Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهاب اسفندیاری در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز در خصوص حذف تبصره «ز» ماده 21 در میسیون آموزش گفت: با رایزنی هایی که دانشگاه های وابسطه به دستگاه های اجرایی کرده اند و گفت و گو های مفصلی که با نمایندگان مجلس داشته ایم تبصره «ز» ماده 21 از لایحه بودجه در کمیسیون آموزش و تحقیقات حذف شد.

وی افزود: حذف تبصره «ز» توفیق بزرگی بود که این اقدام غیر کارشناسانه ای که توسط عده ای افراد نا آشنا به مسایل دانشگاهی و علمی در لایحه بودجه گنجانده شده بود و با اطلاعات غلط به مسوولان عالی رتبه رسید بود خوشبختانه نمایندگان محترم مجلس آگاه شدند و در کمیسیون آموزش به حذف این تبصره رای دادند و انشالله در کمیسیون تلفیق هم با رایزنی ها این تبصره غیر علمی و غیر کارشناسی و غیر قابل اجرا که صرفا ضرر به آموزش عالی کشور به نهاد های حساس و راهبردی نظام بوده حذف خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه صدا و سیما اظهار داشت: دانشگاه صدا و سیما قانون دارد احدی از مقامات و شوراهای دولتی نمی تواند خلاف قانون مصوب مجلس شورای اسلامی اقدام کند. هر مقامی در وزارت علوم برای حذف رشته ها یا ایجاد محدودیت در فعالیت های دانشگاه اقدام کند علیه نص صریح قانون مصوب مجلس شورای اسلامی عمل کرده و این قابل پیگرد قانونی خواهد بود.

اسفندیاری تصریح کرد: طبق بند 12 اساس نامه سازمان صدا و سیما که مصوب مجلس شورای اسلامی است قانون گذار این سازمان را موظف کرده برای تامین نیروی انسانی به توسعه، تکمیل و گسترش دانشکده صدا و سیما بپردازد تا نیروی خود را از این دانشگاه تامین کند. هیچ کسی تا زمانی که قانون جدیدی وضع نشود نمی تواند جلوی این کار را بگیرد وبا استناد مصوبه شورای عالی اداری که یک شورای دولتی است نمی توان قانون مجلس را زیر پا گذاشت.

وی خاطرنشان کرد: با مسوولان عالی رتبه وزارت علوم این موضوع را در میان گذاشته ایم و معاون حقوقی وزارت آگاه شده است و با معاونت فرهنگی هم صحبت هایی را انجام داده ام همه مسوولان اعلام کرده اند که اگر چنین قانونی باشد درواقع فعالیت دانشگاه صدا و سیما مانعی نخواهد داشت.

رییس دانشگاه صدا و سیما عنوان کرد: ما حتی می توانیم با توجه به قانون مصوب مجلس شورای اسلامی در صورتی که بخواهند دانشگاه صدا و سیما را حذف و یا ادغام کنند از وزارت علوم شکایت کنیم. و انشاالله اقدامات صورت بگیرد و با پاسخی که معاون حقوقی وزارت علوم خواهند داد این قضیه روشن خواهد شد. نیازی به اقدامات حقوقی نخواهد بود.

انتهای پیام/

28 / 167 اسفندیاری شهاب صدا وسیما مجلس شورای اسلامی وزارت علوم قانون جمهوری اسلامی ایران اقدام غیر کارشناسانه حساس و راهبردی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اسفندیاری شهاب صدا وسیما مجلس شورای اسلامی وزارت علوم قانون جمهوری اسلامی ایران حساس و راهبردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۴۰۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد

مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجاد شده در طرح مالیات بر سوداگری گفت: شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده ۸ این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است.

وی افزود: با توجه به اینکه ماده ۸ از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده ۸ یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است.

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم. به طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها ۵ دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند؛ بنابراین اینطور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود.

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است. به عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را ۸۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این دسته از حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند.

منبع: رکنا

tags # بانک مرکزی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • ابلاغیه اجرای تفسیریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی
  • رئیس‌جمهور ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • ابلاغ تفسیریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی برای اجرا
  • رئیسی دو قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • رییسی دو قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • رئیسی ۲ قانون را ابلاغ کرد
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد