Web Analytics Made Easy - Statcounter

زرندی با اشاره به افزایش تعداد واحدهای صنعتی پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: ۸۵ هزار واحد صنعتی دارای مجوز رسمی و پروانه در حال حاضر بهره برداری در کشور وجود دارد که پیش از پیروزی انقلاب تعداد آنها ۱۵۰۰ واحد بود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «سعید زرندی» مهمان برنامه شب گذشته (دوشنبه 8 بهمن ماه) گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما بود و در این برنامه درباره اقدامات انجام شده برای اشتغالزایی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با اشاره به فعالیت ۲/۵ میلیون نفر در بخش صنعت کشور گفت: «85 هزار واحد صنعتی دارای مجوز رسمی و پروانه در حال حاضر بهره برداری در کشور وجود دارد که پیش از پیروزی انقلاب تعداد آنها 1500 واحد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

 

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به فعالیت 195 معدن در سال 57 تعدان معادن فعال در کشور در حال حاضر را 6400 معدن عنوان کرد و ادامه داد: «ایران در حال حاضر در رتبه دهم در دنیا در حوزه تولید فولاد خام قرار دارد و در تولید آهن اسفنجی رتبه دوم، تولید مس رتبه شانزدهم و تولید سنگ آهن رتبه یازده و تولید خودرو رتبه چهاردهم جهان هستیم.»

 

وی با اشاره به اینکه در سال 57 ایران دارای واردات 10 میلیارد دلاری و صادرات نیم میلیارد دلاری بود در بررسی این آمارها با شرایط کنونی گفت: «در حال حاضر صادرات 33 میلیارد دلاری و واردات 32 میلیارد دلاری داریم. حجم تجارت 40 سال پیش 10/9 میلیارد دلار بود که الان به سالانه بالغ بر یکصد میلیارد دلا ر افزایش یافته است.»

 

زرندی با اشاره به وجود توسعه نامتوازن در خلال این سال ها درباره دلیل آن اینگونه توضیح داد: «فشارها در دوره ای باعث توسعه نامتوازن در بخش صنعت و معدن شد اما اکنون در تلاش هستیم تا به سمت توسعه مبتنی بر آمایش سرزمین حرکت کنیم.»

 

بنابراین گزارش، «علاءالدین میرمحمد صادقی»، نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران نیز در تماس تلفنی با این برنامه خبری درباره دستاوردهای ایران در حوزه صنعت پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: «پیش از انقلاب سالانه 14 میلیون تن سیمان تولید می کردیم که این میزان هم اکنون به 80 میلیون تن رسیده است و جزو صادر کنندگان سیمان هستیم. هم اکنون 200 میلیون متر انواع پارچه در کشور تولید می شود که بیش از 20 میلیون متر آن پارچه کت و شلواری و فاستونی است.»/

 

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان استان بوشهر چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی انقلاب اسلامی محمد جواد ظریف کانون های فرهنگی هنری مساجد نمایشگاه کتاب کتاب دهه فجر وزارت صنعت و معدن انقلاب اسلامی اشتغالزایی اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۰۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی

نشست معاون اول رییس جمهور با فعالان صنعت پتروشیمی صبح امروز برگزار و مقرر شد قرارگاه حل و پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی و همچنین قرارگاه توسعه این صنعت تشکیل شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر در نشست فعالان صنعت پتروشیمی با اشاره به تعامل و رابطه خوب و سازنده دولت سیزدهم و فعالین صنعت پتروشیمی تاکید کرد: باید انتظارات دو طرفه دولت و پتروشیمی برآورده شود که در این راستا قرارگاه پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی در حوزه معاون اول رییس جمهور ایجاد خواهد شد.

معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: علاوه بر تشکیل قرارگاه رفع مسائل و مشکلات پتروشیمی یک قرارگاه توسعه این صنعت با سه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای جهش تولید در بخش پتروشیمی برنامه ریزی و ایجاد شود.

مخبر ادامه داد: باید طرح های کوتاه مدت ظرف یک ماه آینده جمع آوری شود و برنامه ریزی و اقدام لازم برای بهره برداری از طرح ها و پروژه های بزرگ پتروشیمی در سال جاری نهایی شود و همچنین در جلسات منظم قرارگاه توسعه برنامه ریزی میان مدت سه ساله با جمع بندی دستگاه های مربوطه در راستای تسهیل امور و رفع موانع بصورت مستمر دنبال خواهد شد و اقدامات بلند مدت نیز با توجه به مزیت های کشور در این قرارگاه تدوین شود.

وی با تاکید بر اینکه نفت، گاز و پتروشیمی جزو مزیت های جدی کشور است، خاطر نشان کرد: تاکنون سرمایه گذاری لازم در زمینه گاز و پتروشیمی انجام نشده است و نتوانسته ایم در صادرات گاز در جهان پیشرو باشیم و انتظار می رود در سال جاری با راهبرد جهش تولید و راه حل مشارکت مردمی و همچنین اعتماد بازار سرمایه، فعالان اقتصادی و مردم به صنعت بزرگ پتروشیمی در راستای جهش تولید، شاهد عملکرد بیش از گذشته این بخش در اقتصاد کشور باشیم.

مخبر بر ضرورت تامین انرژی،‌ برق و آب مورد نیاز پتروشیمی ها با تکیه بر انرژی های تجدید پذیر و همچنین طرح های شیرین سازی آب توسط شرکت های پتروشیمی تاکید کرد.

معاون اول رییس جمهور تعاملات و دیپلماسی بین المللی دولت سیزدهم را فرصتی بسیار مناسب برای جذب سرمایه گذاری خارجی عنوان و تاکید کرد: جذب سرمایه خارجی و بازار سرمایه باید در اولویت شرکت های پتروشیمی قرار گیرد و با توجه به اینکه توسعه زنجیره پایین دستی یکی از مهم ترین ظرفیتهای مشارکت بخش خصوصی است، ضرورت دارد در دستور کار شرکت‌های پتروشیمی قرار گیرد تا زمینه های حضور و فعالیت مردم در این بخش از اقتصاد کشور با کمک دولت، تسهیلات بانکی و شرکت های پتروشیمی فراهم شود.

وی در پایان با اشاره به لزوم جلوگیری از خام فروشی در صنایع پتروشیمی بر راه اندازی طرح های تبدیل متانول به بنزین در پتروشیمی ها تاکید کرد.

همچنین در ابتدای این جلسه احمد مهدوی ابهری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گزارشی در خصوص نقش شرکت های پتروشیمی در شاخص های کلان اقتصاد ملی ارائه کرد که تولید قابل فروش 52,6 میلیون تنی محصولات پتروشیمی در سال 1402، اشتغال زایی مستقیم 143 هزار نفری و یک میلیون نفری در صنایع تکمیلی، رشد تولید محصولات صنعت پتروشیمی از 28.5 درصد برنامه سوم به 40.6 درصد در برنامه ششم و افزایش صادرات محصولات پتروشیمی از 67 میلیون تن بین سالهای 97 تا 99 به 82 میلیون تن در دولت سیزدهم ارائه کرد.

همچنین طبق این گزارش 56 طرح در دست اجرا در برنامه هفتم توسعه با میانگین وزنی پیشرفت فیزیکی 44 درصد و ظرفیت اسمی 35 میلیون تنی عملیاتی خواهد شد که 10 طرح بزرگ پتروشیمی در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
در این جلسه همچنین مدیران عامل شرکت ها و هلدینگ های پتروشیمی درباره راه حل های رفع مشکلات و مسائل این صنعت در تداوم توسعه صنایع و رشد تولید به بحث و تبادل نظر پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود