Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک هیأت پارلمان اروپا به رئیس‌جمهوری نیکاراگوئه تاکید کرد تا زندانیان سیاسی را آزاد کند، اجازه بازگشت به گروه‌های حقوق بشری بدهد و گفت‌وگو با اپوزیسیون را برای پایان دادن به ماه‌ها بحران سیاسی از سر بگیرد.

به گزارش ایسنا، هیأتی به رهبری رامون خائورگی، سیاستمدار سوسیالیست اسپانیایی و عضو پارلمان اروپا در کنفرانسی خبری اعلام کرد، از این نهاد قانونگذاری اروپایی می‌خواهد تا یک قطعنامه جدید با موضوع این بحران صادر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری رویترز، ماه‌هاست نیکاراگوئه درگیر بدترین تنش‌های سیاسی از زمان جنگ داخلی دهه ۸۰ میلادی شده است. اولین رویارویی معترضان و دولت نیکاراگوئه در آوریل ۲۰۱۸ بر سر کاهش مزایای اجتماعی به سرعت به درگیری‌های مرگبار تبدیل شد. طبق گزارش مرکز حقوق بشر نیکاراگوئه که در لیست سیاه این دولت است، دولت دنیل اورتگا، رئیس‌جمهوری نیکاراگوئه در آن زمان معترضان را سرکوب کرد و بیش از ۳۰۰ تن کشته و بیش از ۵۰۰ تن زندانی شدند.

گروه‌های حقوق بشری می‌گویند چهار ایستگاه رادیویی و یک شبکه تلویزیونی تعطیل شدند و ده‌ها روزنامه‌نگار مورد ضرب و شتم قرار گرفتند. دولت اورتگا تاکید دارد آزادی بیان وجود دارد و مخالفان را به تحریک کودتا و تلاش برای سرنگونی دولتش متهم می‌کند.

خاویر نارت، سیاستمدار لیبرال اسپانیایی و عضو پارلمان اروپا در این کنفرانس خبری گفت: "ما داستان‌سرایی دولت درباره کودتا را باور نمی‌کنیم."

این سیاستمدار اسپانیایی که سابقا به عنوان روزنامه‌نگار تحولات انقلاب نیکاراگوئه در ۱۹۷۹ را و عزل دیکتاتوری آناستاسیو سوموسا گارسیا توسط جنبش اورتگا را پوشش داد، تاکید کرد: این سرکوب معترضان بسیار بی‌حد است. مردم درخواست آزادی و دموکراسی بیشتر دارند. نیکاراگوئه در حال ورود به بحران مهمی در عرصه دموکراسی و اجرای قانون است.

دولت نیکاراگوئه هنوز به اظهارات این هیأت پارلمان اروپا واکنش نداشته است. به گفته این اعضای اروپایی پارلمان اروپا، دولت اورتگا به آنها اجازه داده است تا با اعضای تمام بخش‌های جامعه از جمله زندانیان سیاسی این کشور ملاقات داشته باشند. اما آنها تاکید کردند، چندین تن از رهبران اپوزیسیون پس از شرکت در جلساتی تحت پیگرد قرار گرفتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پارلمان اروپا نیکاراگوئه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۴۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض دانشجویان آمریکایی به جنایات رژیم صهیونیستی با پاسخ وحشیانه پلیس و ارتش آمریکا مواجه شد

عضو شورای عالی علمی مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی گفت: جنایات صورت‌گرفته در غزه وجدان انسان‌های آزاده را در جهان بیدار کرد، دانشجویان آمریکایی نیز جز همین افرادی هستند که در مقابل این جنایت قیام کردند و نسبت به کمک‌های مالی و نظامی به رژیم صهیونیستی اعتراض کردند و دولت بایدن جواب این اعتراض را با برخورد وحشیانه از سوی پلیس و ارتش آمریکا داد.

علی‌اکبر صالحی، عضو شورای عالی علمی مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی و وزیر اسبق امور خارجه در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به سرکوب دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا اظهار کرد: جنایات صورت‌گرفته در غزه وجدان انسان‌های آزاده را در جهان بیدار کرد، دانشجویان آمریکایی نیز جزو همین افرادی هستند که در مقابل این جنایت قیام کردند و نسبت به کمک‌های مالی و نظامی به رژیم صهیونیستی اعتراض کردند و دولت بایدن جواب این اعتراض را با برخورد وحشیانه از سوی پلیس و ارتش آمریکا داد.

معاون پژوهشی و قائم‌مقام فرهنگستان علوم تصریح کرد: وجدان‌های بیدار با همبستگی به دنبال جلوگیری از ادامه جنایات رژیم صهیونیستی هستند، باید از دولت آمریکا و بایدن سؤال پرسید که آیا اقدامی دیگر در جهت حمایت از جنایت‌های رژیم صهیونیستی مانده است که از سوی دولت آمریکا انجام نشده باشد؟

وی افزود: دامنه کمک‌های دولت آمریکا علاوه بر تأمین بودجه برای جنایت علیه مردم فلسطین ساخت پل و ارائه ماشین‌های جنگی نیز رسیده، این دامنه فراگیر اعتراض جوانان آمریکایی را به دنبال داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • با ۲۱ میلیون نفر بی سواد دمکراسی حاکم می شود؟
  • اعلام آماده‌باش دستگاه‌های خدماتی البرز در پی اعلام هشدار هواشناسی
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا
  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • اعتراض دانشجویان آمریکایی به جنایات رژیم صهیونیستی با پاسخ وحشیانه پلیس و ارتش آمریکا مواجه شد
  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا
  • دلیل اعتراض طلافروشان به پرداخت مالیات/ طلافروشان عامل تورم اند؟
  • اعتراض ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا و اروپا محور مهم سخنان امامان جمعه گلستان
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات