Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی نقی زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: فلج اطفال یک بیماری ویروسی است که تا قبل از تصویب برنامه ریشه کنی توسط سازمان جهانی بهداشت، سالانه بیش از ۴۰ میلیون نفر به آن مبتلا و بیش از ۱۰۰ هزار نفر نیز مادام العمر فلج می شدند.

رئیس مرکز بهداشت خاش افزود: با پوشش کافی واکسیناسیون اکنون تعداد کشورهای پولیواندمیک از ۱۲۵ کشور به ۳ کشور تا سال۲۰۱۲ تقلیل پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه طی ۱۸ سال گذشته هیچ موردی از فلج اطفال در شهرستان خاش گزارش نشده است، ادامه داد: از امروز طرح ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال در شهرستان خاش آغاز شده است.

نقی زاده گفت: با توجه به همسایگی با دو کشور پولیواندمیک افغانستان و پاکستان ضرورت دارد مردم برای انجام عملیات واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال با تیم هایی که به صورت خانه به خانه فعالیت دارند همکاری داشته باشند.

این مسئول تصریح کرد: نوبت اول طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال از ششم تا نهم بهمن ماه و نوبت دوم با فاصله حدود یک ماه از چهارم لغایت هفتم ماه آتی انجام می شود.

وی تاکید کرد: در هر مرحله از این طرح حدود ۳۰ هزار کودک خاشی زیر ۵ سال از خدمات ایمن سازی طرح فلج اطفال توسط ۲۰۰ تیم بهداشتی بهره مند خواهند شد.

کد خبر 4524402

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان سیستان و بلوچستان شهرستان خاش علی نقی زاده واکسن فلج اطفال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۰۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد

به گزارش همشهری آنلاین، این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد. عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

کد خبر 847618 منبع: ایسنا برچسب‌ها جراحی خبر مهم کلیه بندرعباس- استان هرمزگان پزشکی

دیگر خبرها

  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد