی را اعمال کنیم و خودشان (ایران) هم از این مسئله آگاه هستند».
لودریان با تکرار ادعاها و نگرانی‌های بی‌اساس علیه فعالیت‌های موشکی ایران، افزود: «خواستار توقف تولید موشک‌های (بالستیک) ایران هستیم و مخصوصا اینکه ارسال آنها به گروه‌های مسلح در خاورمیانه قطع شود».
وی پیشتر از استقرار مرحله بعدی سازوکار ویژه مالی اتحادیه اروپا برای تداوم تجارت با ایران علی‌رغم تحریم‌های آمریکا خبر داده بود.
«اگنس ون درمول» سخنگوی وزارت خارجه فرانسه در تاریخ جمعه ۲۲ دی ماه هم از ایران خواسته بود که «هرچه سریع‌تر تمام فعالیت‌های مرتبط با موشک‌های بالستیک را متوقف کند».
ون‌درمول با ادعای اینکه برنامه موشکی ایران با قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل همخوانی ندارد، مدعی شده بود: «از ایران می‌خواهیم که فوراً تمام فعالیت‌های مرتبط با موشک‌های بالستیک را که می‌توانند سلاح هسته‌ای حمل کنند متوقف نماید؛ که این شامل آزمایش‌های فناوری موشکی بالستیک نیز می‌شود.»
ادعاهای فرانسه علیه برنامه فضایی و موشکی ایران، درروزهای گذشته با استقبال و خرسندی مقام‌های آمریکایی مواجه شده است. 

منبع: آفتاب

کلیدواژه: برنامه موشکی ایران فرانسه تحریم جدید تهدید ایران ژان ایو لودریان آمریکا برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۰۸۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیاری ازکشورهای جهان خواستار ارتباط با جمهوری اسلامی ایران هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر کنعانی ظهر چهارشنبه در دیدار با استاندار البرز اقدامات و دستاوردهای این استان در حوزه‌های مختلف توسعه را بسیار قابل توجه و با اهمیت دانست و گفت: البرز همسو با منویات مقام معظم رهبری و برنامه‌های دولت سیزدهم حرکت می‌کند و استاندار مدیری میدانی است و امور را با جزئیات دنبال و رصد می‌کند که این امر عامل موفقیت در امور به شمار می‌رود.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از معضلاتی که ما را درگیر کرده، حتی در کشورهای توسعه یافته نیز موضوعیت پیدا می‌کند، افزود: گزارش‌های امیدبخشی در البرز وجود دارد و این تجارب می‌توانند به عنوان الگوهای موفق برای سایر استان‌ها و حتی در سطح فرا ملی و روابط خارجی هم مورد بهره برداری قرار گیرد. اکنون دستگاه دیپلماسی برای تقویت مناسبات خارجی به ظرفیت استان‌ها توجه ویژه ای دارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه مطرح کرد: دفاتر امور خارجه در ۲۴ استان کشور فعال شده‌اند و در این دولت برای اولین بار این حجم از ارتباط وجود دارد. وجود دفاتر نمایندگی وزارت امور خارجه، علاوه بر ارائه خدمات، ارتباط تنگاتنگی بین دفاتر و نماینده عالی دولت در استان‌ها نیز محسوب می‌شود.

کنعانی تصریح کرد: در سال‌های اخیر در حال تجربه پیچیده‌ترین شرایط منطقه‌ای و بین المللی هستیم اما موفق ترین روابط خارجه را داریم. تلاش سلطه گران این بود که جمهوری اسلامی ایران را به یک موضوع امنیتی تبدیل کنند که فازهای مختلف از هسته‌ای تا توانمندی‌های دفاعی و موشک‌های بالستیک و … را زیر سوال ببرند و قصد داشتن ارتباط با این کشور را یک خط قرمز اعلام کنند.

وی بیان کرد: اکنون بسیاری از کشورهای جهان خواستار ارتباط با ایران اسلامی هستند به این دلیل که از مرحله امنیتی سازی جمهوری اسلامی و تنش زدایی عبور کرده‌ایم. توسعه اقتصاد بین المللی منوط به این روابط است که اکنون بهترین گفتگوهای سیاسی را برقرار کرده‌ایم و نتیجه بخش خواهد بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار کرد: با دیپلماسی پویا از بسیاری از سدها و پروتکل‌ها عبور و در حوزه امنیتی ثابت کرده‌ایم که نقطه امنیت ساز هستیم. با پیگیری‌های استاندار البرز دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در استان البرز به زودی به صورت رسمی افتتاح می‌شود و با توجه به اینکه مدیر آن مشخص و معرفی شده است فعالیت خود را آغاز می‌کند.

کد خبر 6100729

دیگر خبرها

  • بسیاری ازکشورهای جهان خواستار ارتباط با جمهوری اسلامی ایران هستند
  • کنعانی: بسیاری از کشورها خواستار ارتباط با ایران شده‌اند
  • پاسخ جشنواره کن به تهدید اعتصاب کارکنان
  • درخواست جالب غربی ها ۲روز قبل از زدن اسرائیل
  • درخواست قانونگذاران آمریکا برای پاسخگویی درباره رابرت مالی
  • روسیه در واکنش به تهدید انگلیس، حمله به تاسیسات این کشور را حق خود دانست
  • استقبال تهران از پاسخ حماس به طرح سیاسی پایان جنگ علیه غزه
  • روسیه سفرای انگلیس و فرانسه را احضار کرد
  • پاسخ موشکی روسیه به تهدید اعزام نیرو به اوکراین
  • برگزاری ششمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی ایران و تاجیکستان