Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینی با اشاره به نامه مجلس برای تولید موتور گفت: اشتغال کلید واژه تولید جنس نامرغوب شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، وحید حسینی دبیر کارگروه کاهش آلودگی هوای کشور در هفتمین همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا اظهار کرد: آلودگی هوا فقط مربوط به خودرو نیست، اما بخش مهمی از عوامل آلودگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کارگروه کاهش آلودگی هوای کشور با بیان اینکه وسایل حمل و نقل ۷۰ درصد آلودگی را شامل می‌شوند، گفت: آلودگی حاصل از این وسایل ۲.۸ میلیارد دلار خسارت اقتصادی به بار آورده است.

حسینی با بیان اینکه حد مجاز آلایندگی را هیأت وزیران تعیین می‌کنند، افزود: برای تعیین سطح آلایندگی فقط از اروپا کپی برداری می‌کنند و هیچ کشور دیگری را در دنیا مورد بررسی قرار نمی‌دهند.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال ۹۶ حتی یک دستگاه موتورسیکلت کاربراتوری هم شماره گذاری نشده و ۱۰ هزار موتور سیکلت متوقف شدند، بیان کرد: شرکت‌های موتورسازی یک بنگاه اقتصادی هستند و هیچ‌گاه به فکر محیط زیست نیستند و چوب حاکمیت باید بالای سر خودروسازان وجود داشته باشد و اینکه انتظار داشته باشیم خودروسازان استاندارد‌های محیط زیستی را رعایت کنند امکان پذیر نیست، چون هزینه تولید آن‌ها بالا می‌رود.

دبیر کارگروه کاهش آلودگی هوای کشور با تأکید بر اینکه حاکمیت باید ابزار‌های قانونی برای کنترل خودروسازان داشته باشد، اظهار کرد: چرا باید همیشه از اروپا کپی برداری کنیم در حالی که آن‌ها تجربه‌های شکست خورده فراوانی دارند که برای نمونه می‌توان به دیزلی کردن ۵۰ درصد ناوگان خودرویی آن‌ها اشاره کرد که الان پشیمان هستند.

حسینی با بیان اینکه مقامات دولتی برای ممنوعیت پلاک گذاری موتورسیکلت‌های کاربراتوری ۲۷ ماه مذاکره کردند، تصریح کرد: تولیدکنندگان این موتور‌ها که سالانه ۴۰۰ هزار موتور تولید می‌کردند در آن سال ۷۰۰ هزار موتور تولید و شماره گذاری کردند و وقتی که مسئله ممنوعیت پلاک گذاری موتور‌های کاربراتوری مطرح شد از مجلس نامه آمد که برای رونق اشتغال باید تولید این موتور‌ها ادامه یابد و متأسفانه اشتغال تبدیل به کلید واژه جنس نامرغوب شده است و سوال این است که مگر نمی‌توان با تولید جنس مرغوب اشتغال به همراه آورد.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران خودرو اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۳۹۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، جواد اوجی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در بحث تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی بخصوص پتروشیمی‌هایی که تولید محصول متانول دارند، تفاهمنامه‌های خوبی امضا شد تا با همکاری شرکت پالایش و پخش و شرکت صنایع ملی پتروشیمی بخشی از تولید متانول تولید کشور به سمت تولید بنزین سوق داده شود.

وی افزود: امروز در بسیاری از کشورها از خوراک متانول برای تولید بنزین استفاده می‌شود. در ایران نیز دانش فنی و ظرفیت انجام این کار وجود دارد. در برخی پتروشیمی‌ها که سهامداران آنها تمایل داشتند با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق رقم خورد و بخشی از تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد.

وی با تاکید بر اینکه این ریل‌گذاری انجام شده و با توجه به افت قیمتی که در سال‌های گذشته در محصولات متانول داشتیم و از طرفی به منظور حل ناترازی بنزین می‌توانیم در تولید بنزین از خوراک متانول استفاده کنیم.

به گفته وی، این موضوع در کشور چین نیز اکنون اتفاق می‌افتد و در ایران نیز می‌توانیم از این ظرفیت بهره‌مند شویم.

افزایش تولید نفت و گاز در سال جاری

وزیر نفت از برنامه‌های وزارت نفت برای افزایش تولید نفت و گاز در کشور خبر داد و گفت: با تکمیل ۷۹ پروژه نیمه‌تمام و اجرای ۵۰ پروژه جدید می‌توانیم به میزان ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه تولید نفت را افزایش دهیم. همچنین به دنبال افزایش ۳۵ میلیون متر مکعب گاز و ۵۰ هزار بشکه ظرفیت پالایشی هستیم.

وی با اشاره به تفاهمنامه‌ای که امروز به امضا رسید، گفت: در سالی که به نام جهش تولید با مشارکت مردمی نامگذاری شده است، اتفاق خوبی رقم خورد چراکه عمده سهامداران این پتروشیمی‌ها مردم هستند.

وی با بیان اینکه وزارت نفت در شروع سال جدید پروژه‌های کلان را با استفاده از منابع داخلی مورد توجه قرار داده است، گفت: در توسعه میادین نشان دادیم که معطل شرکت‌های خارجی نیستیم و با سرمایه‌گذاری‌های خوبی که در دو سال اخیر صورت گرفت توانستیم نگاه خوبی را به بخش داخلی ایجاد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه امروز شاهد بودیم یک اتفاق بزرگ و کم‌نظیر در صنعت نفت رقم خورد، گفت: استفاده از حداکثر ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میادین گازی می‌تواند شرایط بسیار خوبی را در این صنعت رقم بزند. نزدیک به ۲۰ میلیون مخزن گازی با ۱۴ شرکت و هلدینگ بزرگ پتروشیمی تفاهمنامه امضا شد و بالغ بر هفت میلیارد دلار شرکت‌های بزرگ در این حوزه سرمایه‌گذاری می‌کنند و رقم بیش از ۱۳۰ میلیون متر مکعب گاز را از توسعه این میادین طی دو و سه سال آتی به بهره‌برداری می‌رسانیم که ضمن تامین خوراک پتروشیمی‌ها در توسعه میادین گازی نیز نقش مهمی دارد.

امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها

به گزارش آنا، جواد اوجی امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی هم با بیان اینکه بیش از شش میلیون تن به ظرفیت پتروشیمی‌ها و بیش از ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت فراورش نفت اضافه خواهد شد، گفت: در جمع‌آوری گازی‌های مقصد ریل‌گذاری انجام شد و اقدامات خوبی را در این راستا انجام داده‌ایم.

وزیر نفت از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید در راستای ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار را نیز در دستور کار قرار داریم.

وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از هشت درصد نسبت به سال قبل از آن گاز بیشتری را به صنایع پتروشیمی تحویل دادیم، گفت: نتیجه این مساله این شد که تولید محصولات پتروشیمی رقم خورد و امسال انتظار می‌رود که نسبت به سال گذشته از نظر حجمی و ارزش تولید رقم بیشتری را محقق کنیم.
اوجی با بیان اینکه پروژه‌ها و طرح‌های نیمه تمام و جدیدی را در دو سال و نیم در دولت مردمی تکمیل کرده‌ایم و استارت پروژه‌های جدیدی زده شد و در سال ۱۴۰۲ شاهد رشد اقتصادی بخش نفت و گاز کشور بودیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • تولید بنزین از پتروشیمی‌ها کلید خورد
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک